Kitáraznak a pár 100e-es pakkal rendelkezők és sikerdíjat fizetnek Prutkayéknak h jó ötlet volt, nyilván előtte Ádámosi és partnereinek a hozzájárulása kellett a műsorhoz, a későn ébredő balekokat felhasználják a realizáláshoz.
Jaj már megint ez, hogy minek figyel valaki egy papírt ha jelenleg nem akar venni kérdés kör. De, hogy válaszoljak a kérdésedre: igen, pontosan (tanulási szándék). Korábban is írtam, hogy itt más lesz a recept. Eddig jelenleg más. (Mivel közel 12 éve tőzsdézek ezek a módszerek nagyon is érdekelnek.) Itt nem rv nyomtatással indult a lehúzás (az is majd lehet lesz, szvsz lesz kihígítás magyar módra). Itt elhitelesítéssel indult. Pontosabban a részvényesek pénzének az előre történő elköltésével. Itt jelenleg a hitel állomány kb 1:1, azaz nem nektek dolgozik a cég (jelenleg), hanem a hitelezőnek, a tulaj (Veres) meg a felvett hitelt köszöni szépen (már szerintem maga sem emlékszik, hogy hova is rakta). Ez így ebben a formában már simán megérte neki, és a nyomda, az elhibázott apport (madzsar módra) még nem is volt (lehet lesz, lehet nem, mindegy). Csak mivel mindenki mérlegel (legalább is a spekiknek illene), el lehet dönteni hogy kell a papír vagy sem. Nekem mint ahogy korábban írtam, ilyen feltételek mellett nem (pontosabban mikor a felvett hitelre fény derült). Persze mondhatjátok hogy jó lesz (lehet így van), de én másban sokkal nagyobb perspektívát látok, így más területekbe toltam be pénzt,ennyi.
Lényegében az elemzéssel rejtett módon a menedzsment reklámozza a céget, nyilván szakértői háttérrel hitelesnek tűnik, de valójában olyan mintha egy sört a TV-ben reklámoznának.
Na akkor lehet előbb lesz 480 mint 380? Anno vmikor kb 473 engedték Azért még várhatom 380 hisz ez a bet semmi forgalom és mindenki USA és coin piacokon inkább? 458r
A kaliwoda elemzést azért rendelték meg h felhívják a tudatlanok számára mi a helyzet, mi a menedzsment rózsaszín optimista jövőképe, aki képben van az eddigi fejleményekkel azok számára nincs semmi új a nap alatt. Ez az elemzés azoknak ér a legtöbbet akik eddig nem tudtak semmit a cégről. Az utóbbi időben semmi olyan hír nem jött amely alapján jobb teljesítmény várható, a kaliwoda elemzéssel be akarják ülteti a későn ébredő kisbefektetőket. A célja h a zöldséges is tudjon erről, meg aztán vegyék a nyári uborkaszezonban. Az elemzés a már tulajdonos nagybefektetőknek előnyös h ki tudjanak tárazni és ehhez legyen elég vevő!
Ilyen szép eladósítást talán csak a Wingnél lehet látni, csak azt valamiért nem becsüli le senki. (2019-es beszámolójukban 521 milliárd ft adósság jut 170 milliárd ft saját tőkére)
Nem maradtam ki semmiből (azért 5 nap alatt a +5%-ra nem lennék annyira büszke és azt is wash traddel rendezték le). Sajna a BÉT nagyon komoly likviditás hiánnyal küzd. Megtette hatását a tőzsdefejlesztés (magyar broki számlákat Én szépen meg is szüntetem). Ezt a trutyit papírt figyelem olykor, mert ilyen szép eladósítást mostanában nem láttam, Veres ezt nagyon ügyesen tolta, eddig.
"Az áll az elemzés hátterében h a főrészvényesnek érdekében áll a minél magasabb árfolyam" Én ezzel a felálással ki tudok békülni. :) Ennek az elemzésnek számomra az az üzenete, hogy felülről nem lesz moderálva a papír. És egyébként ami benne van, nagyjából reális is, mióta itt a NEO én is ilyesmit számoltam.
Ismerek alapkezelőt aki rövid távon is kereskedik az elliottot baromságnak tartja. Egy elmélet, mi van ha a külső makrótényezők másképp alakulnak, a működési környezet változása határozza meg h mi lehetséges! Daytraderek állítják h semmire se mész elliottal!
A Kaliwoda ezt Prutkayék megrendelésére készítette, nem önzetlenül h biztosítsunk információkat a magyaroknak mert képtelenek elkészíteni egy ilyen modellt. Az áll az elemzés hátterében h a főrészvényesnek érdekében áll a minél magasabb árfolyam, a kicsiket be akarják ültetni!!!
Inkább a Richterbe érdemes belevenni 8000 alatt, az biztos hozam, ha bármi körülmény változik akkor az Akko jövőképe csúnya lesz! Ha növelik a társasági adót máris csúnya a kép, nem export cégeket fognak adóztatni mint a Richter az tény! Növelni kell a társasági adót mert elszállt az államadósság!
A levegőbe beszéltek, szerinted a k&h, erste és más hazai alapkezelők nem tudják ezeket az infókat amiket ingyen osztogat a kaliwoda a nyilvánosság számára??? Rengeteg céget elemeznek a hazai alapkezelők, olyanokat is amelyekbe végül nem vesznek bele.
A Masterplastnál március elején 2300-as árnál mondtak 4800-as célárat 12 hónapos időtávra. 3 hónap után 3600-on áll a Master. Nagyon úgy tűnik, hogy ezek nem a levegőbe beszélnek...... AKKO-nál 970 a célár.
Megrendelt elemzés, egy hiteles alapkezelőnek nincs szüksége ilyenekre hiszen ők maguk elkészítik, nyilván sok elemzés van ami nem nyilvános és ez alapján nem szállnak be, mert ha tehetnék már megkérték volna Ádámosit h nyomtassatok nekünk új részvényt beszállnánk.
Akko fórum