Topiknyitó: laszlo.abraham 2008. 12. 11. 09:18

Amibroker  

Azt javaslom írjátok le hogy mi az ami nem megy.

Próbálom megválaszolni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
ujtordai 2009. 03. 31. 19:51
#101
Szépjóestét mindenkinek,

Esetleg valakinek megvan az sdu_abf.exe új avagy az 5.0 amibrokerhez való változata? Sajnos az oldal hibás ahonnal le lehetne tölteni.
spekulans18 2009. 03. 31. 21:09
Előzmény: #101  ujtordai
#102
Én kiprobáltam nemüködik eggyik SDU sem.
Sőt maga a web lap sem, tökéletes.
spekulans18 2009. 03. 31. 21:17
Előzmény: #100  spekulans18
#103
Bocsánat az előbb rossz kódot küldtem.
Most kijavítottam sőt megcsináltam a 4 bluet is.
Aleírás jó, viszont csak arra ami megvan nyitva, tehát ajánlom több instrumentumnál,a floating módot.Ezt a kódot próbáljátok ki.

_SECTION_BEGIN("RiasztoHATI");
if (Name() == "BUX0912") //csak ennél az instrumennél
{
TimeFrameSet( in5Minute );

p1=Param("BUY",11100,0,35000);
k1=p1;
Plot(k1,"",4,1);
Plot(C,"",1,64);

Buy = Cross( C , k1 );//lefele metszes

AlertIf( Buy, "SOUND C:\Windows\Media\tada.wav", "Audio alert", 2 );
TimeFrameRestore();
};
_SECTION_END();

_SECTION_BEGIN("RiasztoHATI");
if (Name() == "BUX0912") //csak ennél az instrumennél
{
TimeFrameSet( in5Minute );

p=Param("SELL",11000,0,35000);
k=p;
Plot(k,"",27,1);
Plot(C,"",1,64);

Sell = Cross( k, C );//lefele metszes

AlertIf( Sell, "SOUND C:\Windows\Media\ringout.wav", "Audio alert", 2 );
TimeFrameRestore();
};
_SECTION_END();

_SECTION_BEGIN("RiasztoOTP");
if (Name() == "OTP") //csak ennél az instrumennél
{
TimeFrameSet( in5Minute );

p1=Param("BUY",11100,0,35000);
k1=p1;
Plot(k1,"",4,1);
Plot(C,"",1,64);

Buy = Cross( C , k1 );//lefele metszes

AlertIf( Buy, "SOUND C:\Windows\Media\tada.wav", "Audio alert", 2 );
TimeFrameRestore();
};
_SECTION_END();

_SECTION_BEGIN("RiasztoOTP");
if (Name() == "OTP") //csak ennél az instrumennél
{
TimeFrameSet( in5Minute );

p=Param("SELL",11000,0,35000);
k=p;
Plot(k,"",27,1);
Plot(C,"",1,64);

Sell = Cross( k, C );//lefele metszes

AlertIf( Sell, "SOUND C:\Windows\Media\ringout.wav", "Audio alert", 2 );
TimeFrameRestore();
};
_SECTION_END();

_SECTION_BEGIN("RiasztoMOL");
if (Name() == "MOL") //csak ennél az instrumennél
{
TimeFrameSet( in5Minute );

p1=Param("BUY",11100,0,35000);
k1=p1;
Plot(k1,"",4,1);
Plot(C,"",1,64);

Buy = Cross( C , k1 );//lefele metszes

AlertIf( Buy, "SOUND C:\Windows\Media\tada.wav", "Audio alert", 2 );
TimeFrameRestore();
};
_SECTION_END();

_SECTION_BEGIN("RiasztoMOL");
if (Name() == "MOL") //csak ennél az instrumennél
{
TimeFrameSet( in5Minute );

p=Param("SELL",11000,0,35000);
k=p;
Plot(k,"",27,1);
Plot(C,"",1,64);

Sell = Cross( k, C );//lefele metszes

AlertIf( Sell, "SOUND C:\Windows\Media\ringout.wav", "Audio alert", 2 );
TimeFrameRestore();
};
_SECTION_END();

_SECTION_BEGIN("RiasztoRICHTER");
if (Name() == "RICHTER") //csak ennél az instrumennél
{
TimeFrameSet( in5Minute );

p1=Param("BUY",11100,0,35000);
k1=p1;
Plot(k1,"",4,1);
Plot(C,"",1,64);

Buy = Cross( C , k1 );//lefele metszes

AlertIf( Buy, "SOUND C:\Windows\Media\tada.wav", "Audio alert", 2 );
TimeFrameRestore();
};
_SECTION_END();

_SECTION_BEGIN("RiasztoRICHTER");
if (Name() == "RICHTER") //csak ennél az instrumennél
{
TimeFrameSet( in5Minute );

p=Param("SELL",11000,0,35000);
k=p;
Plot(k,"",27,1);
Plot(C,"",1,64);

Sell = Cross( k, C );//lefele metszes

AlertIf( Sell, "SOUND C:\Windows\Media\ringout.wav", "Audio alert", 2 );
TimeFrameRestore();
};
_SECTION_END();

_SECTION_BEGIN("RiasztoMTELEKOM");
if (Name() == "MTELEKOM") //csak ennél az instrumennél
{
TimeFrameSet( in5Minute );

p1=Param("BUY",11100,0,35000);
k1=p1;
Plot(k1,"",4,1);
Plot(C,"",1,64);

Buy = Cross( C , k1 );//lefele metszes

AlertIf( Buy, "SOUND C:\Windows\Media\tada.wav", "Audio alert", 2 );
TimeFrameRestore();
};
_SECTION_END();

_SECTION_BEGIN("RiasztoMTELEKOM");
if (Name() == "MTELEKOM") //csak ennél az instrumennél
{
TimeFrameSet( in5Minute );

p=Param("SELL",11000,0,35000);
k=p;
Plot(k,"",27,1);
Plot(C,"",1,64);

Sell = Cross( k, C );//lefele metszes

AlertIf( Sell, "SOUND C:\Windows\Media\ringout.wav", "Audio alert", 2 );
TimeFrameRestore();
};
_SECTION_END();
IsTAPolo 2009. 03. 31. 23:52
Előzmény: #103  spekulans18
#104
Jónak tűnik.. Csak az furcsa, hogy (nekem legalábbis) skálázza az egész chartot, összenyomja. Azt nem tudod megoldani, hogy a BUY és SELL szint vonalak csak a látható tartományban látszódjanak? Tehát ne skálázzon.

Ez már szörszálhasogatás mondjuk, mert ha ez így működik, az nagyon jó. Holnap jobban megnézem. Egyenlőre nálam nem ad hangjelzést.
IsTAPolo 2009. 04. 01. 10:09
Előzmény: #103  spekulans18
#105
Találtam egy hibát a kódodban.
Ez nem
"SOUND C:WindowsMediatada.wav", "Audio alert", 2 );

hanem
"SOUND C:\Windows\Media\tada.wav", "Audio alert", 2 );

Így már van hang. Köszi, hogy segíthettem mindenkinek.
IsTAPolo 2009. 04. 01. 10:12
Előzmény: #105  IsTAPolo
#106
Bocsi elírtam, ehelyett:

AlertIf( Buy, "SOUND C:WindowsMediatada.wav", "Audio alert", 2 );

ez kell:
AlertIf( Buy, "SOUND C:\Windows\Media\tada.wav", "Audio alert", 2 );
IsTAPolo 2009. 04. 01. 10:13
Előzmény: #106  IsTAPolo
#107
Nem én írtam el. Hanem a fórum tagként kezeli a jelet. Szóval egy jel helyett mindehova \ kell.
newlocal 2009. 04. 01. 13:01
#108
Hello!

Tudja vki, hogyan lehet a PETI realtime adatait importálni az Amibrokerbe?
Chab 2009. 04. 01. 13:51
Előzmény: #108  newlocal
#109
Chab 2009. 04. 01. 13:53
Előzmény: #108  newlocal
#110
link
a linkelt fórumban egyéb kérdésekre is választ kaphatsz
rubel 2009. 04. 01. 13:54
Előzmény: #108  newlocal
#111
Bamásolod a peti dll-jét az amiba. Onnantól választható opció.
rubel 2009. 04. 01. 14:13
Előzmény: #111  rubel
#112
spekulans18 2009. 04. 01. 20:15
Előzmény: #105  IsTAPolo
#113
Bocsánat a hibákért, de tegnap egy kicsit kapkodtam.
Ma meg besz@rt a gépem. Én úgy használom, az
alap Price.afl (átalakítva) használom elemzésre. Alul e Sheet2 re ráhuztam ezt a modosítottat ezt csak tényleg
jelzésre használom.

Igazán jó megoldás a Realtime Quote volna.
Apropó a dll-nek meg van a forrás kódja ha valakit érdekel elküldöm. Természetesen csak akkor ha az
eredmény is FREE.

Amit Chab adott linket én is ajánlom sok okosság van
ott is.(egy kicsit én is szoktam osztani az észt, de
álltalában csak ami témában)

Köszi, hogy kijavítottad a hibát!
hatti_30 2009. 04. 02. 11:02
#114
Üdv,
Bárkinek bármilyen tapasztalata ezzel a 2 progival kapcsolatban?
ujtordai 2009. 04. 03. 11:05
#115
Sziasztok,

Valakinek lenne pattern explorere 5.0 amibrokerhez?

köszi.
spekulans18 2009. 04. 03. 11:15
Előzmény: #115  ujtordai
#116
Dobj egy mail cimet és küldöm.
spekulans18 2009. 04. 03. 11:18
#117
Preferences, Intraday, és ott azt változtatsz amit akarsz.
spekulans18 2009. 04. 03. 11:19
Előzmény: #114  hatti_30
#118
Én tudok róla, hogy az Ebokerrel menne.
Törölt felhasználó 2009. 04. 03. 11:19
Előzmény: #115  ujtordai
#119
az nekem is kellene )
spekulans18 2009. 04. 03. 11:34
Előzmény: #119  Törölt felhasználó
#120
Adjatok mail címet meg, hogy kinek mi kell Amibol elég nagy a fegyver táram. Ha van küldöm.

Topik gazda

aktív fórumozók


friss hírek További hírek