Grácias Fórum Társam, Gracias. :) "Szinte észrevétlenül jelenik meg, eddig se híre, se hamva nem volt. Bizony, a toka már csak ilyen, de mit lehet tenni ellene?"
:))) Régen nevettem ilyen jót.Szerintem már meg is nyerted ezt a csatát. Egyébként a téli időszakban a toka jól érzi magát, olyankor megfelelő a környezet a növekedéshez. Tavasztól viszont általában visszaszorul.
Köszönjük hogy megtaláltad a helyedet, itt szívesen látjuk az írásaidat máskor is :) Reméljük azért 8-jára már nem kerülsz a teljes fórumból kitiltásra, mert akkor nem fogsz tudni feltárni nekünk több ilyen "igazságot" ;(
szerintem nézzél körül itt a topikokban és gondol végig újra ezt a kijelentést... sok a báránynak öltözött farkas és még több akik elhiszik, hogy farkasok közben meg birkáknak is kevesek...
Azt írom és úgy ahogy gondolok. Ha nem tetszik tiltsál ki az általad a nevemmel létrehozott topikból, mert ez lenne az igazán szánalom a részedről ha már "létrehoztál". Megtiszteltél vele. :D Köszönöm, hogy "nagyembert" csináltál belőlem, de itt is működik az elv: felemelnek, hogy utána letaszítsanak. :D
toka püspök háci szektája és főpapjainak (kezdő) névsora: 1.ger-inv 2.labanc 3.nacky személyek. Ha lesz rá időm készítek személyes elemzést a népnyúzó személyekről, működésükről. Ha már megtiszteltek és kiemeltek és külön topikot gyárottak, megtisztelő. :D majd jönnek a többiek is. Amúgy labanc elemzéseit is kedvelem és egyikükkel sem volt/van gondom, de ilyen ez a személytelen net.
Köszönöm a megtiszteltetést, hogy egyes idióták külön topikot csináltak nekem. :D Ezen besírtam. Valahol őket minősíti, hogy mint akit karanténba zárnak és a szánalmas "clubjukban" nem lehet a wallstreet ördögeit kritizálni vagy bármilyen rosszat velük szemben megfogalmazni, személyeskedni, mert megsértődnek. Szánalom és hányadékok ezek az emberek, toka főpüspökkel az élen, akinek a nevéből tudjuk, hogy a toka egy eltávolítandó vagy nem túl szép része az emberi arcnak, találó nick név. :D Ugyanolyan undorítónak tartom a toka szektát és társait akik itt összebeszélve manipulálják a kevésbé tapasztaltakat és "fognak" össze másokkal szemben és igazolják a hibátlanságukat, közben meg hitvány, gyarló, szutykok. Másokon meggazdagodva hozzák a magyar kultúra szintjét, érdemes őket követni, pontosan így lopja meg ez a nép saját fajtáját és a "barátságnak" hitt kapcsolatok is megmutatják magukat, hogy nem nemzeti érdekek vannak, hanem egyéni érdekek. A tudásukat elismerem, mert ez is egy tudás, hogy a többséget lehúzod és mások kárából jól megélsz, de emberileg hitvány szarok vagytok és azt különösen nehezen viselem amikor olyan emberekbe álltok bele akár Farkas akik ingyen osszák meg elképzeléseiket, ti meg csak pofáztok. Szar, húgy, háci emberek vagytok. Remélem a húsvéti nyuszitok majd a fészekbe ismét hoz sok pénzt mások kárán és ismét boldogok lesztek, a gyereknek pedig locsolásra nem 100-ast hanem majd akko vagy hasonló részvényt adtok, esetleg egy 10ezrest. A karma szar dolog, úgyis megkapjátok ami jár az élettől és még rosszat nem is kívántam. :*
Anti Toka Club bt55 tb88 dodo urak és társaik