Én nem ertem 380 vennek de vki mindig meggatolja hisz 426 beletesz sok pénzt!! Miert nem enged a kicsinek is beszallni jo aron? Ő is jobban jarna lent venni!!
Akkor sem ertem miert csinalja allitom tudja adataim és direkt nem engedi!! De neki nem lenne jobb 380 venni mint 426? 10% visszanak pénze van de számolni nem tud!!
https://www.portfolio.hu/uzlet/20210416/nyereseges-evet-zart-az-akko-invest-az-idei-evben-nagy-novekedes-johet-478860 Menetrendszerűen meg is érkezett a szokásos felbeszélő cikk. Az elmúlt két év tapasztalatai szerint max. KGY kezdetéig érdemes eladni, mert addig mennek az árak, utána meg vissza a startvonalra. Mézesmadzagként ott van a székhely belengetése és a szokásos joker lap, a KGY egyéb szekciója. Kinek mi a tippje - idén másként lesz, vagy marad a wash trades, önkötéses mutatvány?
Mivel megint elfelejtenek majd szavazni róla (napirendre venni), úgy gondolták, hogy jobb, ha be se írják, mert legalább így nem fog csalódni senki. :D
-a sajto kozelemeny nem igazan hatotta meg a piacot ugy latszik a piac nem ertekelte a epuletuzemeltetesi uj neven neot* van ilyen akviziciok egy harmada egyszeruen bukta lehet ez nem de nincs kitores ahogy sokan remenykedtek benne -ahogy nezem egyre alacsonyabb lokalis csucsokkal folytatja a le trendet 2 eve meg volt a 700 mult evben az 500 iden csoda lesz a 400 megtartasa is ezt barki lathatja Keszitik elo a reszveny nyomdat amit megszavaztak tiz_szer ennyit a tisztseg viselok -nagy forgalom wash trade vagy nem wash trade mindegy de nem lennek meg lepodve ha lennenek ilyen penzugyi kozvetito cegek is akik adjak veszik a reszvenyeket azaz nem wassh trade tulajdon_keppen -lehet azt lattatja lesz valami de az arfolyam_a_lenyeg nem a marketing max egyre nagyobb foralommal csorgatjak le az arfolyamot ki tudja meddig idoben arban de 430 korul mar farad_tan emelkedik 440-et meg sem tudja tartani lassan lefordulo
bruuutalisss -ha ez igaz amit mond hogy 10 mrd se volt akkoban erre jott 12 mrd hitel meg a tokepotlas is eselyes lehet iden lehet emiatt kellenek az uj reszvenyek bepotoljak a toket meglatjuk lehet nem kell -de magas_forgalommal meg el tudnak adni valamennyi reszvenyt 2-3-400 korul az mar zsebben marad porgetik a market makerek a papirost hatha valamennyi kikopik es megvesznek amennyit az invidual befektetok valamennyit addig kell meg marketing par ilyen kozlemeny meg noname vagy veszto cegek ami nem kell a wingnek peldul-- felkor_ontes_felkor_ontes de az arfolyam lefele megy tobb mint ketto eve -akko-n meg marad a reszli cegek hitele
Szerintem biztosan nem wash trade folyik, mert akkor a BÉT már bírságolt volna. Lásd a kpj ügy 10 milliós bírságát a közelmúltban. A BÉT vezérkara a helyén van és fenntartja a tőzsdei kereskedés tisztaságát, ami a befektetői bizalom alapja.
_pedig sokan azzal altatjak magukat h on-kotes zajlik, amikor ahogy levezette nem onkotes, azt hiszik sokan hogy a tulaj veszi ilyen aron es csak magasabb lesz az ar emiat amikor ez nem igaz market makerek generaljak a forgalmat kozben tomnek csak lasabban mint az auto-wallisban_elhuzzak valszeg lasabban csorgatjak le az arat persze ha raharaPnak egyre nagyobbak az csak jo nekik de ugye meg evek kellenek kello mertekben tudjak gigatomest csinalni addig marad evekig a nagy forgalmu arfolyamlecsorgatas meg lassan tiz-szeres reszveny tokesites amivel minden kicsit kihigi- tanak--arfolyam meg bezuhan mint az autoo-wallisban--felezes haramadolas eselyes innen-
_akkor ne tegye erv nelkuli szemelyeskedese gyengult szellemi kapacitasat sejteti na meg nagy elkeseredettseget de megszoktuk meg van engedve - szocializalodjon
En nem latom a lényeg h engedjen már beszallni az a 426 s vki 380nal azt 426nal örömmel veheti meg az enyém is mert 450nel az eletben nem engedik feljebb!
Az összképen ez nem változtat........szerintem (piac meg majd eldönti). Részvényes nem kap semmit, ha nincsen új sztori (pedig még nincsen) ez döglött papír. Max sávozást hagyhatnák (pl.: 390-440), de hónapok óta azt sem hagyják.
Akko fórum