Fél éve nem is néztem az Akko-t most látom, hogy már azt is felrántották. Hát akkor már tényleg csak a miénk a saras-fostos pocsolya 🤣😆 Megadják, hogy különlegesnek érezzük magunkat. Biztos komoly munka van abban, hogy ilyen alacsonyan legyen az árfolyam. Kemény munka ez 😅
Sok jót nem lehet tudni róla, itt van már jó ideje ebben is. Nem ajánlották a 457 Ft elfogadását. Döntsd el ez alapján milyen szakmai tálentum. 😂🤣 Az Akko kapcsán is érdemes a fórumba bele olvasni, ott mennyire élvezik a kisbüfik a szakmai értékteremtést... Megszívtuk ezzel a bandával Béláim, jobb volt minden a DVG idején.
600 felett is adhattad volna,volt likviditás bőven.Annyira unalmas ez az állandó hisztid!Miért nem adod el a picsába és felejted el örökre?Szereted kínozni magad? :))
Igazából kis túlzással bármi mással vissza lehetett volna hozni, mert itt még forgalom sincs, hogy kiszálljon valaki egy pár ezres parkkal, csak a csurgás lefelé... 😡
Igen, a NUTEX most megy, ha jól tudom belengettek valami osztalékot. Na itt ettől szerintem nem kell félni 😂 Sem attól, hogy bármit is tegyen a gazdasági téren nagyon képzett vezetés🤡, hogy emelkedjen az árfolyam.
Múlt héten én is adtam egy adagot belőle adó optimalizálás miatt majd 1milla bukóval, viszont eszembe sem volt visszavásárolni, inkább még nutex helyette 18 ért. Jó váltás volt. Sajnos még van , írtózom rá is nézni, még egy ilyen szar nincs a béten mint ez!!!
Amixa Aranyásók Nyrt.