Nekem a legutolsó közgyűlésen úgy tűnt, hogy tele a hócipője a Veres-féle vezetéssel. Volt, hogy egyedül nem szavazott meg napirendi pontokat…..ő mondta nekem azt, amit korábban idéztem. Egy kis korrekció: nem átvették a pakkját, hanem ő vett (vagy kapott) 75000 db- ot a saját cége nevére. Mivel be lett jelentve, számla, stb, sztem ő döntött úgy, hogy ilyen áron még bővít inkább. Igazad van, az eSensre akar fókuszálni szvsz.
Tegnap este mindent elolvastam amit felleltem.Ejjeli bagoly vagyok akkor keresek célpontot.Koszi az infokat, de mar kabatban vagyok...forumot figyelem, amugy 2 házzal megyek arébb..
Simogatják a dolgokat...vki mindent visz..repulo is pont most..hm..na ki lesz a befuto mindenben.https://m.hvg.hu/itthon/20231130_Elvettek_a_Hungaroringet_a_Honvedelmi_Miniszteriumtol
Mégegyszer köszi amiket írsz, szerintem sokat sejthető milyen játékot űznek. Az nem kérdés, hogy nekik csak 1 okból éri meg itt tartani, ha egy nagyobb tőkeemelés vagy kiszorítás féle alacsonyabb nyomott áron történő nagyobb részvényszerzés a mögöttes ok. Amit persze sokáig nem tudnak fogni itt tartani mert a NEO 23-as évi eredményeit jövő áprilisában ki kell adni, s ahogy írták egyszeri tételek is segíteni fogják az amúgy is rekord eredményt, ezért gondolom én hogy kimagasló eredmény lesz, de addig itt kell tartani, mert itt fogja B+N a részvényvásárlást/ szerzést stb megcsinálni. Utána elengedik, s szép nagy vágta lesz, mint anno 2019ben
Tanácsként monndom igy pacaaltisztitás kozben hogy a negativ szavakat"" felelőtlenül" nem szoktam használni, nem értem amugy ha vki vessz vvmit az mierrrt akaar pár nap mulva pénzt keresni.A vásárt meg ki kell várrni a napjáig.Bocs csak tiszta zsir a kezem.
kiderull hamarosan,, hogy lesz e valami....a hungaaroring meg a repcsik is gondolom a mindeent uzemeltetohoz kerul....ha nem s azon vetted akkor higitani kell jo alacsony akkoval , én mult heten 215ert is kaaptam.Remélni kell.
233, itt ma már én is kaptam. Epduferrből hoztam át, ami onnan jött. Reggel azt kicsit felrántották szerencsére. Ki kell ülni, lesz ez hamarosan 300 felett.
Lenyomó ember ad nekünk jó áron, előbb utóbb kiáll, vagy elfogy a pakkja, mint pénteken. Én bővítek amikor tudok, lassan annyi lesz itt mint Opusban volt mikor megindult. Ott is ez folyt, majd egyszer csak megindult. És jobban mint gondoltam. Én ott idén 200-at vártam mikor oda beszálltam. És duplája lett. Itt 350-400 közé várom tavaszig.
Akko fórum