Remélem ide tényleg csak azok fognak írni, akik szeretik, és jó befektetésnek látják a 4IG-t! Az eredmények nagyon pozitívak! Jó, és kitartó moderálást kívánok neked :)
Üdv! Én idén 5 mrd nettó eredményt várok also hangon. A fundas elemzés mindig a múltról szól, itt szerintem nincs relevanciaja, maximum a trendek tekintetében lehet érdekes.
Pontosan így van! Sokan nem látják, hogy itt teljesen másról van szó, mint egy átlagos cég esetében, és még a többi ML papírhoz képest is más a helyzet, hiszen az informatikáról beszélünk!!!
Kezdek egy idézettel saját magamtól: "A 4IG mentorom azt mondta, hogy ide nyugalom, és jó idegzet kell, és teljesen mindegy, hogy a papír ide oda megy 400-500-at, mert amikor eljön az idő kitörés lesz, és a bizonytalanok lemaradnak a nagy nyerőről!"
Törölt felhasználó2019. 05. 17. 14:09
Üdv mindenkinek! :) Elnevezhettük volna 5iG-nek is, ha már új generációs topik lett :D na de csak viccelek, bízom benne, hogy itt egy nyugodt, laza kocsmahangulatban tudunk majd értekezni a mi kis gyémántunkról :)
És még valami: bár több papírban is érdekelt vagyok, de ésszerűen végig gondolva szvsz jelenleg a BÉT-en (nem akarok sokat mondani) a következő egy (két, három) évben nincs nagyobb potenciállal rendelkező cég! De tényleg jó idegrendszer kell ide, a leszorítások, gyűjtögetések miatt! Kitartás, és ráülni a kezekre!
Üdv mindenkinek egy boldog 4ig nyertestol. A további emelkedéssel már a két fiam életét fogom egyengetni. Szép 2019_20 évet minden kedves részvényes társamnak.
4IG - az informatika még nincs kész