Topiknyitó: laszlo.abraham 2008. 12. 11. 09:18

Amibroker  

Azt javaslom írjátok le hogy mi az ami nem megy.

Próbálom megválaszolni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
mbtgy 2008. 12. 11. 10:08
Előzmény: #1  laszlo.abraham
#2
Szia! Sok szoftverhez létezik nyelvi változat, ez Magyar nyelvre adaptálható-e? Ha igen, honnan és mit kell hozzá letölteni, telepíteni?
laszlo.abraham 2008. 12. 11. 10:23
Előzmény: #2  mbtgy
#3
első látásra csak Lengyel és Cseh változatot találtam!

Magyart sajnos nem.

De szerintem nincs rá szükség mert nagyon egyszerű a kezelése!
mbtgy 2008. 12. 11. 10:30
Előzmény: #3  laszlo.abraham
#4
Köszi! Hiába kerestem én is.
vargaz79 2008. 12. 11. 11:06
Előzmény: #1  laszlo.abraham
#5
Sziasztok! Meg tudja valaki mondani, hogyan tudnám belerakni AmiBrokerbe a Highest high, Lowest low indikátort? Köszönöm.
laszlo.abraham 2008. 12. 11. 12:15
Előzmény: #5  vargaz79
#6
otthon megvan valahol!

addig is másold be ezt a szerkesztőbe, mondjuk egy price mellé (Edit formula)

period=r1 = Param( "Look Back", 20, 2, 200, 1 );

Plot(HHV(C, Period),"Highest High",colorRed,1+4);
Plot(LLV(C, Period),"Lowest Low",colorRed,1+4);
vargaz79 2008. 12. 11. 13:00
Előzmény: #6  laszlo.abraham
#7
Köszönöm szépen :)
mbtgy 2008. 12. 11. 15:29
Előzmény: #6  laszlo.abraham
#8
A Chaikin Money Flow (CMF) forgalom alapú indikátort be tudnád nekem másolni? Előre is nagyon köszönöm!
laszlo.abraham 2008. 12. 11. 16:11
Előzmény: #8  mbtgy
#9
van chaikin oscillator benne alapból

r1 = Param( "Fast avg", 9, 2, 200, 1 );
r2 = Param( "Slow avg", 14, 2, 200, 1 );
Plot( Chaikin(r1,r2), _DEFAULT_NAME(), ParamColor( "Color", colorCycle ), ParamStyle("Style") );

de megnézem neten
laszlo.abraham 2008. 12. 11. 16:16
Előzmény: #9  laszlo.abraham
#10
r1=Param("Periods", 21,2,200,1);

Graph0=Sum(IIf( H>L && V>0,((( C-L )-( H-C )) / ( H-L ))*V,0),r1) / Sum(V,r1);
Plot(Graph0, "Chaikin Money Flow ("+r1+")", ParamColor( "Color", colorCycle ), ParamStyle("Style") );

mbtgy 2008. 12. 11. 16:55
Előzmény: #10  laszlo.abraham
#11
Nagyon szépen köszönöm!
laszlo.abraham 2008. 12. 12. 08:15
Előzmény: #11  mbtgy
#12
nincsmit
laszlo.abraham 2008. 12. 12. 13:07
Előzmény: #12  laszlo.abraham
#13
...
laszlo.abraham 2008. 12. 13. 08:36
Előzmény: #13  laszlo.abraham
#14
...
laszlo.abraham 2008. 12. 15. 12:22
Előzmény: #14  laszlo.abraham
#15
...
Ozzy 2008. 12. 16. 21:55
Előzmény: #15  laszlo.abraham
#16
felhoztam a topikot itt fogok kérdezni
Ozzy 2008. 12. 16. 21:57
Előzmény: #16  Ozzy
#17
szóval telepítésnél vagyok minden pipát hagyjak bent, ott ahol azt kérdi melyik komponenst akarom telepíteni?
laszlo.abraham 2008. 12. 16. 22:01
Előzmény: #17  Ozzy
#18
úgy valahogy

de a real time modulok nem kellenek!

csak az alapot tedd fel
Ozzy 2008. 12. 16. 22:02
Előzmény: #18  laszlo.abraham
#19
akkor realem nem lesz, vagy azt máshogy oldjuk meg?
laszlo.abraham 2008. 12. 16. 22:03
Előzmény: #19  Ozzy
#20
hát nem hiszem hogy az equitas ad realt hozzá

amúgy be tud olvasni adatfilét amit a peti ment fileba

megoldható
Ozzy 2008. 12. 16. 22:04
Előzmény: #20  laszlo.abraham
#21
ja, az ment :O

Nem is néztem eddig.

De akkor folyamatosan is tudna kiolvasni, nem? Vagy nem folyamatosan ment, csak kikapcsoláskor?
laszlo.abraham 2008. 12. 16. 22:05
Előzmény: #20  laszlo.abraham
#22
meg van SDU.exe file az tud kéleltetetet tölteni a portfolióról!
Ozzy 2008. 12. 16. 22:10
Előzmény: #22  laszlo.abraham
#23
és azt hol találom?
laszlo.abraham 2008. 12. 16. 22:12
Előzmény: #23  Ozzy
#24
laszlo.abraham 2008. 12. 16. 22:14
Előzmény: #24  laszlo.abraham
#25
annyit kell tudnond

hogy alap esetben az amibrokerdatao konyvtárban találod az otp adatokat

de elküldöm neked és nem kell lehúznok 50 megát

ha sdu val töltöd le akkor amibrokersdu:intradayo ba teszi

ezt át kell másolni
laszlo.abraham 2008. 12. 16. 22:20
Előzmény: #25  laszlo.abraham
#26
ezt töltsd le

tomörítsd a amibrokerDatao könyvtárba
link
laszlo.abraham 2008. 12. 16. 22:30
Előzmény: #26  laszlo.abraham
#27
ha eddig ok

akkor a view/charts-ra kattintva

keresd meg a "price"-t és húzd az üres lapra!
amatoregy 2008. 12. 16. 22:34
Törölt hozzászólás
#28
laszlo.abraham 2008. 12. 16. 22:35
Előzmény: törölt hozzászólás
#29
milyen indikátort használsz

megtaláltad a tutit?
Ozzy 2008. 12. 16. 22:37
Előzmény: #27  laszlo.abraham
#30
ááá én már az elején elakadtam
ez az sdu azt mondja letöltötte az adatokat, na most mappákat valóban csinált, de tök üres mind.
Illetve az öszes tőzsdén kereskedhető papírt is feltöltötte amibrokerbe, de egyikben sincs egyetlen grafikon se.
Betettem a te fájlodat is a megfelelő helyre, de azt meg nem ismeri fel, amikor meg akarom nyitni.

Nem tudom hol csesztem el, de valami kimaradt.
amatoregy 2008. 12. 16. 22:41
Törölt hozzászólás
#31
laszlo.abraham 2008. 12. 16. 22:42
Előzmény: #30  Ozzy
#32
nem kell megnyitnod

csak ki kell választanod a képernyő közepén fent az otp-t

az sdu-t felejtsd el egyelőre, kapcsold ki, ne maradjon az óra mellett sem

lent jobb oldalt zöld kocka mellette data legyen
laszlo.abraham 2008. 12. 16. 22:44
Előzmény: #32  laszlo.abraham
#33
én is szopt@m vele sokat mire magamtól rájöttem, de hidd el megtérül, mert olyan funkciók vannak benne ami a markersben, de még a teletraiderben sincs
Ozzy 2008. 12. 16. 22:45
Előzmény: #32  laszlo.abraham
#34
na de ha kilövöm az sdu-t és megnyitok egy másik adatbázis, akkor az OTP is eltűnik.
Ozzy 2008. 12. 16. 22:46
Előzmény: #34  Ozzy
#35
MSN-ed nincs? kicsit gyorsabb lenne :)
laszlo.abraham 2008. 12. 16. 22:46
Előzmény: #35  Ozzy
#36
de

@freemail.hu
phxmike 2008. 12. 19. 00:48
Előzmény: #33  laszlo.abraham
#37
bocs hogy csak igy belecsoppentem de mi ez az amibroker amit mindenki ugy istenit?
markerst hasznalok most
az amibroker csak grafikonrajzolo mint a markers vagy teletrader vagy keeskedni is lehet vele
igazabol olyan kereskedo rendszert kutatok amiben a koveto stopot be lehet allitani
vagy pl egy kis grafikonon huzom lentebb fentebb az arfolyamhoz mert ilyenrol is hallottam mar
ez olyan?
woody1 2008. 12. 20. 10:59
#38
Segítsen, aki tud Please!

Stochastic Slow-t (K és D %-os érték) szeretném betenni, de sehogy sem találom. Külön-külön megvan, de egybe sehogy.
Köszönöm elõre is a segítséget!
amatoregy 2008. 12. 20. 18:17
Törölt hozzászólás
#39
szauter74 2008. 12. 20. 19:37
Előzmény: #38  woody1
#40
Én úgy használom, hogy stochastic %D és MA(Stochastic(),3).
Ozzy 2008. 12. 20. 20:29
Előzmény: #37  phxmike
#41
graf rajzoló, de markers-szel ellentétben ingyé van, ha jó helyről szerzed ;-)
Real time-ot PETI-ből lehet manuálisan exportálni, nem tudom Erstével megy-e, de elég sok formátumot be lehet neki adagolni.
Nekem nagyon bejött
phxmike 2008. 12. 21. 02:45
Előzmény: törölt hozzászólás
#42
akkor nem kell
ugyis tul bonyolult nekem az ilyesmi
szerintem ugy jo kereskdeni es ugy is szoktam hogy figyelem hogy most milyen aztan ahogy erzem gyorsan belveszek vagy eladok
ennyi nem kell ehhez tobb esz
csak egy gyors kez :)

