Topiknyitó: laszlo.abraham 2008. 12. 11. 09:18

Amibroker  

Azt javaslom írjátok le hogy mi az ami nem megy.

Próbálom megválaszolni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
mbtgy 2008. 12. 11. 10:08
Előzmény: #1  laszlo.abraham
#2
Szia! Sok szoftverhez létezik nyelvi változat, ez Magyar nyelvre adaptálható-e? Ha igen, honnan és mit kell hozzá letölteni, telepíteni?
laszlo.abraham 2008. 12. 11. 10:23
Előzmény: #2  mbtgy
#3
első látásra csak Lengyel és Cseh változatot találtam!

Magyart sajnos nem.

De szerintem nincs rá szükség mert nagyon egyszerű a kezelése!
mbtgy 2008. 12. 11. 10:30
Előzmény: #3  laszlo.abraham
#4
Köszi! Hiába kerestem én is.
vargaz79 2008. 12. 11. 11:06
Előzmény: #1  laszlo.abraham
#5
Sziasztok! Meg tudja valaki mondani, hogyan tudnám belerakni AmiBrokerbe a Highest high, Lowest low indikátort? Köszönöm.
laszlo.abraham 2008. 12. 11. 12:15
Előzmény: #5  vargaz79
#6
otthon megvan valahol!

addig is másold be ezt a szerkesztőbe, mondjuk egy price mellé (Edit formula)

period=r1 = Param( "Look Back", 20, 2, 200, 1 );

Plot(HHV(C, Period),"Highest High",colorRed,1+4);
Plot(LLV(C, Period),"Lowest Low",colorRed,1+4);
vargaz79 2008. 12. 11. 13:00
Előzmény: #6  laszlo.abraham
#7
Köszönöm szépen :)
mbtgy 2008. 12. 11. 15:29
Előzmény: #6  laszlo.abraham
#8
A Chaikin Money Flow (CMF) forgalom alapú indikátort be tudnád nekem másolni? Előre is nagyon köszönöm!
laszlo.abraham 2008. 12. 11. 16:11
Előzmény: #8  mbtgy
#9
van chaikin oscillator benne alapból

r1 = Param( "Fast avg", 9, 2, 200, 1 );
r2 = Param( "Slow avg", 14, 2, 200, 1 );
Plot( Chaikin(r1,r2), _DEFAULT_NAME(), ParamColor( "Color", colorCycle ), ParamStyle("Style") );

de megnézem neten
laszlo.abraham 2008. 12. 11. 16:16
Előzmény: #9  laszlo.abraham
#10
r1=Param("Periods", 21,2,200,1);

Graph0=Sum(IIf( H>L && V>0,((( C-L )-( H-C )) / ( H-L ))*V,0),r1) / Sum(V,r1);
Plot(Graph0, "Chaikin Money Flow ("+r1+")", ParamColor( "Color", colorCycle ), ParamStyle("Style") );

mbtgy 2008. 12. 11. 16:55
Előzmény: #10  laszlo.abraham
#11
Nagyon szépen köszönöm!
laszlo.abraham 2008. 12. 12. 08:15
Előzmény: #11  mbtgy
#12
nincsmit
laszlo.abraham 2008. 12. 12. 13:07
Előzmény: #12  laszlo.abraham
#13
...
laszlo.abraham 2008. 12. 13. 08:36
Előzmény: #13  laszlo.abraham
#14
...
laszlo.abraham 2008. 12. 15. 12:22
Előzmény: #14  laszlo.abraham
#15
...
Ozzy 2008. 12. 16. 21:55
Előzmény: #15  laszlo.abraham
#16
felhoztam a topikot itt fogok kérdezni
Ozzy 2008. 12. 16. 21:57
Előzmény: #16  Ozzy
#17
szóval telepítésnél vagyok minden pipát hagyjak bent, ott ahol azt kérdi melyik komponenst akarom telepíteni?
laszlo.abraham 2008. 12. 16. 22:01
Előzmény: #17  Ozzy
#18
úgy valahogy

de a real time modulok nem kellenek!

csak az alapot tedd fel
Ozzy 2008. 12. 16. 22:02
Előzmény: #18  laszlo.abraham
#19
akkor realem nem lesz, vagy azt máshogy oldjuk meg?
laszlo.abraham 2008. 12. 16. 22:03
Előzmény: #19  Ozzy
#20
hát nem hiszem hogy az equitas ad realt hozzá

amúgy be tud olvasni adatfilét amit a peti ment fileba

megoldható

Topik gazda

aktív fórumozók


friss hírek További hírek

  • BÉT
  • Indexek
  • Deviza
  • Befalap
      • Forgalom
      • Nyertesek
      • Vesztesek