Pár hónapja kicsit menőzni akartam, ősz hajamra vettem Alpecin Grey Attack Koffein és Hajszínező sampont, azt mondták eltünteti az ősz hajszálat.. nem történt semmi, olyan ez mint a SZIT.
Távol áll tőlem minden szépségápolás, arcszeszt használok, s néha kölnit.Szeretem viszont a szép ruhákat.Jó hogy újra vagy, itt nyugodtan kitombolhatod magad.
Itt szólásszabadság van, a tiltás nem bevett gyakorlat, bár Marika sem nagyon vevő a trágárkodásra :) Egyébként bíztam abban, hogy ilyen sok kitiltás után azért elgondolkodsz a stílusodon, de úgy látszik most tervezed megkönnyíteni a fórum adminjainak a dolgát...
Köszönöm a kedves szavakat, ha nem bánod a fórum parasztja kifejezést nem venném komolyan egy olyantól, akit 7-szer tiltottak személyeskedés miatt. Ebből inkább arra a következtetek, hogy megint hozod a formádat, ezt természetesen itt nyugodtan megteheted, Marika a szólásstabadság híve, viszont őszintén féltelek attól, hogy egy nap majd nem fix időre fognak tiltani a teljes fórumból... Egyébként nickname alapján ilyen következtetéseket levonni enyhén szólva is meredek... a bérencezésre is számtalanszor leírtam, hogy nem vagyok egy bólogató jancsi, de úgy sem hiszed el, hisz gondolom saját magadból indulsz ki...
de amúgy eltakarodhatsz innen, mert ez egy anti toka topik, szóval kérhetem a moderátort, hogy téged aki toka püspök bérence kitiltson? :D ha már engem többször kitiltottatok. :D
Amúgy nem véletlen, hogy a püspök pontosan olyan embereket gyűjt maga mellé aki labanc nick névvel van ellátva: 'A LABANC az olyan önérdekű, gátlástalan és rideg, sőt számító személy, aki mindig előnyre tesz szert a jóhiszemű és naiv tisztességes magyarral szemben, aki viszont a közügyek védelmezője úgy, hogy a magánérdekeit is hajlandó érte feláldozni!" hozza is ez a fórum "társ" ezt szintet toka hű bérence és fórum parasztja. https://nemzetepito-nepmozgalom.hu/publicisztika/kik-a-labancok-a-kurucok-s-kik-az-aldozatok/
Anti Toka Club bt55 tb88 dodo urak és társaik