Én elhiszek mindent is. Ebbe fáradtam bele, hogy akik pénzt adnak a vezetőségnek nekik az alap információt a "vezérek" elfelejtik közölni, ami törvény adta kötelességük lenne. Jelenleg nekem mindegy hogy 8 888 888 vagy 888 888 (Akkom: 0 db). Viszont ez hamarosan úgy is kiderül, ha más nem bünti formájában.....
Innen szép a győzelem. A forgalom az nagy, esni sem esik mint a kés. A kérdés meddig csorog? És mitől indulna el felfelé? Én most kicsit elveszetettem a fonalat, rengeteg kérdésem van, de válasz kevés. Miért nincs a jegyzőkönyvben a székház kérdése? Hova került a Dayton pakkja? Ki az új tag? Ok hogy van a Riaffaisennek pakkja az AKKOban, vagy csak egy mókus aki dolgozni fog a kerékben. Ha csak a NEOval vacakoltak 2 évig az elég kevés. Erre nem volt érdemes a prémiumot megcsinálni. Szóval aki tud értelmes választ egyikre is kérem ne tartsa magába.
"Ha csak a NEOval vacakoltak 2 évig az elég kevés. Erre nem volt érdemes a prémiumot megcsinálni." De hogy is nem volt értelme, rengeteget kerestek rajta, no meg pl.: fel tudott venni egy 12 milliárdos hitelt, amit Veres már meg is kapott. Meg valószínűleg a piac össze is dobta a maradék 6 milliárdos vétel ár egy jelentős részét, ezért kellett az Nyrt. Ez így nagyon is szép teljesítmény, persze nem az rv-seknek (bár skalpokkal tudtunk mi is keresni), de ahogy írtam hónapokkal ezelőtt, illetve múlt héten a jelenleg életveszély, Én már skalpra sem merem venni, amíg nem dobnak be új mézes madzagot.
Az új igazgatósági tag is nyíregyházi kötődésű, mint több közepes tulaj is az Akko-ban (legalábbis cégbejegyzések alapján). Azt tudja valaki, hogy a nagyok közül ki jött onnan?
Akko fórum