Be kellene már látni, hogy ez Akko is ugyanaz a lenyúló szarcsimpók papír, mint a többi. Nincs mögötte semmilyen story, ugyanolyan pénzmosoda, mint a sarki kínai, csak az legalább egy ezresért megtöm kutyahússal, ezek meg ide-oda teszik a lóvét és abból dugják egymást az adrián.
Bizony mondom néktek ideje vala az szárnyalásnak és ideje vala az zuhanásnak…és lássák meg szemeitek, hogy sokkal több vala bizony az zuhanás, mint az szárnyalás BUX, AKKO könyve 2:15
Az utolsó pár hónap tőzsdei teljesítménye néhány cég esetén (a teljesség igénye nélkül): Opus: 102 -> 270 (+165%) Appeninn: 145 -> 218 (+51%) BIF: 188 -> 300 (+60%) Waberer: 1800 -> 2300 (+28%) AKKO: 300 -> 200 (-33%) #szanalmas#kvnydveres#kvnydprutkay
183 egyszeri leszúrás volt; napi záró nem ment soha 200 alá. Nem az volt a cél, hogy hajszálpontos statisztikát adjak. Azt akartam érzékeltetni, hogy még az évekig stagnáló, 0 volatilitású, hasonló "ingatlanos" cégek (Appenin, BIF) esetén is megindult valami, ez a szar meg döglődik.
Sziasztok, bocs a viszonylag naív kérdésért, de lesz ebből, legalább közép, v hosszútávon vmi? Várunk vkire, h belépjen? Az eredmények jók, meddig moderálják, moderálhatják még? Bevallom, jó régóta beragadtam, kellemetlen kezd lenni, előre is köszi a konstruktív reakciókat ;)
Csak addig amíg ide nem ér a speki had. Az Opus napi vételek miatt folyamatos pénzbeáramlás van a kispapírok piacára, látszik is, de ez váltott műfaj, jönnek majd a lemaradókba is, de amíg a többi divatosabb addig nem kerülnek előtérbe a lemaradók. Szerintem venni kell.
Anno jónak tűnt, volt még 970 elemzés, azt vki érdeke miatt 200 lett, és érdektelen egy cég lett kb mint gspark igaz ott a pökhendi tulaj OV t gyalázta, ha jól rémlik?!
Igen, most néztem vissza. Azt a céget kellene innen kicseszni nem Set/Ottone / Csepel! Akko meg teljesen fura, jöttek jó hírek azt végig lefelé csorgott. Emlékszem milyen 100-200 millás napok voltak 400 felett sokáig. Érthetetlen! Hamar könnyen ment néha 10–15% t!
Akko fórum