Az csak egy hitel a sok kozul. Veres koszoni szepen a penzt amit az Akko ki fogtermelni (folyamatosan 14 evig) már Ő elore elkoltotte. Kivalloan csinalta, persze a reszvenyesek becummantottak. Ahogy mondanam: welkám madzsar (orbanisztan).
Az hogy fullra ki van maxolva. 1 eve vagy 1,5 eve le lett irva valamelyik akko csoportba. Akit erdekel visszakeresheti. Jelenleg ez a papir semmi. Aki akrja bizhat a remenyben (én ezt a remenyt itt jelenleg vak remenynek hivnam, amig nincsen uj mese ennek annyi). Tobben szoltunk hogy a szamok nagyon nem jok, de hát ezzel nem kell egyet erteni. Amikor rá jottem, az akko papjrok pontos darab szamat 0ra redukaltam. Neha benezek ebbe a szobaba (de lehet kár volt :) béke.
Engem a jelenlegi helyzet zavar leginkább, mert kurvára nem értem. Ha eddig megérte Veresnek költséget nem kímélve a prémiumkategória 35-50 milla napi forgalommal és 400-430 között tartott árfolyammal, akkor most mégis mi a macifasza folyik itt?! Kinek jó ez az árfolyam? Nem volt tömés, ez az árfolyam már Veresnek se jó, egész egyszerűen érthetetlen ez az egész. Pláne, hogy voltak időszakok, amikor pár tízezer darabbal vidáman visszaköthették volna 380-400-ra is.....
Okés és egy elemzőház teljesen hiteltelen elemzést ad ki (ebből él) csak mert fizettek nekik egy kis aprót...? Nem igazán logikus...Ők nem írtak a hitelről, meg arról, hogy ez a papír egy semmi...meg, hogy fullra ki van maxolva a hitel...? Csak mert fizettek nekik eljátszák a renoméjukat? Ezek után ki is fog velük szóba állni?
Teljesen egyértelmű, hogy valami bróker adja, elég gyorsan változik az eladói oldal, öntés is van...szóval valaki adja, de kinek a papírját? Mivel prémium, lehet valami külföldi alap? Nem tudni
én inkább úgy láttam, hogy a wash trade 10-15 ezer darabos átkötésekkel ment naponta sokszor; hetente egy nagyobb, 20-40K, és kb. 1.5-2 havonta egy >100K-s kötés.... de mindegy is, továbbra is a kérdés az, hogy miért ezen az árfolyamon, mi a f..ért nem rántják kicsit feljebb legalább
Akko fórum