"ha 20 lesz akkor még ráveszek, mert akkor talán elindul valami. Vagy, ha komoly hírek lesznek akkor eladok végre... Akkor vennék,ha beszállna az OTI igazgatója......"
dodoanyul
"csak annyit tudok üzenni mindenkinek, hogy sok szerencsét nektek ehhez az oroszluretthez,mivel megkaptam a felszólítást holnap egyből likvidálnak aki gyors lesz az megkapja a pakkomat "
Ez inkább egy tanács. Amivel elvileg elkerülhető az a bizonyos utolsó hozzáztólás...
"fő, hogy a stratégiád működött. többi nem érdekes. mert a jó stratégia fontos. a szisztéma is. nagybátyámnak a rulettre is van (és nem ám a gagyi duplázásos módszer, amivel csak az időt húzza az ember mielőtt bukik)"
:)))))))))))))))
Törölt felhasználó2008. 03. 14. 12:49
"most még ráveszek 1 mentö csomagot 21025ön tuti hogy felmegy mert mennie kell "
balanza
Nem a méret a lényeg: van akinek nagy van, van akinek meg nagyon nagy, akinek meg kicsi, inkább ne vegye elő (a témát). A Genesisnek jelen esetben "nagy van", de még nem mutatta meg, míg van akinek nagyon nagy lesz, de még csak most iratkozott fel a várólistára a plasztikai sebésznél, és várja, hogy "elpatkoljon" a donor. (és itt a hangsúly a patán van...)
Év részvénye Előzmény válasz erre 14:57
Én most likvidáltam magamat, és elmegyek a dolgomra.
T
Év részvénye Előzmény válasz erre 13:06
na eddig tartott a támasz
L
Év részvénye Előzmény válasz erre 11:20
Beraktak egy támaszt 35500-ra, ami az ötös könyvben éppen nem látszik még. Az tartja - persze bármikor kivehetik.
T
Van egy kéthetes időjárási előrejelzésem... borus, esős sőt néha télies idő, de jön az örök április, vele együtt a tavasz.
Addig is mindenkinek ajánlom a pokolgép számát amit szerintem nagyon jól feldolgozott egy Majka nevezetű egyén. a cím: Ítélet helyett!
Azt gondoljátok, hogy ez most hogy jön ide?...
Csak úgy! :)
Úgy tudtam, hogy valaki ezt be fogja ide tenni!!!!! :-)))))
Törölt felhasználó2008. 04. 01. 15:51
"nincs, és most készülnek kényszerlikvidálni...Az utolsó három trédemen, szinte mindenem elnyomtam....Ne tőkeáttételezettek...Én nem tőzsdézek egy darabig..Egyébiránt nem is egészséges, poziból tanácsot adni ügyfeleknek...Csúnyán zárult a tőzsdei karrierem...Aprópénzért fogok innentől kereskedni.... "
buddha
Törölt felhasználó2008. 04. 01. 16:27
Phyli topic 2008.04.01.
"de szép lenne újra normális papírokkal kereskedni.."
"Re: nem az számít ki a "mérvadó" Előzmény válasz erre 11:09
haha.
szeretnéted ha valaki végre felkavarná az állóvizét a genesis blognak mi?
itt 1 óra alatt több hsz van mint ott eddig összesen.
és ez nekem (is) köszönhető!!!
:-)))))
Szevabacsi"
"Mi a picsa van itt?
Tudósítás egy közgyűlésről vagy valami bájcsevej az Operabálról?!
A cikk és írója pökkhendi arrogáns és gusztustalan.
Ha csak fele igaz annak amit leír, akkor Hernádi is. Szégyelem magam helyette is.
A külföldiek tájékoztatására közlöm, hogy vannak normális józan magyar emberek is.
Akik tiszteletben tartják a tőke nemzetközi játkszabályait és a világ többi részén előforduló részvényeseketés jogaikat...
Prímitiv az utóbbi időben ez az egész újság. A szurkolói ankétot tartó Vargától kezdve a különbözó topikokban hőzöngó jobboldalinak és közgazdásznak álcázott majmokkal és ezzel a "közgyúlési beszámolóval" együtt.
Ez itt minden csak nem független és még kevésbbé tőzsdei szaksajtó. .
Ennyi. Lehet moderálni.."
Ezt egy másik topikban írtam,de
ideírok utoljára. Igy stílusos:)Ráadásul még nem moderáltak:))))
Tehát ez a utolsó!
A jövőben nem kívánok ehhez asszisztálni
Ha majd tényleg egy tőzsdei szaksajtót lehet ezen oldalon olvasni talán visszajövök
Sziasztok!
Sok sikert jó kereskedést Mindenkinek!
Üdv
Tücsökolajkirálytbarna
:)))
"108 dollárról olaj short ami kisemmizett, meg humet -10% nál már ennél csak jobb lehet ez a gardenie, főleg hogy 190-210 ig tradeltem pár hónapja. 29 es visszavétel smafu, ha lenne pénzem de nincs. Úgyhogy lehet várok 4Ft ig?:D "
Ferenc86
"Eladni???
HOgy lehet osztalék fizetés előtt pár nappal eladni a részvényt? Nem értelek titeket. Legalább 60 pontot kéne csökkenie az Mtelnek hogy ne érje meg kivárni. Én ekkora esésnek nem látom az okát se technikailag se fundamentálisan, se a nemzetközi piacokat nézve!!!. Áruljátok el mit nem veszek észre??!!
G"
válasz :o)
"Re: Eladni??? Előzmény válasz erre
azt, hogy 100-at fog esni kb...
O"
Törölt felhasználó2008. 05. 16. 16:02
PHYLAXIA Holding 1912 Nyrt. Előzmény válasz erre 15:57
Tisztelt Dr Tóth Péter!
Az elmúlt időszakban volt-e aki megszorította a kezét, hálája jeléül?
a topicozó utolsó hozzászólásai: