"Nem szeretem a cash-t azzal nem tudok elég nagyot bukni." :)
Törölt felhasználó2011. 11. 28. 15:30
OTP topic
"Mikor felottek 308-re a forintot akkor szakadt a tozsde most meg ledoptak 308-ra most meg veszik a reszvenyeket mint a cukrot.
Milyen erdekes a tozsde:) "
látom,hogy bánt a dolog érdemit nem tudok
csak régen húzódik/2éve/ olyan ez már ebbe a
szakaszba ne,hogy lehúzzák a MOLT és
2x kelljen megvenni ugyan azt.
-Egyből nem szabadott volna bizonytalanságba
hagyni. -Most már pakolják,pakolják
és nem engednek a HORVÁTOK szvsz -Olyan abszurd esések. Nem akarom ragozni
De az is lehet még 2év mire tisztán megtudjuk
megmarad-e Mol hányad az Inába.
Nem hajlandók elismerni.
Nyakába akarják varrni a Politikusnak nekünk
ez nem hiányzik. -Oda kéne nekik csapni
a magyaroknak,nemzetközi Érdekvédelem
Megvédeni,megvédeni!!!!!!!
Fel kel használni mindent a sikert Olcsón
nem adják. -Írtam engem is csábít különben!
Albert1
A fa......om a BC-be, tegnap hagytam lebeszélni magamat egy kos OTP longról.
A broki mondta, hogy ő már sortolna, f...t a fülébe!Ilyen egy köcsög bandával nem találkoztam még, nem , hogy az ügyfélt segítenék,á nem ezek még le is dumálják az embert a tutiról. Montam, hogy 4700 -ig elmegy, hát látom elment !!
Ba....a meg !!!!
Doncorleone
elég sok a hsz-a, nem mind rólad szól. odafigyelni is érdemes rá.
a Te sz-aid majdnem mindig róluk szólnak...
legalábbis én így látom, lehet rosszul...
"Ingatlanboom van, várhatóan lesz is, az ingatlanalapba iszonyú pénz fog bemenni, és a lengyel operációban is nagy az upside. Ezeket nézve egyáltalán nem dráhga a részvény, és a tőzsde nem a múltat hanem a jövőt diszkontálja
xmann"
Fundásan mennyit ér szerinted a DH? Vagy inkább spekire veszed/vettél? (Egy erőteljes korrekció után én is ráfanyalodnék, de profitálnak ezek egyáltalán a növekvő árakból? Ha jól tudom, a DH az egyik legdrágább a piacon, ergo könnyen kiszorítható. Lehet, hogy rosszul látom...)
2008/2009-es válság gyűjteményem csak hogy ne kelljen sokat visszaolvasni:
"De nem fogom eladni a mocskos hamburgerzabálók miatt. Én ebből mínuszban ki nem fogok szállni.
zeeh"
"Csak az életem árán veheti el tõlem a Her-nady, ha lemegy 1k-ra akkor sem adom oda nekik." exley
rice
"19500-on vettem hitelbõl.Én is várom hogy 20000 legyen csak mikor? lehet addig likvidálnak.
kulio11 "
"Nem adok el ......:)
Tuta "
"Most már mind1, akkor vesszen oda az egész :) "
tko_
"Igen és lassan aki önti annak is venni kell. Csak elfogy már neki:)"
nagyati
"Köv héten én is átutalok egy kisebb összeget a számlára, mert nekem is le kell átlagolnom a 2665ös pakkom, mert az nagyon távolínak tűnik. A mostani helyzetben sajnálom, hogy mikor 1450fele voltunk nem voltam gépnél.....
Ishar"
"én már el nem adom ennyiért. rohadjon meg ott ahol van. negatívba ugyse mehet...nekem édes mindegy hogy 1200 1400 vagy 600. kiteszem a vitrinbe enni nem kér. száradjon el ott..
kristop"
"Kicsit már kezd irreális mértékeket ölteni ez az esés."
A DH esetében szerintem van egy viszonylag stabil eredménytermelés, ami ugyan nem indokol 4000-es árat, de 2-3 ezret valószínűleg igen. És ehhez jön, hogy HA, és ez erősen spekulatív, berobban az ingatlanalapjuk, amihez most igen jó a környezet, akkor elszállhat a profit. Nem tudjuk ez bekövetkezik-e, de jó esély van rá.
Kösz. Szerinted az OC-vel mennyire fognak tudni "együttműködni" a továbbiakban a GVH-bírság után is (suttyomban)? Némileg más: ha nyitnak az emberek az olyan plusz szolgáltatásokra, mint a halszem-optikás fotók (3D-esített képek, amikkel virtuális séta tehető az ingatlanban), stb., akkor van fantázia ebben a szakmában. De a net terjedése miatt meglátásom szerint egyre kisebb lesz a "torta" hosszabb távon. Jelentheti ez azt is, hogy a kis irodák kiesnek a piacról, és az olyan nagyobbak maradnak fenn, mint az OC meg a DH. (Ezért is latolgatom a "kartellezés" lehetőségeit ezeknél a cégeknél.) Ez persze mind spekuláció...
