Topiknyitó: Törölt felhasználó 2003. 02. 08. 20:25

Újra itt  

Újra itt kedves barátaim.
Kipihenve a víkendezés fáradalmait, újra belevetem magam munkába.
Mint képzett befektetőnek és hazardőrnek, mi is az első dolgom?
Először is csomagom ledobva nekiveselkedvén az Internetnek és információra éhes spekulánsként végignézem az összes ez irányú Forumot, korunk nagy találmányát az elektronikus sajtónak nevezett orgánumot.
Mit érzékelnek, az évek alatt kifinomult érzékszerveim?
HÁBOR Ú !!!
Igen kérem szépen háború.
Definiáljuk csak, ezt a több évezrede folytatott foglalatoskodást.
El ső megállapítás kérem szépen, egy népies egyszerűségű gondolat.
Mégpedig.
Az erősebb kutya ………
Hm tehát ennyi.
Nem is érdemes erre több szót fecsérelni.
Lássuk a munkát, az édes melót……… a befektetést.
A célt!
A nyereséget termelő eszközt, jelen esetben a kiszemelt részvényt.
Megkérem T. p.lama rajongókat, tegyék meg téteiket, javaslataikat…………
Kérem a tisztelt társaságot, hogy beragadt póziból történő befolyásolási célzattal, ne zaklassák fennkölt, meditativ indíttatású koncentrálásomat.
Ki s, közép papírokat, nagynyereséggel kecsegtető tippeket, viszont örömmel fogadom.
Megjegyzem megvan a kiszemelt áldozatom.
Egyelőre nem kívánom reklámozni, mivel meglehet győzni.
Rugalmas alkalmazkodó típus lévén, befolyásolhatóságra fogékony vagyok, meglévő álláspontomat seperc alatt, meg tudom változtatni.
Addig is, távolétem okán nélkülözött barátaim meglátogatásával kívánom elütni az estét.
Meglátogatom szakmai berkekben nagyra becsült clubomat a Kisbüdöst, és bővebb információkat szerzek, az esetleges háború kimeneteléről, illetve annak szerettet tőzsdénkre történő hatásáról.
Addig is álljon itt egy tibeti.
A borban is van víz, még is isszák.
Ui.
Megjegyzem, Icánál (Ő a dúskeblű csapos) átlagnál több.
P.lama
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 10. 11. 11:07
Törölt hozzászólás
#30
Törölt felhasználó 2003. 03. 02. 16:22
#29
Udvozlok minden spekulans baratomat, ezen a mar kellemes vasarnapi delutanon. A kellemes vasarnapi csaladi ebed utan , ami nagyon gyogyitoan tud hatni egy olyan unalmas napon mint a vasarnap,mindig is mondom , most is mondom , a jo etvagy es megfelelo taplalek a fizikai es szellemi egeszseg nelkulozhetetlen alapvetosege, a legjobb egy kis voros borral oblitve minden etkezest - aki kocsiba van kenyszerulve, az nezzen szembe a sorsaval .Az utana kovetkezo legjobb egy kis seta a szabadban ,friss levegon foleg tarsasagban,hogy a szellemi regeneracio ne essen ki a kerek forgasbol.Azutan ,hogy meg volt a seta, egy jo pihenes a puha agyon,egy jo alvassal - aki tud ennel nyugodtabb elet vitelt, annak vszivesen hallgatom tanitasat.Elismerem nem volt teljes amit itt ossze hordtam, de mivel mint mindenki en is torekszem az optimumom fele, es hat kezem ugyebe veszem en az elmult ket honap arfolyam jarasat,hogy tudjam is hol all most az en ur szekerem, paripas paripaival.Alapos vizsgalodas utan kijelenthetem,hogy a helyzet nem lehetetlen az optimumom szempontjabol,ugyani s szep remenyekkel varhatom a kovetkezo ket honapot a reszveny arfolyamok le es fel mozgasaban.A ma delutani vizsgalodasom utan ,legalabb is meg kellett allapitanom,hogy nagyon szines jovo ele nezhetunk tisztelt spekulans uraim.A reszveny aarfolyamok kulombozoen, es ciklikissaggal nem mondhato modon fogjak valtoztatni poziciojukat; ennek elore lathato tenyeben,kell elfoglalni a kulombozo reszvenyek adta optimum-pozicioit.Me g kellett allapitanom,es a kovetkezo elemzeseket hangoztassam a reszvenyek jelenlegi es foleg , kozel jovo beli allapotairol,megha a kozel jovo belit, relativ fel fogasban ertendo is,hogy ugyanis; a P.plastot tartasra minositem hosszu veteli utan, a Graphyt turelmetlenebbek akar vehetik is,nyugodtabb lelkuletuek azert ne nagyon legyenek nyugodtak, a Molt tartasra , es eladasra osztonoznenem, ilyen dragan meg az anya v.hu sem veszi, az OTP-vel az a helyzet,hogy tartasra es vetelre osztokelnem a jelen es jovo kis es nagy generaciojat, a Synergonnal bajok vannak de meg er egy tartast, de ha megy le akkor vegyenek a kinalatbol,tartsak az arfolyamot a kovetkezo lo rugasig,a Raba a regi nagy kedvenc szilaj csikom,bizony isten nem tudom milyen zablat kell annak a szajaba tenni, mert olyan kacifantosan rancigalja meg neha azt is aki a jo abrakot rakja neki,a Matav tulajok egy keveset meg reszkessetek mert nem lehet tudni mennyire nehez lesz ez a menet.Na mi is van meg..ja igen Egis; nahat az egeszseges eletrol megirtam mar a velemenyemet, de aki nem veszitett eddig sokat az ugyon, az adja es vigye a penzt,az nyugodtan varhat meg a virtualis egeszseggel.
