Kedves Akko nick. Nagyon el vagy tűnve....tehát akkor mi is van a tehermentes Eliturral? Én az általam rendelkezésre állt infót bemásoltam (az alapján amit Én látok nem tehermentes). Most Te jössz......
Állítottál valamit, én csakannyit kértem, hogy támasz alá. Ez eddig nem jött össze. Inkább jó magyar szokáshoz híven ennyivel kihátrálsz (valahogy nem lepődök meg ezen, sajnos ilyen nemzet vagyunk). Rájövök lehet. De mivel kb. 3 hónapja 1 db Akkom sincsen lehet nem jövök rá. Jó hogy mindig vannak klón nickek, akik osztják az igét és az észt ezen a névtelen fórumon.........
Az idézet nem tőlem való. Ilyet soha sem írtam, főleg nem ide. Korábban is írtam, ha időm engedi fél szemmel figyelek az Akkora (mert tanulok belőle). Mivel ez egy nyílt fórum (ellenben a kgyn való részvétellel, ide részvény nélkül is lehet írni), így ezt a jövőben is megteszem (nyilván normális keretek között). Ehhez senkitől sem fogok engedélyt kérni. (Érdekes kb. 11 éve a fórumon lehetett írni nézeteket, főleg ha azt az ember információval alátámasztotta, most ha nem hívő akkor beleállnak az emberbe a kollégák, írhat bármit, rakhat be értékes infókat is......... aki nem velünk az csak ellenünk lehet nézet tökéletesen átissza már a hétköznapokat is.)
Figyu! Igazad van, nyugodtan lehet egy írni egy nyílt fórumra bármit, s te még azok közzé tartozol akik ezt kultúrált módon teszik, valszeg én unom már egy kicsit ami a papírral történik:). Mindegy 1 hét múlva okosabbak leszünk, vagy nem....
van benne valami erdekes? ugy latom a neckermannos szekhelyet most veglegesitettek: https://www.budapestinfo.eu/neckermann_utazasi_iroda_xi_kerulet_dayka_gabor_utca de ezt megirtak itt mar joval korabban marad a neo 10-15 ev mire kifizeti a hitelt meg a csödös neckermann osztalekot termeszetesen nem fizet megy el hiteltörlire
__minek akarja magat ki_tometni mint az auto wallisosok hamarosan kihigitjak magat is a tularazott apporttal itt is be lett jelentve a 10X kihigitas kozlemeny is van rola ----veres is parasztshortolja ezt eladogat mar egy ideje majd 100 korul visszaveszi aztan kihigit mindenkit___* ---miert hiszi hogy ez visszamegy 380rol 400 fole garantalom hogy 400 felett nem sokaig lesz de a 300 is csoda lesz ---vegyen meszaros papirokat dm-kert nagyon ajanlom haggya ezeket a nutexes kihigitott sz@rokat
___ez gondolom nem takarítoceg mint amit wallisosan tularazva rasoztak az akkora ---ami akkora nagyszerű ceg valakik szerint hogy a s_zeptemberi bejelentese ota hogy ide jon a takaritoceg sot meg osztalekot is kap az akko amit nyilvan nem a reszvenyeseknek osztanak ki nehogy legyen valami haszon szoval szeptemberi bejelentes ota az akko a tularazott es emiatt a szethitelezett tokepotlasra szorulo akko 15% minuszban van azota de hogy a wallis ne kockaztasson inkabb kiszall a bulibol egyelore taps ---autowallisnal is jol becumiztuk ezt
Hogy is van ez? Úgy két éve az Ádámosy féle társulat által megválasztott igazgatótanács akkori névérték mellett 8.000 Ft-os árfolyamon (mai névértéken 125 Ft / részvény) kimatekozta a saját részvényeket az Ádámosy féle körnek. A befolyó pénzből megvették ezt a valamit. Most "nyereséggel" eladják, de részvényekkel fizet a vevő. 125 Ft / részvényért kimentek a saját részvények, most meg bő tripla árat fizet a cég értük.
Én már rég kiszálltam, szóval nem engem néznek hülyének. Ha még benne lennék, akkor most rákeresnék az NNI elérhetőségére.
Akko fórum