Az arany most már vagy egyenlőre még nincs gödörben. Ehhez képest ütik az ezüstöt rendesen bestagnált - különösen, ha azt tekintjük, milyen szép felbeszélő elemzés volt itt múlt héten a pf-en. (Ne add el a családi ezüstöt c.:-)
Törölt felhasználó2023. 01. 27. 17:30
Jõ volna mår ,ha az arany is duplàzna màr ,nemcsak az inflàcio.
rapillantva az aranyra, nagyon ugy fest, hogy ujabb szintlepes kovetkezik es mar zajlik is napo(ko)n belul atlephetjuk a 2000es szintet es magunk mogott hagyhatjuk most:1980 --- nyilvan usa nagy erokkkel probalja visszafogni meglatjuk, sikerul-e visszatuszakolni a savba, 2000 ala ha 2000 alatt marad, akkor az azt is jelenti, hogy meg mindig usa a jani
a csart alapjan en is pontosan igy latom -- azonban a mai nap fejlemenyei alapjan nem latok remenyt (ma figyeltem, maskor nem szoktam) usa szorosan tartja ezt is, ugy mint a tobbi cmd-t az ertekorzo alternativak eseten az alapelv a legyilkolas, minden USD vetelytars leszoritasa a pastrol ezusttel is ugyanezt muvelik es az olajat, gazt ,stb is odarakjak ahova epp szukseges nekik -- meg az is erodalja a varakozasokat, hogy amit lattunk az utobbi 20 evben, azok is betarazos ralik voltak belevettek a kinaiak, oroszok, nemetek,... nem tudom, mi tudna feltorni a kripta tetot, hogy megindulhasson fel talan majd az indiaiak marcsak par ev es jon India...
ez nem 10 ev, hanem most van a ho vegeig (10 nap) meg kene csinalnia a figurat, hogy szepen ive legyen a dolognak tobb idosikon is ezt "keri" nyilvan dolgoznak rajta mindket oldalon, mindket iranyba /a Credit Suisse bebukast se a vakond turta ossze/ -- ha marcius vegere validan meglesza felfele kitores, az also hangon 3000
"csak" felfele kitores!! ~2050 szint elerese +visszateszt eseten a 2000 szint tartasa ez lenne marcius vegeig aprilistol pedig a szint feletti folytatas --- ez lenne a tiszta vari mashogy is lehet tekrgetni meg hogy kijojjon --- 3000 az hetes,havi,neves csarton adja magat ->ergo ez eves szinten cel
Esik az arany, ma a részvények napja volt. Én is eladtam az ezüstöt, azért egy 40%-ot kb osszekapartam vele 20 dolcsinál megvéve 2-3 hét alatt. Soha rosszabbat.
Milyen érdekes volt, amit az arany művelt 0:00-kor, pont addig ahol a vonatkozó short certfikát kiütési szintje van. Az európai befektető erre csak csettinthet! Naháááát!
Private Banking friss:-Arany, napi: Négy nappal ezelőtt megérkezett a nagy
emelkedéssel, növekvő forgalommal látható gyertya,
ami kimozdította a semleges tartományból az
árfolyamát.
A 2062 áttörésével teret nyitott felfele, a több éves
oldalazásból tört ki felfele.
A rövid célár 2188 környékén lehet, de innentől kezdve
az eséseket vételre érdemes kihasználni.
Ellenállások: 2188; 2250.
Támaszok: 2000; 1937; 1875; 1812; 1750.
Jó napot! Private Banking friuss:-Arany, napi: A múlt heti kitörés után teret nyitott felfele, első körben a 2188-as természetes ellenállás volt a célár. A 2125 számíthat innentől kezdve olyan támasznak, ami alá nem illene jönnie esés esetén sem. Minél kevesebbet jön le, annál nagyobb az esély, hogy még magasabban láthatjuk hamarosan. Ellenállások: 2188; 2250; 2312. Támaszok: 2125; 2062; 2000.
-Arany, napi: A kitörés utáni korrekciós fázis trenderősítő mintának számított, amelyből tegnap kiment felfele. Ebből az alakzatból akár a 2312 is elvárható lenne. A 2156 és a 2125 számíthat olyan zónának, aminek esések esetén illene megtartania ahhoz, hogy a long trend megmaradjon. A tetejét valószínűleg még nem láttuk, ég lehet tere az emelkedésnek. Ellenállások: 2250; 2312. Támaszok: 2125; 2062; 2000.
-Arany, napi: A trenderősítő mintából a 2312-es szint volt elvárható, ami ma vagy holnap elérésre kerülhet. Az újabb long nyitás ebben a szituációban nem ajánlatos már, késeinek tűnik. Korrekciók után továbbra is a long nyitási jelzés jöhet számításba, de a számított szintek elérése után nagy az esélye a korrekciónak. Erősebb támasznak a 2125-2156-os zóna számít. Ellenállások: 2312; 2375; 2500. Támaszok: 2156; 2125; 2062; 2000.
Arany-Ezüst