Gondoltam rá én is, meg kell szervezni, ami egy kicsit nehéz lesz, mert néhányunknak már nem Pest az állandó tartózkodási helye. Írjátok meg, hogy kb. mikor lenne jó időpont!
-ezt is nagy elmeny tartani 600 felettrol egy tobbsz orozo ingatlanbummban ez is appennin 2 ki kellene uriteni akkor mehetne megint 600 fole addig kihigitas arlenyomas itt is ez sem egy masterplast--
Ezek szerint sajnos jó volt a tippem, hogy az Akko a reptérhez kötődő üzlet lesz valahogy... A tegnapi bejelentés, hogy a választások utáni időszakra tolódik a vétel (már amennyiben akkor még aktuális lesz) megtette azt, amit a sok makrogazdasági behatás nem tudott... Kibillentünk a 420 Ft-os mederből. Most lehet, hogy újratervezés kezdődik - újra.
Az ország rohadt nagy szarban van, már a sleppnek szánt beruházokat is vissza fogja diktátorunk és ami 3 hete tuti biznisz volt (itt a reptér vételre gondolok, nyilván hogy utána valamelyik seggnyalójánál landoljon) az is csúszik. (Hát igen az agyatlan kampány többe kerül, mint ha valami normális programokkal állnának elő, bár ahhoz ész kell, az meg madzsrisztániában az utóbbi években nem jellemző.) Akko esetét meg továbbra is úgy gondolom, mint hónapokkal ezelőtt írtam, hogy köszöni Veres a pénzt......
Úgy látszik a vilgvége ezúttal is elmarad - csak valaki karácsony előtt megunta a banánt is megszabadult a pakkjától. Felszippantotta egy nagyobb hal, az árfolyamot visszarakták a helyére, lehet oszolni, nincs itt semmi látnivaló! A valós közkéz továbbra is extrém alacsony, a nagy halak tartják a mennyiségeket (egyre több köztük az alap...), szóval megy tovább minden a terv szerint.
Szerintem aki évek óta benne ül, annak nem olyan jó ez a megállapítás: "árfolyamot visszarakták a helyére, lehet oszolni, nincs itt semmi látnivaló". Legalább is nekem ha részvényes lennék nem tetszene.
Hát ezzel a meglátásoddal, így három éves részvényesként nem tudok, nem is akarok vitába szállni. Nyilván amikor vettem sokkal gyorsabb realizálást vártam, de ez van, most már kiülöm. Azért nem telt feleslegesen a három év, elég sok információt összegyűjtöttem, ami alapján még mindig tartom a pakkom, sőt kicsit bővítettem is rajta amikor jó árban volt.
Kibírja azt a 2-3 évet, nem? Leüli a wc-n. :D Nyilván mindenki a nyereségért van itt, de ahhoz képest, hogy a többi kispapírral, amivel egy kategóriába van sorolva az Akko a jelenlegi vagyona és eredménytermelő képessége mellett, jókora mínuszokat lehetett összeszedni, itt legalább stabilan nullában van az árfolyam.
Törölt felhasználó2021. 12. 15. 14:23
Sziasztok. Megfáradt a nagy AKKO. :) 600 célár? Vicc kategória
ez így pontosan nem igaz, mert van olyan átlagom és darabszámom, hogy 420-430-as áron eladva - persze több nap alatt - lenne rajta annyi nyerőm ami vígasztalna valamelyest...
Szia. Remélem nyersz rajta. Valaki vegye is meg azt a darabszámot :). Én max 400 alatt venném. Itt nem egy nagy kiszálló van szerintem aki megunta. Felfele ledugózva.
Szia jó reggelt. "Akko esetét meg továbbra is úgy gondolom, mint hónapokkal ezelőtt írtam, hogy köszöni Veres a pénzt...... " A "fizetett hirdetés ennyit ért". Beragasztani pár embert. 430-ról lejött 411 re 2 nap alatt. Már nagyon nem volt ott erő. Robinyo tegnap kiakadt. Megértem. Ennyi hónapon keresztül várakozni. Még az infláció mértékét sem hozta a papír. Sok kitartást és nyerőt mindenkinek
Szia. Nem megy ez sehova. A vezetőség sem tesz semmit látod. Árfolyamot nem tartják már karban. Őket sem érdekli már igazán szerintem. Veres meg vigyorog hogy még pár ezer darab elment 428-430 környékén. Sok nyerőt
Nyilván valóan nem az árfolyam érdekli Verest, meg a "vezéreket". . Ha közelíteni szeretnénk, hogy mi mennyit ért nagyságrenddel, akkor csak az utolsó nagy hitelt nézzél meg ami 12 milliárd. . Ezért már Veres is lehajolt, főleg úgy, hogy a törlesztéseket nem egyedül teszi meg, hanem a részvényes társakkal. Míg a hiteleket egyedül költötte el és abból a részvényesek semmit sem kaptak. Így azért már bőven megéri neki, szerintem mesteri.......
Szia. Az "mesteri". Az egész BET egy rakás...Mutatja mire megy ki a játéka kicsi papíroknál. Nagy beharangozás aztán borítás. A kisbüfi meg csak böfög hogy mi van itt. Na nem köszönöm. Max 400 alatt. 370 talán. Még pár nap és leviszik oda. Tegnap volt egy kis "bemutató." 600-as cálár. Komolyan? Vicc. Semmi vételi erő. (0) Ezek nem "vezérek" hanem....
Akko fórum