Mielőtt elfelejtem... Mivel Andrew John Prest úr részesedése változott ezért megkérném Székely urat, hogy legyen oly szíves és intézkedjen az ügyben, hogy frissítsék az adatokat a BÉT oldalán. Köszönöm :-)
Nekik így is hatalmas buli a tőzsde. Beszálltak mint Vágási Feri az internetbe. Kreáltak valami story féleséget(közben felénekelték a történetet) és ha szükségük van pénzre akkor feltörik a malacperselyt. Illetve esetükben stílusosabb talán gépkocsinyeremény betétkönyvnek nevezni :-) Olyan baromi nagy mázlijuk van, hogy ők mindig nyernek vele más meg 30 évig ül és csak vár és sosem nyer. Nem akarom bántani Andrew John Prest urat(bár a WAE tavalyi eredménye miatt akár lehetne is) mivel joguk van eladni a részvényeiket(akár magasabb áron is megtehette volna a tőzsdén) de ha ez a tőzsdei buli csak nekik hoz hasznot akkor nem lesz ez egy szép történet. Ők persze nem buknak az üzleten de nem is nyernek annyit mint amivel számoltak. Jobban tennék ha nem csak a sell gombot nyomkodnák hanem a cég eredményességének javításán dolgoznának, és elfelejtenék a kamuzást. Stratégiát majd meglátjuk bár nem várok tőle semmit sem. A befektetőket a profit érdekli és nem a duma!
Törölt felhasználó2019. 05. 09. 08:12
Nem gonoszságból irtam. Csak legutóbb mikor tulaj adott el utána LE volt az irány. Épp felhivni akartam a figyelmet, hogy óvatosan. Kellemes kereskedést!
Ezek szerint nagy ívben sz@rnak a jelenlegi árfolyamra meg a kisbefektetők problémáira... vagy csak szimplán röhögnek a sok bepalizott kisbüfin... jó kis csapat lehet...
AutoWallis Nyrt+topic