döntsd el... tata: dupla alj, fibo 0.382, (rsi 32) egyelőre megfogta, maradt még bent kb. 20-25Ft szvsz! Pattanhat is , (bár akkor már kéne) meg nem is.. https://invst.ly/s2m0m
Ezt kérlek mond meg Agy-nek és Veresnek is (pontosabban a képviselőjüknek ) a következő KGY-n. Meg a hasonló szipi-szupi ötleteket is szedd össze, mert szerintem nincsen már ötletük arra vonatkozóan, hogy mit is és hogyan is kellene csinálni.
Megmondom én nektek mi itt az alapvető probléma, hát egész pontosan az intézményi befektetők hiánya, gondolok a Concorde-ra, Aegon alapkezelőre, stb, ezeknél biztos kezekben lennének a papírok, idővel lehet h meg fognak jönni, de ehhez bizonyítani kéne, a helyükben tavasszal vettem volna, mennyivel jobb story ez mint az ANY v a gspark, ahol bojár állandóan politizál pedig neki aztán van mit vesztenie! Szóval meglesz az ideje annak is h lesz itt sok banki és független alapkezelő is.
Egyetértek. Az álmok egy dolog, és más a realitás. Sztori szempontjából még egy évet adnék neki, azon belül pedig nem tippelnék. Természetesen örülnék neki ha minél előbb kiteljesedne amiért itt vagyunk, de jó munkához idő kell :-)
Idő távval óvatosan. Valószínűleg mi egyszerű mezei spekik nem vagyunk tisztában az átfutási időkkel. Egy példa: Budapest, 2019. április 30. jött a közlemény a Wing és Elitur Invest Zrt. dilljéről. A következő értesítés, ha jól emlékezem: 2019. szeptember 23. hogy a Wing 16,5 milla EUR hitelt kap az OTP-től a dillhez. Eltelt 5 hónap, ami nekünk sok, de nekik nem, és ez egy feltételezésem szerint viszonylag egyszerű ügyletnek mondható.
De, kiváló wing leány, csupán szeretnék én is minél több szálon kötődni a Daytonhoz még idén. A pangó nyár után végre elindult valami, csak le ne álljon ez a fene nagy lendület.
Miért a Neo nem jó Wing leány :)? De persze jöhetne minél több. Korábbi véleményemmel ellentétben lesz még idén történés ( és még csavar is). Most egyenlőre nem merek tippelni semmit, talán csak azt amit napok óta módok, hogy minél több szállal kapcsolódni kellene a Dayton meg Veres vonalhoz (de ez szerintem a hétfői bejelentéssel szépen elindult).
Akko Invest