Re: genesis lett Elözmény válasz erre 11:42
ki mondott itt logikát??? Itt csak te logikázol...:-)
Fel fog menni és kész...:-)
Lehet, hogy először le, de majd aztán fel. Nem mindegy???
Pont ez a szép ebbe...:-)
evelne2
Re: genesis lett Elözmény válasz erre 11:39
értem hogy nem érdekel snkit de akkor meg ne hozzatok logikus következtetéseket egy logikátlan papírról.
Cefa
Re: genesis lett Elözmény válasz erre 11:36
Cefa Kit érdekel???
volt már ez 4000 is még novo...
Akkor se volt másképp!
evelne2
Re: genesis lett Elözmény válasz erre 11:31
Csak annyit mondok a Novotrade ról vagy genesis ről nekem mindegy hogy többször kifejtették gazdasági műsorban hogy komolytalan egy papír. Semmi nem biztos mindent csak feltételeznek hogy így meg úgy lesz. Például még az a telek sincs a tulajdonukban ahová akarják a napkollektorokat telepíteni meg ilyenek.
Cefa
"Neked is BB, érezd jó magad.
Ugyanakkor felhívom mindegyik személyiséged figyelmét arra az apró de nem mellékes körülményre, miszerint amit Gazdinak írtam.....,
"Már miért ne vennék? Nem szar ez attól még, hogy éppen a hülye amerikaiak lefelé huzzák. Pár hónappal ezelőtt mindenki fejvesztve vette volna ilyen áron."
P.
"Előadhatják, hogy diszkontálva terveket olcsó, így vidékiek beszállnak, árfolyamot pár prezentációval megdobják.
(??? )
A prezentációjuk nagyon meggyőző volt tavasszal, minden résztvevő nagyon lelkes volt, jó volt a pogácsa és emelkedett utána az árfolyam."
"A nyitó árat azt képlet alapján vagy mi alapján számolják?"
"Valaki egyszer leírta, hogy miből számolják a nyitó árat, ha van türelmed keresdd vissza...
Egyébként a rossz időben biztosan vannak itt most is olyan régi tőzsdések, akik meg tudják mondani a számítás menetét..."
Most eszembe jutott amit régebben be akartam vágni ide, /most csak fejből/ :o) :
"A 20%-os árfolyamnyereségadóval kapcsolatban kérdezném:
Ha volt 5 milla nyereségem és volt 1 milla veszteségem, akkor ugye nem kell semennyi adót fizetnem,"
:o) :o) :o)
Ez a speki a "kivétel erősíti a szabályt" emberke. :o) Őt nem a piac, hanem az APEH nyírja ki hamarabb. :o) :o)
Kisbufi Renyi Gaborhoz:
Kisbefektetők mikor realizálhatnak, azaz mikorra várható, hogy a jól értesült olcsón bevásárló nagyobb spekulánsok az árfolyamot a jegyzési ár közelébe engedjék? Tud-e valamit tenni a Genesis ennek érdekében?
a topicozó utolsó hozzászólásai: