Kb az elmúlt egy év alapján pont egy ilyen fb oldalt vártam. 2023. szeptemberi utolsó posztolással. Emberek ez ami mindent elmond: kaparós sorsjegy a cég, többen írták, ráerősítek. Legjobb jelző, bárki is találta ki!
Sziasztok! Ahogy olvasom a hsz-eket látom hogy már a régi akko-s topikosoknál is kezd elfogyni a türelem. Mondjuk tényleg elég fos ez az akko,de mindíg azt mondtátok hogy ide (is) türelem és kitartás kell. Nem tudom ki mekkora pakkal van ebben a szarban benne,de kérdem én hogy az elmúlt 1 évben változott-e valami az árfolyamban? (nyilván a kommunikáción kívül ,mert az semmi) Én azt látom hogy 2-4 havonta van benne egy rántás. Ezeknél a rántásoknál azért van mód kiszállni szerintem. Nyilván nem őrült nagy pakkal ,de azért lehet realizálni. Ha pedig komoly összeget szeretne a befektető realizálni akkor teljesen feleslegesen idegesítitek magatokat. És amúgy is a vezetésből szerintem a kutya nem foglalkozik velünk.Én továbbra is csak a Ti ajánlásotok mentén állok ehhez a rv-hez. Ami a türelemről és kitartásról szólt. Mellesleg marhára nem érdemel ez a rv napi (talán még heti) figyelmet sem.Tény hogy lehet azért nagy a pofám mert csak 6k db van a tulajdonomban,de most én mondom Nektek azt amit tanultam Tőletek! Türelem és kitartás ,meglesz ennek a gyümölcse!!!
Mondják itt nehányan, hogy nem foglakoznak velünk, nem olvasnak bennünket. Sőt, hogy lesz@rnak bennünket. Tegnap beírtad, hogy neked 6K papírod van, ma ott a vevő 6150 darabra.
Ez a pakk nem akkora hogy megremegjen a kezem. Az én pakkom ennyiért nem eladó. Kb 2 hónap múlva lesz még tőkém,és ha kb ezen az áron lesz akkor bovitek 10k-ig. Kívánom a 400-as szintet legalább.
Ezt a papírt ne hasonlítsuk az Opushoz. Az Opus tavaly nyár óta fel lett építve, szépen ahogy kell, ezért megy. Aki itt elhiszi, hogy ez menni fog mindenféle komoly munka nélkül az téveszmében él. Simán benne van, hogy több évig itt vesztegel, mert a kutya sem meri venni és az egész egy kaparós sorsjegy. Hiába a jó eredmények, hiába bármi is, egy fos jelenleg. Tartják is, nem engedik + nincsen mögötte munka amiért menne. A cég kommunikációs anyagai sílány szarok. Opusnál sok a kommunikáció és tesznek is a cégért. Az akko nem mehet fel, nem engedik, ez az üzlet. A bif kereskedés nélkül emelkedik, miért? Mert nem megvan beszélve, hogy érinthetetlen és nem piszkálhatják, cserébe az akkoval megvan beszélve, hogy tartani kell, különben elvihetné a forgalmat másik részvénytől + a háttérben minél kisebb a részvény annál nagyobb a mutyi. Ezek a cégvezetők egymás között megbeszélik a háttérben több helyen, mit hogyan, brókerek szintén. Annyira kicsi ez a piac, amit itt látunk mutyisztán. Ha ezzel a papírral a vezetőség ugyanannyit foglalkozna mint az Opussal az elmúlt egy évben, hogy visszanyerjék az erejét és tényleg akkor menne, ez a papír nem mehet, ez teljesen hiteltelenné vágták. Amikor elengedik akkor majd megindul, mert van benne erő és tartalék de pénzmosoda.
Hidd el sokan várjuk, hogy a bátorak lenyomják próbaképpen az árfolyamot.Akinek van esze nem áll be,csak figyel és az öntésbe vesz bele.De! Az a gyanúm itt már nem adja senki olcsóbban csak ha ég ház! Nem hajtok senki szimpátiáját a,ezért azt gondolom ha fél éven belül megjön a 30-50% azért az derék!Persze én sem ezért vagyok itt.
Én is tartalékolok még ide, ha bármi történne, bár most vettem egy ingatlant, illetőleg úgy tűnik, hogy veszek még egyet. De ha nagyon lenyomnák akkor pakkom felével még biztos bővítek! Mostanában egyébként 260- környékén kaptam elég sokat.
Ne aggódj! Az illetékeseknek lassan megvan a megfelelő mennyiség és indulunk! Jön egy jelentés, egy pf es vg cikk, egy elemzés illetőleg közlemények akvizíciókról tervekről. Ugyan ez volt a forgatóköny az appeninnél, opusnál, deltánál. Előtte pedig évekig kuss. Ja és a béten ez az egyetlen rv amit nem rántottak meg. A brokiknak is kell a pénz a többi rv-t nem tudják a végtelenségig húzni, így nem akkora a haszon, mint itt ahol akár duplázhat is bőven.
https://invst.ly/16967e én ebben a csatornában történő emelkedásben semmi drámát nem látok. Az utolsó eldobási hullám majdnem 17Ft magasabb volt, mint az áprilisi, ergo nagyon nem szabadul tőle senki, csak valaki árfolyam rombolás nélkül ki akart/akar szállni. Lassan megy, mert nincs forgalom.
A következő szeptemberi jelentéssel lefelé fog megindulni, hidd el. Pontosan azért, hogy kifárasszanak, hogy megtörjenek mindenkit. Tutti lefelé megy majd, sőt még azt is kinézem, hogy úgy kötötték a szerződéseket, hogy majd az ezt követő beszámoló eredményeit erősítse. Mocskos brigád.
Azt, hogy itt valószínű nem érte el az ingerküszöbét a megfelelő számú kisbefektetőnek ahhoz, hogy megfelelően szerveződjön. Így hogyan várhatná el valaki(k), hogy közvetve képviseljék az érdekeiket.
Alkalmazottak száma: 5 Ötfős vagyonkezelő csapat tologat jobbra-balra cégeket, átláthatatlan és értelmezhetetlen az egész, van benne egy valag adósság, meg apportok, részvény átadás innen-oda. Egy a biztos, most nem érdekük emelkedni. Mondjuk ha tőkét akarnak emelni zárt körben, akkor nem is érdekük, de ahhoz is már túl régen dagonyázik. Voltak évek, amikor nagyon aktív kereskedés ment benne, de mára teljesen halott és érdektelen. Jelentések környékén azért életre szokott kelni, meglátjuk most mi lesz.
Akko fórum