Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Megmondom őszintén ekkora emelkedésre nem számítottam.Sajnos a papírjaim felét kicsavarták a kezemből 3800as szintén.Azok is bőven nyereségesek voltak,de akkor is na....a maradékkal utazom tovább.Ügyesen csinálták.Gratulálok azoknak akik nem dőltek be a cselnek,és nem adták el a papírjaikat.
Szerinted ma miért nem szólalt még meg, amikor meg esik, van 10-12 hozzászólása egy nap. Tudom, mert olyan kurvára hiteles és csak tudósít.... Persze ma biztos el van foglalva, azért nem szólalt még meg... Hagyjuk már...
"realmadrid
csütörtök, 16:45
Előzmény:
Atak
Lehet. Most felhúzták 3750ig de onnan megint vissza. A 3800at már nem tudja átvinni. Marad a 3500-3800 sávban." Szóval akkor szerinted ez csupán puszta tudósítás... Mert hogy ettől van már mindenkinek ki a fasza... Ne akarj meggyőzni, engem sem fogsz tudni :)
nekem egyértelmű, hogy nem lebeszél, hanem tudósít, és az is, hogy hosszútávon tévedett, de joga van hozzá, ahogy neked is. Hadd írja meg már mindenki mit vár, és hadd ne fikázza, gúnyolja ezért senki. Vagy te csak azt hallod meg, ami neked tetszik?
Azr furcsállom, hogy ha olvastad őt a múlt héten, amikor visszatért riporteri minőségébe, akkor miből vezetted le a hitelességét? De igazából nem érdekel, nem tudnál meggyőzni...
sértés nélkül: de régebb óta mint téged, meg előtte a stayert. kb 2019 óta, te mióta? lehet még amikor freesoft topic volt, akkor is olvashattam tőlde de arra már nem emlékszem.
ha számít, én olvasom ezt a topicot is, és értem amit írsz. Nincs bajom vele, és nekem nem vagy hiteltelen. A fikázás, káröröm pedig visszataszító, hitvány és rendszerint viszonylag hamar jön érte a bünti..
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...