Amúgy mennyire koncentrált ma a piac, és mennyire volt az 5, 10, 15... éve?
Fun fact: ha gúgliba írom a következő kifejezéseket: OC DH ingatlan piaci részesedés
Vagyis tele van a GVH-s esettel. De ha hozzáteszem a pie chart szóból a pie-t, akkor meg egy rakat PDF jön elő, aminek semmi köze az ingatlanpiac piaci részesedéseihez... de ez elég jó kis doksi más szempontból:
Ez alapján mindenesetre 2015-ben 8 hónapban verte a TB a 2016-os adatot, míg 3 hónapban fordítva. A "maradék" 1 hónap, a december meg nem összehasonlítható. 2016 elején még kedvezőbbek voltak a havi adatok, aztán Q2-től kezdtek romlani.
"Jó reggelt,
én is szeretnék hígítani a 3000-s pakkomon, ha down akkor meg se álljon 1500-ig, kivárom... különben mit is tehetnék?? olvasgatok, kutyát simogatok :)"
a Mészáros segíti Orbánt a jó cél érdekében,
Ők becsületesen elrakták az állam pénzét azért ,hogy a nemzetet felemeljék.
Matolcsyék is becsületesen használják a nemzet pénzét és kiteszik alapítványokba ,hogy a dolgozó családokon segíthessenek
ingyenebéd pedig nincs csak aki dolgozik !
ez már egy munkaalapú társadalom !
"Üdv mindenkinek. A Fórumban új vagyok, a Konzumban már van némi tapasztalatom ill. annak köszönhetően 100 ősz hajszálam is. Sajnos bevásároltam a zuhanásban baromi magasan iszonyat sokat. Szerintem azért zuhan, mert mindenki tart a féléves jelentéstől. Egy profitot nem produkáló cégről van szó, az ingatlanokat pedig nagy valószínűséggel nem a Konzum neve alatt vásárolták be. Ez nem sima korrekció, ami majd magához tér jövő héten. Mondom ezt én, aki élete legrosszabb döntését hozta. Mitől térne magához ? Kérdezem azokat, akik + fordulatot jósolnak jövő hétre és az általam említett szempontot nem vették figyelembe, hogy erre mit tudnak mondani ?"
A Mészáros Lőrinc Konzum Nyrt.-jének érdekeltségébe tartozó BLT Group
felszámolásból vásárolta meg a Balatonakalin lévő óriáskempinget. A 3,6
hektáros Strand-Holiday Kempinghez a hivatalos promóanyagok szerint
„extra hosszú partszakasz, parti parcellák, szabadtéri színpad, éttermek
és üzletek, főszezonban napozó és horgászstégek” tartoznak. Itt működik
az északi part egyik leghosszabb vízicsúszdája is.
"Civilkurazsima, 16:44#33714T. ADMINISTRÁTOR! Minden negatív hírt töröljön, hiszen attól esik az árfolyam. T. Fórumozók ! Figyeljenek arra, miket írogatnak, mert a külsősök innen tájékozódnak és annak megfelelően cselekszenek, amilyen itt a hangulat. A kisbefektetők érdeke az emelkedés. Aki negatívan nyilvánul meg, az nem idevaló, az ellenlábas és ki kell moderálni a lehúzó dumáját ! Már a rádióban is arról beszéltek, hogy ez a Fórum az irányadó sokaknak, nem a konkrét tények és ha itt a többség esést prognosztizál, az önbeteljesítő erővel hat ! Kérem tehát úgy megnyilatkozni, ahogy 2 héttel ezelőttig, azaz pozitívan, mert ha nem, annak mindenkire nézve tragikus következményei lesznek. Aki beragadt, sose tud kiszállni, aki meg még nem tudott beszállni és ő is kicsit keresni, az soha nem is fog. Ilyen egyszerű ! Ez a tőzsde lélektana. Külön tanulmányok és elemzések se kellenek ahhoz, hogy ezt valaki megértse"
A Bloomberg szerint kedden még a világ leggyorsabban növekvő tőzsdei
vállalata volt a Konzum, a részvényárfolyama az év eleje óta az
ötvenszeresére ugrott. Azóta annyit esett, hogy a Mészáros Lőrinc
érdekeltségébe tartozó céget egy kannabiszban utazó vállalat felülmúlta.
Európában viszont még mindig a magyar társaság a király.
link
a topicozó utolsó hozzászólásai: