Rémlik valami-:)XDDDDDDDDDDDDDD De, már nem emlékszem mivel kapcsolatban írta, de az FHB 2013 december közepi Takarékbankos hírrel kezdődő rallyt sosem felejtem el, meg a 2015 szeptemberi Vraylar-os bevezetést sem full Ricsikében-:)XDDDDDDDDDDDDD https://giphy.com/gifs/liam-wwii-list-dBT7mACpkW8Fy
Bruttó 8%-os béremelés nettó 5.3%-ot jelent, tehát ennyivel emelkednek ebben az évben, akkor még mindig éppen csak az inflációt fedezik ezek a nagy csinnadrattával beharangozott béremelések.
“eladni remekül tudnék, venni már nem adjátok műkörmösök a cuccot , hadd ordibálja a királyi 1-es tévé, milyen klassz ország ez gazdagodjatok, műkörmösök éljen a marhapörkölt !:)”
Nagyon komoly… Kötögetések ide-oda, fillérezés Forgalom nulla Fáj az igazság, elhiszem, de a beragadás kényszerűségéből adódó hozzászólásod ebbe a “szakmai” topikba való.
RÖHEJES VAGY! PONTOSAN 3000 DB-OD VOLT BEÖNTÉSRE, BUZI PARASZT ÖNTÖGETŐ! Remélem gyógyszerre költöd! Vagy Random kiszállóként eltűnsz a picsába a BÉT-ről!
Újabb gyöngyszem: “besokalltam az otp-től -----mindkét értelemben sok van, alig lehet nyerni benne, állandóan esik vissza, rohadt drága még mindig kispapír talán jobb menekülés ilyen helyzetben “
ide is archiválva! "most nézem, hogy egyes topikokban megjelenik egy régi SZOT üdülős gondnokra emlékeztető figura és beszólogat .... " . by retro zöccségesanyóka! :))
csak még annyit: valóban sok otp-m van és valóban siralmas a helyzet benne és a DM-ben sikerült nyernem a héten nem igazán értem, ez miért annyira vicces szerintem nem vicces, de mindig beadom a kötéslistám, mit veszek, mit adok lehet, hétfőtől majd beírja, hogy hazudok? egyelőre amit írtam, lekövethető és valóban sajnálom, hogy ennyire vacak az otp, de nem tehetek róla
Opus topik: "Ha lenyomják akkor én veszek, mert túlvett lesz ha eladják !" Ugyanő később: "Én itt veszek mert túlvetten eladják ezen a szinten rengetegen."
a topicozó utolsó hozzászólásai: