200Ft/eur árfolyam körül találták ki a 100Ft névértéket, ez így önmagában felezés, és ATL-en az árfolyam pedig az euro is inflálódott. Kifizetőhely. De miért kell ehhez a tőzsdén lenni, és lopni?
A névértéket le kell vinni 1 fillérre,részvényszámot 1000000szerezni, bitek elbírják, aztán csókolom, lesz ami lesz. 10 fillérnél ath :))) (középső)ujjmutatót kellene mutatni a befektetői világnak. Komoly céget nem sikerült alkotni, akkor legyen vicc cég belőle.
Én azt nem értem, hogy miért van 110 millió euró kötelezettségünk? Kötvénykibocsátásból 20 milliárd Ft + a Balatonfüredi építkezésre is felvettünk hitelt, ha jól emlékszem. Viszont Szántódot, Tokajt, Aligát és Lepencét eladtuk.Abból már nem kellene fennálló hitelünknek lennie! Vagy rosszul gondolom?
Majd kilopják szépen beolvadásos kiszervezéssel vagy olyan ingatlanok vásárlására ceszik el, amit a NER tagok meguntak...nem hoz hasznot stb...azért csökken az árfolyam mert teljesen megbízhatatlan a jövő, nincs igazából jövőkép, nincs stratégia, ami volt, az már kuka...bármikor bármi történhet ha a főnök úgy akarja kell ebből egy ingatlan, hát hopp kiveszik apróért...
Szerintem valaki kitárazza a portfóliójából az Opussal egyetemben. Pénteken lesz a negyedév utolsó kereskedési napja. Hétfőtől megszűnhet az eladói nyomás.
miért égette el? más is fektet be ennyit évekre. lehet 200 az átlaga és pár hónap múlva + ban lesz. attól,hogy láttad az otp,mol vagy matáv topikban sírni nem jelenti azt,hogy minden pozija szar volt,lehet két sírás között volt neki 10 jó és mivel nem pár db-bal játszotta meg simán lehet nyereséges.
Appeninn real