egy "emelkedő háromszög" van rajta, ami normális esetben kitör felfele, mivel emelkedő! Igazából nem felel meg minden szabálynak, de aki mer az..........hmm Tátong egy rés is, ami úgy jó, ha betöltik gyorsan, de szerencsére az alakzaton belül van.
a profikat én is megnézém de nem nagyon írnak :) én azt látom, hogy kitört a csökkenő trendből és elérte a 200 naos mozgóátlagot ami megfogta egyelőre jó setup nekem akkor lenne ha lecsorogna a trendcsatiig illetve a kitörési szintig és onnan fordulna megint longba , az egy jó vételi pont lehet https://www.tradingview.com/x/rK3IARGb amatörként mást előadni nem kívánok Hogy végül merre megy majd vagy lejön e a kívánt szintre senki nem tudja
Nagyon köszönöm, profi leírás és csárt, egyetértek minden részletével. Hmmm , de hogy lecsorogjon 315 - 320 -ig , és onnan rajtoljon ? Nem adják nagyon már második napja, ha nincs pánik , akkor ekkora esés hogyan fog összejönni ? Na , elbújtam lefele több szinten is -:)
Eddig többen felfelé várták így esett. Most fordult a kocka. Többen várják lefelé pont ezért fog felmenni + pánik vételek hajtják egyre fentebb. Sokan kp ban ülnek ha elindul csak magasabban tudnak belevenni
ezen kérdéseidre már nincs válasz , a miértekre sosincs csak utólag ezt vedd figyelembe a jó setup az említett szinten lenne ideális a csárt alapján , a csártot meg mint tudjuk nem én hanem az árfolyam rajzolja tehát a piaci többség álltal végzett mozgást képezi le ennek tudatában természetesen már mindenki a maga elképzelését és vízióját kereskedi le, az már teljesen egyéni megítélés kérdése ezer és egy módja van hogy beszállj , akár sávosan akár egy helyen akár bárhogyan az már mindig a tréderre befektetőre van bízva hogyan kereskedik ebben senki nem tud segíteni senkinek
az említett rés naposon is ott van , és az elbújáshoz lehet akár fibó szinteket akár érzelmi intuiciókat vagy akár fekete macskát tükrön sétáltatva is segítségül hívni https://www.tradingview.com/x/MXjZjAOO ha nem így lenne nem állnának forintonként az ajánlati könyvben és mind mást gondol, hogy miért éppen oda állt be ahol van
Persze. 😭😭😭 Én szép kp.-ban ülök, kiszálltam még 370-355 között, nem kis pakkal. Eszemben nincs “pánik-visszavenni”. Ülök, nem hajt a tatár. Nem várom sehová, mert senki semmit nem tud arról: 1. mi a TERVE az új nagytulajnak: SZIT vagy SNITT? 2. mi a TERVE az 5% alá került ex-nagytulajnak: TÖMÉS vagy ÖNTÉS? 3. mi a TERVE az és-nagytulaj cimboráinak: TARTÁS vagy ADÁS? Aki akarja az meg várja benne ülve a pánikvételeket...👌👌👌
Tisztázzunk valamit, rögtön két dolgot is. A félreértések elkerülése végett. 1. Az Appenint februárban adtam el utoljára. Most sem írtam olyat, hogy most (!) adtam, kerestem rajta, stb. Be is írtam abba a topikba akkor, vissza lehet olvasni. Azt is leírtam - már legalább háromszor a fórumon, tehát még egyszer nem fogom -, hogy mennyim volt, mennyit hozott 2019 januárjában, mennyit buktam rajta a korai visszavételeken, összeségében pénzügyileg is lezártam a sztorit, amikor végleg (!) kiszálltam.Volt jobb, meg rosszabb tradem is már. Én megundorodtam attól a papírtól. Nekem nem kell bemutatni az Appeninnt, meg a régi tulajokat sem. Azt is leírtam egyszer-kétszer, hogy bukott a koncepció (az enyém is), nem lesz SZIT, vagy ki viszik az ingatlanokat, vagy kiszáll a Vejkó. Én addig rá sem nézek, amíg nem tisztul a kép. Nem írok be a fő topikba, Nem zavarok a köröket, örömködjön nyugodtan mindenki, fantáziáljon a pánik-vételekről, meg a kilépésről 410-510-1000-ig. :DDD 2. Kulcs: lehet dumálni, csak felesleges. Gyerekeskedni, játszani a naivát lehet, csak tessék. Én kereskedtem vele végig, stopot tettem be, eladtam szinteken, visszavettem. Senkinek nem volt tilos. Eladni sem a 2800-3000-en megvettet 3300-on... Alapvetően osztalékért vettem mindig vissza, arra is tartom. Nekem megfelelő +4% osztiért. Ezzel be is fejeztem a témázást. Boldog álmodozást, vidám acsarkodást, bárkik is vagytok. 🤭🤭🤭
""csilla23
2020. 01. 21. 15:33
Aki itt és most kitáraz, speka, nem speka nem fog tudni “mennyiséget” venni 3000 alatt.Hozzá kell szokni a gondolathoz...😎"" Acsarkodás és álmodozás nélkül inkább el kellene ezen gondolkozni nem az észt osztani!
Sajnos, én csak ezzel a nickkel tudok ide beírni... 😂 Szemben másokkal. 😭 Nagyon beakadt neked ez a Kulcs, ha ennyi időd van, hogy az “archívumban” matass. Biztos van oka ennek a “rászállásnak”/“reszelésnek”, de ezt csak te tudod, hogy mi az. 😒 Nem baj, ha fáj. Az a gyógyulás biztos jele. Valami nagyon fájhat, ha 3123 bejegyzésből egyet ki tudtál kaparni. De, ami fáj az tuti nem a Kulcs! Ha valahol, más nickkel leosztottalak, azt biztosan megérdemelted, nem? Különben nem “titkoskodnánk”, ugye? Hülyeségre nem pazarlok időt, ráadásul most még kereskedek is. Befejeztem, lehet gyógyulgatni. Na, csá! 👍
Látom nem érted a lényeget!Ami nem megy azt nem erőltetem.Ha ebből ezt szűrted le akkor nagy baj van a vezérlőben.További jó "kereskedést". Részemről a téma lezárva.
Appeninn real