Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Persze, célár után. Csakhogy az edisontól várták a célárat, az meg nem adott. Edison elemzésében semmi új nincs, ezek vagy benne voltak a q4ben, vagy a céges nyilatkozatokban.
A cég tőzsdén kívül ismét bevásárolt. Most már arra sincs esély hogy azért emelkedne egy picit mert a cég veszi. A cég most már a tözsdén nem vesz a kicsiktől, emelkedésnek így lőttek.
En bizok azert benne, latok halvany eselyt ra, hogy egy jo(bb) celar, az arfolyamot is feljebb tudna bokni 1 szinttel. A MP celarat a kalliwoda meg mkb adja, azok meg koztudottan megrendelesre hoznak ki olyan celarat, amit megjelolnek az igenylolapon. A kalliwoda altal celzott 1000ft-os akkos celar pl. Vicc. Ezzel szemben itt egy hiteles, Edisontol varjuk az uj celarat, Q4 szamok ismereteben igertek, remelem pozitivan modosul. Ha az se mozditja meg az arfolyamot akkor csak arra tudok mar gondolni, hogy megint lesz 1 nagy beszallo 700korul, mert nem hiszem el, hogy szinte meg sem mozdul egy olyan papir ahol jovore 181 milliard ebitda varhato.
https://www.portfolio.hu/uzlet/20230301/mi-jon-a-vodafone-felvasarlas-utan-megszolalt-a-4ig-600072 Jó lehet ez. A cég rendben lesz szerintem. Az hogy ezt az árfolyam mikor reagálja le, az jó kérdés. Mivel a közkéz kicsi, és a kisbefektetők kereskednek, nagyok nem veszik így nincs ami felhajtsa az árat. Simán eltudom képzelni hogy 180 milliárd feletti ebidtánál és 40 milliárdos nyereségnél is 700 lesz az árfolyam. Ezért nem veszek bele. Akármilyen jó a funda, a jövőkép , egyelőre aki 4ig részvényt vesz az nem nyer semmit.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...