Mennek 25.-én vmi híres konferenciára...Veres Ur meg 6 napja frissitőkkel, izgalmas koktélokra is meghivott volna a barpulthoz....u de kár hogy most leltem rá...no ezutan figyelem.
Eddig is tudtuk hogy oka van, most legalább fény derült rá...nem tudták tovább halasztani, mert jelentés után elszabadult volna...ez volt az utolsó napuk, hogy ezt összehozzák ilyen alacsony áron
Ha jol latom a folyamatot, akkor kellett a penz Vereseknek, hitelbol megvette a Neot az akko, majd most visszavesszi fillerekert mert sokan nem adjak majd a papirjaikat es kb ennyi tortent...
ha a vételi ajánlat zárása után összejönne neki a 90% fölötti tulajdonrész, akkor a tpt szerint lenne kiszorítási joga, de ő előre leszögezi, hogy nem kíván majd vele élni
Igazából Veress veszi meg az Akko-t. A mevinvest a wingholding alá tartozik, akárcsak a wing is. A wingholding a dayton invest alatt fut, ami meg Veressé.
En mar csak arra vagyok kivancsi, hogy tokeemelesnel jonnek-e majd az osztalek elsobbsegi rv-ek... ha tippelnem kell, akkor igen es kb visszavette es a profit nala landol majd, mint korabban es nem tortent semmi... hitelkihelyezes a kisbufik nyakaba...
Az AW sem erte el a mai napig sem a csucsat... akkor is Adamosi segitett Veresnek, mint most... behoztak a Neot a tozsdere es ennyi tortent... kerdes Adamosinak mennyi papirja van amit most raszor majd a piacra, mint anno AW-nal
Miert itt nem? Adamosi elfelejtett kotelezo vetelije? Azt minek nevezned amikor 400 felett volt a 360 napos arfolyam is :-) ja az nem erdekes... washtrade stb... de az se itt volt... ugyan mar
Akko fórum