Barki kiszallhat csak mikor elotte itt hetekig ment a felfele duma.Utana meg kiszallt a jelentes utan meg 150ft-os arat kamuzik be,hogy paran eldobaljak o meg mar a vevoin varakozik.Na az a gusztustalan. Itt ilyenekre nincsen szukseg.
Szia nem ijedtem meg, sőt sokat is vásároltam még hozzá.De még 200 alatt leszünk feszült vagyok.Az opusban hozzászoktam a jóhoz és itt is ezt várnám el,nagyon lemaradók vagyunk.
Nem érted. Nem a Concorde szakértelmével van a baj, hanem, hogy a "befektetők" a jelentésre eladtak, aztán ugyanarra a jelentésre vettek. Kellett hozzá egy elemző, aki elmagyarázta a jelentést. Csak a célárra reagáltak. Persze ez csak az én rossz indulatom, biztos mindenki elolvasta a jelentést elejétől a végéig, és az alapján kalkulálta ki a saját fair értékét és a Concorde csak megerősítette azokat.
Mizu Kenyi?Reggel meg voltál nagyon ijedve!Nem szoktál Te ilyet csinálni!Öregszel?😂De viccen kivül,keményen indult a nap itt is,de szerencsére jöttek a vevők utána!
NEm emelt, hanem publikálta, ami kijött a modellből. Nem hasraütésre mondanak be egy számot. Egy vállalatra vonatkozó elemzée közzététele pedig az adott vállalatra vonatkozó hírnek számít.
Ha arra akarsz utalni hogy még így is megéri akkor igazad van, de mivel ebből a papírból van nekem az egyik legnagyobb állomány, ezért már csak nagyon indokolt esetben szeretnék bővíteni (kockázatkezelés is van a világon)
AutoWallis Nyrt+topic