Pont ugyanerre gondoltam. De tegnap 290 körül rakták így, sztem ma ezt a szintet megugorja (285) és 290 körül zár/de csak tipp. És holnap szalad neki a 320-nak, amitől elsőre tuti lepattan.
Tuti valamelyik belsős gyökér lehajol az apróért és 266 fölött ad, majd bővít 266 körül tőkeemeléssel, amit hamarosan bejelentenek. Annyira nyilvánvaló, de remélem nem gondolja, hogy nincs monitorozva.
Sztem már nem kell sokat szenvedni, mert nem tudják már tovább űzni az aljas háttérüzleteket, kimerült a keret. Az új keretek meg a régieken alapszanak, szóval kiderül a simli... Ezzel nem azt akarom mondani, hogy valami nincs rendbe, de ha valami nem lesz, az kiderül :)
Volt egy tizezres vetelem 284-85-86 on.Ha lesz srv, jo lesz ez.Amugy tenyleg fura a kkereskedése...az aszzony remelem nem latja meg mennyi van...mert kb egy hete azt mondja...mar megint vettel?...mondom igen mert ezen az áron a bolondnak is megéri.. Neked akkor főleg..ezt mondta. .....
Szia! Végtelen keret csak vételre van, 5 %-onként felfele jelentve. (Ez valóban, csak tőke kérdése). Lefele már más a helyzet. Itt részvényszám függő. Van pár nagy befektető, aki már jogerősen elhasalt a jelentési kötelezettség teljesítésének a hiányába e tekintetben.... Többek között akinek a legutóbbi adok-veszek cégemtől-magamnak üzlet a nevéhez kötődik... Ha a mostanit is e tekintetben kell szemlélni, márpedig a számok makacs tények, akkor lefolyt a tej...
Amúgy kérdezem itt a hozzáértőket; mennyire tudnák levinni ezek a disznók ha nagyon akarnák? Bármeddig? illetve mennyi pénzzel? Köszi. Akinek van ideje megírhatná.
Bocsánat hibáztam: tegnap a harmadik legnagyobb forgalmunk volt 1 év alatt. A 750 ezres -es után jött egy 707 ezres két napra. :) Tegnap 581ezer lett végül. Remélem ezen a héten megdől az egy éves rekord és szerda-csütörök-péntek mint a cukrot veszik és nem adják. :)
Akko fórum