„Rövid tavon benne van a 7,9-8k, ill. ha iden nem marad el a Mikulas rally, akkor meg tobb is. Ha at tudja vinni a 8k-t nagy forgalommal, akkor egy jelentos novekedest varhatunk. A baj az, hogy tul sok a "ha".
Viszont nagy zuhanast most nem varok, mert utobbi idoben nagyon sok reszvenyt vettek a 7400-7600 kozotti savban es a grafikonja is emelkedo trendre utal.”
"szvsz a gyüjtögetők rájöttek lefelé már senki nem adja el ezért ijesztegetnek 80nal mintha forduló lenne erre a kispálya ilyedten eladja és örül az 5-10%nak mint majom a fügének.
szvsz év végére névérték majd ott akarják tartani és amikor a syni és grafi bohózat lezajlik ez lesz a következő pénzgyár.
LOGEN"
Nem akarok ráijeszteni senkire, de ezt a Peti Mágus összekeverést eccer én is majdnem megcsináltam. Veszélyes a kettőt egymás mellé tenni. Valamiért kísértetiesen hasonlítanak.
Még jó hogy minden nap lehet szemezni a választékból ........... :)))
"Ha rosszul néz ki, ha nem, akkor is 41000 lesz ma a Ricsi. Kizárólag: szvsz.
drkumalo "
" Megy ez a fotex, már +5%ban van. Most vesszek az összes pénzzel, mivel mehet akár +20%.
Oh, kicsit megfordult az irány, de tuti biztos hogy ez pluszban zár."
"Huh, de szerencsés vagyok. Már 5 napja próbálok kapni Humetet. Az 5. napon is beállam a vételi oldalra és végre sikerült kapnom. Hamarosan gazdag leszek!"
(Aki nem értené, nézze meg a tözsdeforumon az akkori grafikont!)
"A jövő év nagy történéskeet hoz majd a Genesis életében!
Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 2007-es év a Genesis éve lesz!!
Bár szerintem a 2008-as is!!! "
"Sziasztok!
A mai nap forgalma elég magas volt az előző napokéhoz képest!
Kijött valami új hír?? Volt eladó is elég sok, viszont vevők is akadtak bőven! "
Semmi ok a pánikra.
Volt pár kisbefektető, aki megijedt és eladta pakkjait, de be is álltak vételre egyesek és be is gyűjtötték az eladott részvényeket!
Aki most eladja, az nagy butaságot csinál
2.) Genesist főleg annak érdemes venni, aki nem rövid távra, 1-2 hétre, hanem közép- és hosszabb távra tervez! 10-20 évig biztos!!
Szerintem nem kell aggódni semmi miatt.
A távolabbi jövő még odébb van!
a topicozó utolsó hozzászólásai: