Én ezt még nem nagyon használtam adjatok pár napot, és ráfekszem a témára az idő eltolódást is probálom orvosolni ötletem már van. De az a baj hogy csak hétfőn tudom megnézni mert csak ha új adat van akkor küldi át az amiba.
Az a baj, hogy az ami egyszerre csak egy plugint kezel le, a metatraderböl egyszerre csak egy adatot tudsz,átküldeni szerintem de hétfőn kiprobálom, tehát így csak a PetiExportal működik.
Majdnem kész a dvd, még annyi türelmet kérek, hogy bele kerüljön a pluginba a RealTime Quote!
A felépítése a következő:
Amibroker telpítése beállítása.
Magyar adatbázis építése.
Online adat betöltése a PETIből.
PETI telepítése beálítása.
Fxpro metatrader telepítése beállítása, összekapcsolása
az Amibrokerrel.
Külföldi adatbázisok, historikus adatok letöltése az Amiquote-val.
TA. alakzatok, 2 egyszerü stratégia ami a magyar piacon is nyereséges.
Telepítők, egy csomó indikátor az amihoz, bétes adatbázis 2002-től, Usa adatbázis szétbontva tözsdékre szektorokra stb. Az említett programok portable változata is!
Mivel a project elején mondtam nem vagyok anyagias, ezért azt találtam ki hogy mondjatok ti árat, én meg átlagolom.(annyira tiszteljük meg egymást hogy hülyeségeket légyszíves ne írjatok)
Sziasztok
Tudna valaki segíteni hogyan tudom Dow Jones napi adatokat letölteni az Amiba? (nem realra gondolok)
Valahol már olvastam és ki is próbáltam, de sajnos nem mentettem el a folyamatát.
szia, nem nekem címezted a kérdést (nem is tudom a megoldást) de egy screenshot-ot feltehetnél a kepfeltoltes.hu-ra;
a nagyon amatőr garázs-tuning megoldás
Ref(), fügvény lenne;
gondolom igy van az editorban
Foreign("OTP", "Close");
Ref(Foreign("OTP", "Close"),60);
vagy
Ref(Foreign("OTP", "Close"),-60);
mivel nem mondtad milyen irányba van elcsúszva;
szóval legyen ez, de csak addig amig spekuláns
meg nem mondja a megoldást;
Szia! Nekem nagyobb problémám van... mert két Price-ot ábrázolok egy pane-ben. Az egyik a futi, a másik az OTP (Price(foreign)). Mind szép és jó 1 percesen az OTI ownscale-on van, viszont egy órával hátrébb van csúszva a futihoz képest. Vagy az FxProban kéne valami időmódosítás, vagy az AFL-be kéne valamit beírnom, hogy a Price(foreign) 1 órát előre csússzon. Ötlet?
Amibroker
Próbálom megválaszolni!