szerintem igy a legjobb, ezt ajanlom mindenkinek
amig a grafikont nezegeted meg gondolkozol meg hireket olvasol meg forumot irsz addig lemaradsz a jo arrol
amatoregy 2008. 12. 21. 17:25
Törölt hozzászólás
#43
Ferenc86 2008. 12. 21. 17:48
Előzmény: törölt hozzászólás
#44
Sziasztok! Látom többeknek van amibroker, kérdezné, hogy 5.0 verizójú kinek van meg nem demoban, mert így nem menti el az adatokat az a baj. Nekem 4.8 van törve de megnézném már a 5 feletti verisont is:) gyferenc@vipmail.hu címre, ha küld valaki megköszönném.
amatoregy 2008. 12. 21. 18:10
Törölt hozzászólás
#45
Ferenc86 2008. 12. 21. 18:50
Előzmény: törölt hozzászólás
#46
Köszi, ja google a barátom:) Figyu, megmondom őszintén, nincs stratégiám, egész évben vegetáltam, nagy szerencsém volt az októberrel, akkor szedtem össze szinte az egészet, emlékszel otp-vel milyen volák voltak nap mint nap, +15% ről -15% ig napon belül, és szép hullámzások, ezeket nagy szerencsémre szépen megtudtam lovagolni oda-vissza, és mindig full tőkével mentem, így szépen szaporodott fel. Ennyi, nem vagyok guru, innentől le is állok, nem kötök csak ha tényleg úgylátszik, nem akarom elveszíteni amit sikerült szerencsére összehozni. Kellemes Ünnepeket!
vargaz79 2008. 12. 22. 09:01
Előzmény: #42  phxmike
#47
Sziasztok! Mike, ezek szerint megérzés alapján kereskedsz? És beválik? Mi a trükköd? Én próbálok grafikon alapján, de nem igazán jött be eddig :(
laszlo.abraham 2008. 12. 22. 21:07
Előzmény: #47  vargaz79
#48
Szaisztok!

Látom már minden kérdést megválaszoltatok! :D

Köszönöm!

Ha még van kérdés, írjatok!

Kellemes ünnepeket!

laszlo.abraham 2009. 01. 02. 19:55
Előzmény: #48  laszlo.abraham
#49
BUÉK
laszlo.abraham 2009. 01. 08. 08:18
Előzmény: #49  laszlo.abraham
#50
Valami kérdés Amibrókerrel kapcsolatban?
amatoregy 2009. 01. 08. 08:21
Törölt hozzászólás
#51
Ferenc86 2009. 01. 08. 21:02
Előzmény: #50  laszlo.abraham
#52
Azt kérdezném, hogy maga a Bux grafikonját hogy rakjam bele. Mert ügye petiből berakja azon papírok kötéseit amik benne van az árinfóban, na de maga a buxra nincs kötés. Sdu sem rakja be a buxot, hogy lehet ezt megoldani? Hogy buxot elemezni tudjam amibrokerben. Köszöszöm előre is.
amatoregy 2009. 01. 08. 21:24
Törölt hozzászólás
#53
archenius
archenius 2009. 01. 10. 18:37
Előzmény: #52  Ferenc86
#54
AmiQuote is beimportálja a Yahoo Historicalról.
^BUX a tickerje.
Vagy megtalálod az elemzését itt:
link
treff
treff 2009. 01. 11. 20:50
Előzmény: törölt hozzászólás
#55
Szia!

Ez engem is érdekelne!
Hol van a daily adatbázis?
(SDU-t nem használok, Peti-ből pakolom be mindig az adatokat)
amatoregy 2009. 01. 11. 21:21
Törölt hozzászólás
#56
amatoregy 2009. 01. 11. 21:23
Törölt hozzászólás
#57
gtamis 2009. 01. 12. 08:07
#58
Én ezt használom:

link

Teljesen jól működik.
scidar 2009. 01. 12. 10:31
#59
Sziasztok!

10 és 30 perces chartot szeretnék megjeleníteni, de a view panelen csak 1, 5, és 15 perces gombokat tudok létrehozni, és a database settings-ben a base time interval-nál sem tudok ilyen értékeket beállítani. nincs erre valami megoldás?
scidar 2009. 01. 12. 13:58
Előzmény: #59  scidar
#60
Megoldottam, a preferences-ben létre lehet hozni a custom time intervals-nál saját értékeket és ezt a jobbgomb / intraday -ből el lehet érni. bocs

Topik gazda

aktív fórumozók


friss hírek További hírek