Hogy, mikor az utóbbi hetekben vettem? Nem drága P/E alapon. A fos akkot csak a balekok veszik, annyi h tőzsdén jegyzett, valójában megbízhatatlan, átvernek titeket a nagytulajok következmények nélkül, itt a felügyelet nem a kisbefektetőket védi, hanem aki a párt számára fontos!
Az eladói oldalon 1-2 szereplő akar eladni nagyobb mennyiséget, a vevők már csak a hiszékeny mamókák akik kimaradtak a rallyból és azt hiszik növekedési cég ez, pedig semmi innováció, semmi egyedi termék, hát ezért a Corsairt kell venni! Nézzetek YouTube videókat, az is alátámasztja miért a Corsair!
Na mondjuk ezt speciel megígérhetem! Mármint, hogy eladom. Csak először megvárom, amíg a gaz tőkések és a velük kollaboráló sajtó felpumpálja az árfolyamot.
-wingben kotvenyadossag van foleg azaz evente csak a hitelkamatokat torleszti nincs toketorlesztes -akkoban nem kotvenyadossag van hanem egy irgalmatlan hiteladossag azaz reszvenyeseknek nem marad ertek a toketorlesztes okan megy csanyinak mas a ketto wallis nem hozza ide a winget ez latszik -kolbaszlobalas ne kajalja be kotelezo veteli is latvanyosan elmaradt
__mi van itt acsoljak a tomogepet elemzes tisztseg viselo vasarlas emlekszem auto wallisnal is a nagy leontes tomes elott vasaroltak jo magas aron a wallisos tisztsegviselok -vehetett volna olcsobban is biztos lesz 300 is ha vesz 178on- meg lehet nezni mi lett a 2019 februar utan: https://bet.hu/newkibdata/128161690/2019.02.21__AutoWallis___Tajekoztatas_vezeto_allasu_szemely_reszvenytranzakciojarol.pdf itt is megy a beetetes a 10x es kihigitas megbosszulja magat bux csucson meg minden index ez uresen 700 most meg a tomest keszitik elo mar 450en latom kuszobatlepes sem tortent meg veres nem hulye hogy megveszi ezt nem akarja megvenni milyen erdekes van aki meg bekajalja a vezeto reszveny veteleket??? ez sem lesz egy masterplast
Nem tudom miért lenne baj, ha egy cégnek jelentős hitelei vannak, ha profitban a többszöröse jön vissza, mint a tőkeköltség. Pont ez lenne a hitel lényege, ahogy már Széchenyi is megírta :)
Nézhettek telhetetlennek, de másfel éve ulok benne es mindig valami gátszakito megmozdulasra varok, de akar milyen hirre vagy impulzusra is indulnánk meg, mindig letörik. Szoval sajna ez van.. a remeny él meg , a lelkesedes csokken
Márpedig a Wingnél is nagyjából ugyanilyen a hitel-tőke arány, szóval ha az Akko a hitelezőknek dolgozik, akkor következésképpen a Wing is csak a hitelezőit tartja el...
Ok Haver látja TA zseni hogy 400-420 visszateszt jöhet vagy támadás az 500 fele az 500 eros ellenállás! 380 szerinte legyen 410 oda tegyek be vételt inkább.
Erről szól szerintem az ingatlanfejlesztés, kell sok hitel hozzá, aztán nyomják!Így tud nőni, ami nagyon jó lesz mindenkinek, szerintem nekünk is 420-430 beker ár közötti részvényeseknek!
Egy jelentős ingatlan vagyonnal rendelkező cég esetében (főleg ha az mögött NO1 kötvényesek vannak) hitel mértéke más mint egy facility cég esetében (bár ezt itt úgy is mindenki tudja). A nagy hitelnek az Akkoban van aki örül, mert legalább bebizonyosodott hogy a Veres vonal marad.
Szerinted hogy fognak tudni eladni a piacon 13 millió papírt a nagybefektetők? Számítana az, hogy kihozott egy elemzést a Kalliwoda? Az első néhány tízezernél, százezernél még talán, de mire eladnák a piacon ezt a rettenetes mennyiségű papírt, az utolsó 100K-t már kb. 50 ft-on adnák.
Akko fórum