Na az lenne még valami ha 4300 on zárnánk! Megy a tömés mégis,mert aki bevásárolt 4500 ig,az nem tudja adni. Szép játék, inkább ez legyen mint forintozgatni!
Egyelőre épp úgy lehet 4500 felett a nap végére, mint 4300 alatt, semmi nem dőlt el (és nem raus ráolvasása fogja valamelyik irányba megindítani) Legjobb 5 vételi ajánlat
Folosleges szemelyeskedned. De tenyleg. Olvasni tudsz… ilyet minek mondasz? Ki mond ilyet egyaltalan? Tudod, a célár egy értékkalkulacio. Kis tulzassal kb beírják a gépbe a valtozokat es kijon valami ami az ő modelluk alapjan a ceg erteket kepviseli, ezeket meg szubjektív dolgokkal finomítjak es kijon az eredmeny. Ez semmire sem garancia. Van olyan hogy bejon es olyan is higy nem. meg akkor is ha nem tortenik valami hajmereszto dolog. Raadasul a tozsde nem mindig racionalis. Persze lehet itt vaganykodni meg, oktondi módon felkerdezni, de ha csak mondatokat írsz le impulzívan az kulonosebben nem erdekes, azon kívül higy vicces elképzelni milyen tudatállapotban lehetsz. Mellesleg figyelemremelto higy szerinted a 300 Ft arkulonbseg egy ilyen illikvid papírnál annyira számottevő, hogy sértően kevesled és funkcionalis analfabétasággal vádolsz.
Eddig azért jól tudta kombinálni a magas osztalékot a folyamatos növekedéssel, bár mindig voltak időszakok, amikor visszanézett néhány százat. Én ma veszek/visszaveszek, az se baj, ha még lejjebb megy, lesz ez jóval feljebb is húzva jövőre.
Szecasztok! en regota a concorde ajanlasa alapjan vettem a reszvenyt. de finoman szolva sem rózsás a mostani osszegzesuk az arfolyamhoz viszonyítva. Igazabol valljuk be tul van most arazva a reszveny. Es a jelentesből is inkabb a negatív kockazatok a kiemelendőek. Orulhetunk a nagy osztaleknak, de arfolyambot 4000 korulire realis varni. Persze legyen nagyobb de 4000 folott inkabb a FOMO diktal mint barmi realitas. Lehet itt 5000et meg egyebeket beböfögni de lassuk be a fák nem nőnek az egig. Ha most 5 evig 4000 korul mozog egyreszt mar annak is orulni kene masreszt meg mit gondolunk? Ez nem egy növekedesi reszveny buybackkel vagy egy pNERsely irrealis árazással(még). Ettol fuggetlenul nekem egyelőre hold.
Állami Nyomda