Hm ;Nabi, nem rosz , de nem kell a gazra lepni nagyon.Nem tudom pontosan, a kamionok ,Tir- ek biztos ,hogy kettes sebessegbol indulnak, talan a buszok is, de vigyazat , ne tevesszetek ossze a buszt a traktorral ami 4-esbol is rajtolhato.
Phylax ?; hat errol megint egy Nietzsche idezet jut eszembe;" emlitesre sem melto, csak pillantasra".Na egy neha nehai pillantast igazan meg erdemel.En meg nem furodtem be vele.
S vegezetul Humet;Errol ne is tegyetek fel magatokban kerdest hozzam.Egyszer mar meg mondtam;" ha majd 50 forint lesz az ara, veszek..."semmi tobbet harmadszor.PHuuff.
Nos igen tisztelt udvoskeim az en portfolio terkepem volt lathato, olvashato, remelem sikerult felserkentenem az etlaprol az etvagyukat. De egyet nehogy merjenek elfelejteni amig csak elnek; az eletben semmi sem biztos. Egy ,ami biztos; amit jo izuen elfogyasztottunk.Az mar biztos helyen van.
A viszont latasra , talakozunk holnap del elott 10 orakor.
Udvozlettel ;
Törölt felhasználó 2003. 02. 20. 10:16
Előzmény: #27  Törölt felhasználó
#28
Ok,ok! Hozzátartozik az igazsághoz, hogy még négy órakor sikerült vissza is adnom a piacnak a zsákmányolt papirokat. Igy csak a megbizói jutalékot veszitettem, bár asse volt kevés. Kevés remény volt arra, hogy az a 20000 eladó elfogy fél ötig, mire én is sorra kerülök. Sorra kerültem és elment. És meg is adtam megint 15% negativ limittel a megbizást. Bár, ahogy elnézem, addig ma nem esik. Mindegy. Ráérek még ebben az esetben venni később is:) Ha kicsit stabilizálódik egy szinten. Max elesek az osztaléktól. Naszal, ennyi, májusig nem nagyon akarok én kereskedni, hagyom autokrata módon izegni mozogni. De ahhoz meg kéne csipni pont az alját, és úgy ráülni:) Szép napot.
Törölt felhasználó 2003. 02. 20. 00:37
Előzmény: #26  Törölt felhasználó
#27
Kedves Junior, en tartok kisse attol ,hogy az Egis ara tovabb fog cdutortokon esni,ugyanis mint olvasom a BET jelentest, az az ar ami szinte ma stagnalt( 7840ft ),ez csak egy limitre fogott ar szint,egy bizonyos ar szint ( 7000, es 8000) sav koze teve, meghatarozva azt a 7840-es arfolyamot, konkretan a " az eladási ajánlat esetében az ár legfeljebb 30 %-kal lehet alacsonyabb, mint a bázisár (7 840 forint!)" arfolyamot, amit lehet ugy is venni ,hogy a Bet nem akart tulsagosan kemenyen bele randitani az addigi befektetoknek, de a 30% meg engedett eses,ez egy olyan ar szintre valo esesenek a meg engedese, amely csak a leg optimistabb(ikak kozul ) egy lehetseges szintje , aminel lejebb eresztese a tozsde altall, esetleg 355-ra sokkal durvabb volna. Tehat csak annyi,hogy ha a piacot magara hagyja a tozsde es nem fuggeszt fel semmit biztosan eleri ezt a 30%-ot, de valoszinu ,hogy meg lejjebb is ereszkedik.Viszont a csutortoki , esetleges eses,mondjuk 2% es 8% kozott a 7840 -tol lefele , az meg nem olyan nagy gond egy nap tozsdei kereskedeseben, ahhoz ,hogy a BET fel kelljen guggessze a reszvenyek kerekedeset ujra.Mert ha szerdara,mondjuk meg allapitja a 15%-os max esest, akkor csutortokre meg mindig ott a riziko,hogybrutalisa t esik amire fel kell fuggeszteni a reszveny kereskedest.Szoval mindezt amit itt irtam,ugymond kovetkezteteskent vezettem le a mai , vagyis mar a tegnapi infokbol amiket mindenki olvashatot.
