"Ezért?ezért minek ilyen részvény?Szánalmas és undorító amit ez a f.sz leművel...ugye hogy behoztuk a lemaradást esésben?!Nem tudom miért nem unják már meg, de nagyon gáz a mit művelnek...osztalék fizetés előtt estünk 5%ot...tiszta vicc, és kerek 100K-s pakk meg ilyen röhej eladások 85ön....egyszer elkaphatná már valaki ezt a k*cs*g*t...nem igaz, hogy mindent lesz*rnak , teljesen mindegy nekik a TA, teljesen mindegy nekik a funda, csak adják és nyomják...
"(#99339) Re: Bekajálta a kamut :DDD wáháhá Értékelés: 0
előzmény (#99335: exmnbs1) | válasz erre | Ma, 14:37
Mesterien nyújtják a rétestésztát.Ez a legutóbbi R.G. féle nyilatkozat, miszerint hogy ne adják oda a kisbüfik a papírjaikat nyilvános vételi ajánlat esetén, már-már R.G. legszebb napjait idézően gusztustalan.Nem csak tartatja velük a papírjaikat(hogy ők közben még többet szórhassanak minél magasabban), de még egy esetleges részvény vásárlás gondolatát is sugalja fű alatt számukra.Akkor lesz majd vége a bulinak, amikor már annyira éget, hogy már spekire sem mernek belenyúlni a kisbüfik.Szerintem nincs messze ez az idő.
Frontin_
"
Törölt felhasználó2010. 04. 27. 00:00
"gyurcsány előbb-utobb új pártot alapít az MSZP romjain.
Ha igen, akkor megyek vele.
pol-elemzo"
" trakesz ha lemegy 900 alá megöngyilkolom magam.
hogy sikerül mindig a legjobban eső papírból vennem?
bár a phyl-keg páros is mindjárt utolér :) "
annamanna
mindenki megőrült...usa másolja a telkeomot...a végén visszaöntik...mi a hátamnak mentek majdnem 300ig, ha most 5 perc alatt visszateszik??teljesen felesleges plussz kínlódás!!
Worf
napi min 635, nevetséges röhej parádé....melyik blue zárt napi minimumon...golyót az ilyenbe, kötelet, nyilvános lincselést...gyerünk valaki kapja már el végre!!!!
Worf
"Kegenovics Antal vagyok. Évek óta azon törtem a fejem, miként lehet minél jobban átverni másokat, és munka nélkül csalással rengeteg pénzhez jutni.
Ekkor jött az ötlet hogy tőzsdére viszek egy kalap szart, amit elneveztem KEG-nek, ami azt jelenti: Kegyetlenül Ellopom a Gennyes pénzed.
Bevezetése óta sikert sikerre hallmozok.
Kérem ha ön sem tudja hová tenni a pénzét, és teljes egészében el akarja bukni megtakarításait, fektesse azt a Kegyetlenül Ellopom a Gennyes pénzed (Gyik.: KEG) Nyrt.-be.
Amit nyújtunk:
- Rövid időn belül roppant módon rontjuk portfóliója értékét,
- Mindenféle szélhámossággal azon dolgozunk hogy minél galádabb módon tudjunk gazdagodni, persze az ön kárára.
Ha felkeltettük érdeklődését, kérem habozás nélkül keressen minket.......
Mi elverjük a pénzét....
Ne feledje:
KEG: Kegyetlenül Ellopom a Gennyes pénzed Nyrt."
"Mert a szar ehhez képest díszvacsora"
Reklám vége...
catdogbeer
Törölt felhasználó2010. 08. 19. 08:16
Ázsiua mínusz, mi?
tomspice
Minusz , csak zöld színű és + jel van előtte.
Mobiusindex
és láss csodát, hirtelen a 150K meggondolta magát 695ön, és mégsem eladó....óóóó:):),
PSZÁF ha ilyet büntetne , min életfogyt...szánalmas...
NINCS BETARTÁS!!!
Worf
(#53799) Re: 1749 ISZAP 200 HUF
Értékelés: 0
előzmény (#53798: higins79) | válasz erre | Tegnap, 16:42
phyl 600? Tudtam hogy egyszer igaza lesz lesz Buxinak, de hogy ennyire...
:)))
poppy_
Jelzés a moderátornak
(#53798) Re: 1749 ISZAP 200 HUF
Értékelés: 0
előzmény (#53797: sly36) | válasz erre | Tegnap, 16:39
600..
phylt jól bezúzták
higins79
Törölt felhasználó2010. 10. 16. 20:55
OTP30: A letörés itt is bekövetkezett, utat nyitva 1200Ft felé. Az 1450Ft már erős ellenállás. Az 1360Ft-os szintnél volt az első számított Fibo szint, a következő 1200Ft. A csatornán belül is ez lehet az alja, de a legalsó csatornavonal ad még további esésre lehetőséget. Venni nem érdemes, vagy csak korrekcióra, de azért meg nem érdemes kockáztatni. Még mindig adni kell az emelkedéseket.
kriszti@n
Kérdés: Ezt Worfi már nem írta le egyszer még nagyon rég pont ugyanígy? :DD Vagy csak ennyire hasonló mondatokat bír generálni, hogy felcseréli csak a szavakat? Én a helyében már saját magamat is unnnám :DDD
16 napig fog menne fel limittel, hacsak nem szélesítik ki a sávot... Ez most globálisan nem olyan piac, de lesz majd olyan is
Az lesz a duma, hogy egy "civin" nélküli" cég hitelesebb...
Slynak írtam ; 14_140 440_4400
yoda-
"Nem szeretem a cash-t azzal nem tudok elég nagyot bukni." :)
Törölt felhasználó2011. 11. 28. 15:30
OTP topic
"Mikor felottek 308-re a forintot akkor szakadt a tozsde most meg ledoptak 308-ra most meg veszik a reszvenyeket mint a cukrot.
Milyen erdekes a tozsde:) "
látom,hogy bánt a dolog érdemit nem tudok
csak régen húzódik/2éve/ olyan ez már ebbe a
szakaszba ne,hogy lehúzzák a MOLT és
2x kelljen megvenni ugyan azt.
-Egyből nem szabadott volna bizonytalanságba
hagyni. -Most már pakolják,pakolják
és nem engednek a HORVÁTOK szvsz -Olyan abszurd esések. Nem akarom ragozni
De az is lehet még 2év mire tisztán megtudjuk
megmarad-e Mol hányad az Inába.
Nem hajlandók elismerni.
Nyakába akarják varrni a Politikusnak nekünk
ez nem hiányzik. -Oda kéne nekik csapni
a magyaroknak,nemzetközi Érdekvédelem
Megvédeni,megvédeni!!!!!!!
Fel kel használni mindent a sikert Olcsón
nem adják. -Írtam engem is csábít különben!
Albert1
A fa......om a BC-be, tegnap hagytam lebeszélni magamat egy kos OTP longról.
A broki mondta, hogy ő már sortolna, f...t a fülébe!Ilyen egy köcsög bandával nem találkoztam még, nem , hogy az ügyfélt segítenék,á nem ezek még le is dumálják az embert a tutiról. Montam, hogy 4700 -ig elmegy, hát látom elment !!
Ba....a meg !!!!
Doncorleone
a topicozó utolsó hozzászólásai: