Tudom hogy nálad több az OPUS. Én is bővíteni fogom, kedvenc papírom, sokat hozott. Emiatt már az asszony is támogatja a tőzsdézést. 🤣 De most ebben nagyobb emelkedést várok, ha az meglesz AKKO visszatérek Opiba is.
Kivancsi vagyok itt kik voltak az ajánlattevők.de ez már nem csak takaritas hanem uzemeltetés is.https://www.google.com/amp/s/24.hu/belfold/2023/11/29/bn-referencia-zrt-korhaz-takaritas-karbantartas-szekesfehervar/amp/
Igen, ezt nem értem...ez a neo olyan mint egy mozgatható ŕesz..ha ide rakom..itt lesz..ha oda...ott lesz...ugy rakom hogy nekem jo legyen...az igazábol meg 3 ajanlatevevonel meg gondolom ertetted mit gondoltam...s meg egy erdekes dolog...nezd meg itt a cikkben a felso képet(keresk ing)...akar lehetne reptér is...ha azt irták volna oda hogy az...azt is elhittem volna.Erre bazirozva jottem ide amugy...de a funda is megtettszett.https://neopropertyservices.hu/iparagak/bevasarlo-es-kereskedelmi-kozpontok
Nos én a B+N és a Neo miatt vagyok ebben viszonylag a tőzsdei befektetésem nagy százalékaval, mert az eredményét tekintve is köszönő viszonyban sincs az árfolyam az értékével. S a sztorit ami nem csekély még nem is említem, ha az vagy annak egy szelete megvalósul többszöröse kell hogy legyen. A másik dolog az idofaktor ezt sokáig nem is tudják húzni szerintem.
Sziasztok! A héten én is Akko tulaj lettem 238-as átlaggal, bár én még csak ismerkedek a tőzsdével, igy apránként vásárolgatok, óvatos duhaj vagyok. A döntésben nagyon sokat segítettek marlowe01 szakmai hozzászólásai , Laci és Keszi lendülete illetve Toka fröccshöz való viszonya, ami igen közel áll az enyémhez. Köszönöm mindenkinek!
Szia Tonyi! Isten hozott! Remélem hamar megtérül a befektetésed! Én a fröccsöt nem szeretem annyira, csak nyáron, azt is ha rosé (após bora elég tré :). Viszont a sört veszettül és tudom mindenhol a hazaiét kéne preferálni, de a cseheket ebben nehéz überelni... Szval hajrá AKKO!
Üdv Tonyi!!! Ez egy jó választás! Reméljük minél hamarabb jövedelmező lesz, és utána fröccsözünk a haszonból! Ez is olyan lesz, mint nyáron az OPUS. Én onnan jöttem át, de tervezek még visszaszállni oda is. De ez most szerintem nagyobbat fog menni. AKKO üdv, és sok nyerőt!!!
..majd ezt a mennyiséget s meg ami még van a b+n nek kb 3 honappal később továbbadja a Singuliumnak(ami egyebként tudhato hogy szintén kié)...de igy 2 kulon entitás alakul....ez gondolom a korhaztender kiirásanak idopontja lehet....vagy nem ..passz...ezt meg kell néznem.
Én is most ezt tolom fullba! Amúgy Appban vok még, az szépen megy, Opusba meg esetleg visszaszállok, de abba rettentő sokat szívtam. Ott volt, hogy nagyon jelentős darabszámmal álltam bent, de reménytelen az, hogy befolyásold az árfolyamot a befektetéseddel...
Én is mindenivó vok, de a bort annyira nem szeretem. (bár abból is van kiváló, meg nyáron a roséfröccs is fincsi). Amúgy az Asszony szerint a szemem se áll jól, ha keverem :)
Baba Vanga , fordította Toka Úr bolgár nyelvről: Nappalok, éjjek, jönnek,mennek Megtörténik mit rebesgélnek. Fényes csillag emelkedik, Neo a neve, büszkélkedik. Vándorol majd, vagy megpihen világít nagy reménnyel.
(Véletlenül sem) kedves mínuszoló kommenttárs! Soha nem érdekelt, ha szakmai véleményemet minuszolják, hiszen az a szép a fórumban, hogy mindenki elmondhatja a gyakran teljesen ellentétes véleményét, és ha valakinek más a véleménye, azt egy mínusszal jelezheti. Tovább megyek: indulatosabb kommentjeimmel sokszor meg is érdemeltem a negatív értékelést. De arra, hogy itt mi sokan udvariasan köszöntünk egy újdonsült AKKO tulajtársat, és sok nyerőt kívánunk neki, te meg szisztematikusan végignyomod ránk a mínuszt, arra csak egy magyarázat van: rosszindulatú bunkó vagy. Jó éjt.
Jó, 1ébbként, mert azt jelenti figyeli a forumot, bizonyára érdekli a részvény, melynek foruma mindig a lista elején van, igy nem kell keresnie sem.Illik erről gondoskodnom is, igy mivel éjjel gyakran ki kell mennem, -korom miatt -ezt számára előzékenyen mindig megteszem.
Én köszöntöm a mínuszoló barátunkat is. Legalább neki is van valamiben öröme 😁 Bár jobban járna ha részvényt venne és az emelkedésnek örülne. De az ilyent nem érdekli a közösség.
Anno azt mondta egy menő ez nagyot fog szólni és első fecske lesz de eddig nem. Az Ő célára 1500-2000 közt volt. Ne szedj ám semmi prostamol uno stb mert egy urologus prof azt mondta mint a halottnak a csók! Néha kell egy antib és gyulladásgátló kúra!
Akko fórum