Szvsz Az elmúlt 2-3 napban nagyon sok likvid tőke érkezett a papírba meglátásom szerint.... Máshol nem igen voltak nagyobb eladások. Meglátjuk, jövőhéten hogyan tovább.
Kis kiegészítést kért a fő-műsorszervező , amúgy mehet: 13:30-14:30 kirázós öntike, Keynes kíséri hegedűn, tömést énekelve; 14:30-15:00 visszakapaszkodás, Keynes nagybőgőre vált, majd az egyik up hullám bemossa a tengerbe és elhallgat a következő esésig ;)
Mai menetrend. 13:30ig ebédszünet. 13:30-14:30 kirázós öntike. 14:30-15:00 visszapaszkodás. 15:00 pf cikk, hogy megint elszabadult a Wallis, veszik mint a cukrot. 16:00- tól limit, utána lehet sorbanállni.
Estet realizáltam 148-147-139-et. S 2 részletben vettem bele+ marad likvid tőke. 2 nap alatt veszteséget ledolgozta, ma már pluszt termel a Wallis. Részben csorda szellem részben, pedig a szimpatikus értékteremtő cég és funnda volt szimpatikus. S mivel Opusom is van 2017 óta, így ha jónak látom ez is marad hosszabbtávon. Meglátjuk! ;-)
Egyetértek! Itt volt a lehetőség. Ici pici tőkével 900-on és 970-en vettem. Persze jogos a "félelem", hogy "Konzumos" lesz, vagy ujjongás ha 4ig lesz....
nem követtem a céget, nem tudom miről van szó. Sokáig mazsolázott 800-nál majd tegnapelőtt el kezdték felfelé húzni. Gondolom split rallit akartak/akarnak generálni
De miért nem vettél? Valahogy úgy érzem mindig savanyú a szőlő amikor ilyeneket írsz.. Én ezért vettem pont, mert számoltam hogy nincs sok rv. Az enyém megint le lehet vonni abból ami foroghat a piacon egy darabig... gondolom nem vagyok vele egyedül. Így pedig kénytelenek kapkodni érte. ;)
"JM Keynesma, 09:34 előzmény: #742
HoStrucc #747nem tudom miért írod ezt. sokkal többször mondtam meg a tutit mint te a beültető felbeszéléseddel.." Bzzzzzzzzz ....KOPPP! :DDDD
Ez a terv. Azért jöttek a tőzsdére, hogy még több forrás legyen a terjeszkedésre. De ez egy több évtizede működő jól felépített cég már most is. Nem kell éveket várni, hogy eredményt produkáljon. Néhány forintos osztit meg köszönettel eltesszük :-)
AutoWallis