Az ilyen cégeket mint ez nem értem,hogy minek van itt!!!mi a cél a tőzsdére jövéssel!!!elad 1 millió papírt,hogy legyen pénze növekedni???100ft tudja eladni,azzal nem gondolnám,hogy ki lenne segítve!!!Emőri másik cége 4-10 milliàrd között adózott eredménnyel rendelkezik,pénz van szarásig,akkor minek jön ide kinlódni!!!valami itt nem stimmel,lehet ez is egy nagy lenyúlós cég lesz,meg a pénzeket itt mossák tisztára!!!csak az a baj,hogy abból nekünk nem lesz penzünk.
Aztán higitani fognak és 217? Vagy lufi mint az ehepnél és 2-3000+? Ki mit vár? Ez a csapat akar árfolyamon is nyerni vagy nem? Ki hogy érzi? Mi az a foodnet és mi jön ide még?
Én nem látom ennyire borúsan a helyzetet. Nyilván senkinek sem tetszett az, hogy az árfolyam évek óta esett, de elfogadjuk a tényt, hogy az a 20k-s felrántás egy speka történet volt, akkor az esés is más megvilágításba kerül. És minden egyes állomást befolyásolt jónéhány tényező. Ha akkoriban a dvg-vel meg tudnak állapodni, teljesen más lett volna a végeredmény. Senki sem számított rá, hogy ezek trógerkedni kezdenek és inkább szép lassan kiszórják a papírjaikat. Jelenleg nekem Emőri az a tényező, ami miatt én tartom. Ebből még bármi lehet, akár egy I-Cell is. Plusz a kötvét.
Csak azért nem adom oda, mert nem akarok ekkora bukóval kiszállni, ha már eddig szenvedtem vele. Bízom benne, hogy lesz felkör esetleg. Én meg ezt a nagy optimizmust nem értem évek óta, ami ment az előző nagytulaj alatt is, aztán az árfolyam csak szakadt, mindenbe bele van magyarázva, hogy nagyon jó lesz. Vagy ez is mind attól van, hogy valaki venni akar? Én reálisan igyekszem nézni, az árfolyam jó ideje esik ez tény. Az új vezetés hatása eddig nem látszik, csak ugyanúgy dugózás megy, mint a korábbi években, aminek a következménye az árfolyam meredek esése volt. Ebben mi jót kellene látnom? Vagy mit látsz most annyira optimistán? Attól, hogy rég van részvényem nem vagyok elvakult, igyekszem objektív lenni. Eddig a nagy megindulások meg értékteremtés mind üres blabla volt.
Amixa Aranyásók Nyrt.