Nem akarnam,hogy igazam legyen,annak a te alfad inna meg a levet, de szerintem meg olyan 7400-ig,7000-ig le fog menni az a reszveny.Mindez persze annak a szamitasaban,hogy az Egis tovabbra is tudja ugy csinalni ahogy eddig a deramciclane nelkul, es hogy mennyire negativabban,vagy pozitivabban a tovabbiakban.Mert negativsag eseten, en a 6000, es 7000 ft kozott tippelek.Egy kis plusszos eseten csak a 8000 ft0os szint koruli.Tudod mit, en nem banom ha tevedtem ezzel a hozza szolasommal, en felolem most fel is mehet, mivel en most ugyis csak teli almot,fel szemmel alvo medve vagyok.Amugy hull a ho,es ez vihar elotti csend is lehet.Ki tudja mikor kel ki a medve a barlangjabol, es Nietzsche szavaival mondva,ki tudja mikor elorditja magat,hogy ; "elerkezett a nagy Del".
Törölt felhasználó 2003. 02. 19. 16:13
Előzmény: #24  Törölt felhasználó
#26
A fenebe az egesszel. Meg menekultem a csodtol egyszer.Ennek orulok,es kesz. Varom a haborut, es kesz.Ha adnek Rabat 800-ert , elviszem, ha adnak Synergont 250-ert elviszem, ha adnak molt 4000-ert akkor elviszem, de nem erdekel semmi.Az otp meg akar venni egy roman bankot, ami tavaly204.000.000.00 0 lejt szedett ossze, tobb mint 6 milka dolcsiban, ami 30%kal tobb profit (real) mint a 2001 -es ev profitja23 szekhellyel, es a jelenlegi torzs tokeje 304.000.000.000 laj, ami ketszerese az elozo evinek. Hat most ettol vegyek en otp-t?
Na most mit mondjak meg?
"Mehet"
Törölt felhasználó 2003. 02. 19. 16:04
Előzmény: #24  Törölt felhasználó
#25
Ha egyszer megáll az Egis, onnantól számitva két hónap és megint 10e lesz elemezve a portfolio grafikonját. Nem hiszem,hogy 1999től már beépült ez a cucc az árfolyamba. Márpedig most cirka 4 éves mélypontján van. És talán még lejjebb is megy. Ha ott elkapja vki,sokat kaszálhat:) Nézzétek meg a grafikont... Időleges pánik csak, mint ahogy szokott lenni;)
Törölt felhasználó 2003. 02. 19. 15:00
Előzmény: #21  Törölt felhasználó
#24
hagyjuk már az IEB-t, már túl sok helyről jön, már pedig akkor már sell és nem buy!
keressünk valami mást!?
Törölt felhasználó 2003. 02. 19. 14:55
Előzmény: #22  Törölt felhasználó
#23
lehet, hogy hosszabb időszakra szól majd az Egis vásárlás, de alapjaiban
nem hülyeség, ha ráér az ember...
NADEKIÉRMAR Á!!!
Törölt felhasználó 2003. 02. 19. 12:19
Előzmény: #21  Törölt felhasználó
#22
Nagyon meggyőző voltál!:) Hirtelen át is gondoltam ;)
Törölt felhasználó 2003. 02. 19. 11:56
#21
Minden Egis tulajdonosnak azt javasolom lépjen ki az EGISBÖL és vigye a pénzét IEBBE higyéttek el csak a joszándék vezérel, nektek akarok jót.
Törölt felhasználó 2003. 02. 19. 11:11
Előzmény: #19  Törölt felhasználó
#20
Imádkozzatok érettem!:) -30% felvásároltam a fél Egist:)))) Teljesülés kerek 10 óra 00 perc. Hm. Bátor vagyok vagy vakmerő?:) Na,este meglássuk! Szép napot. Jr
Törölt felhasználó 2003. 02. 18. 09:55
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
#19
Huhh.Ha nem vagyok beszari penteken, akkor most nyomnam magamba a nyugtatokat.Meg egy alaklmi nocire sem volna se penzem, se kedvem.De hat neha azt sem tudjuk mit csinalunk, es jol csinaljuk. Ennek oromere azert most nem fogom elhamarkodni egy ujabb kis barmilyen reszveny vasarlast. De talan majd erdekes lesz az Egis ujra.
Bar ha jol emlekszem mi volt itt a Raba val, jo egy honappal ezelott; ott is jol meg szivattak a bandat az informacios bungee jumping-jukkal.
Törölt felhasználó 2003. 02. 18. 09:26
#18
Most úgy érzem, örülhetek, hogy nem kapkodtam el tegnap az Egis vásárlást : "Az Orion által közzétett hivatalos közlemény szerint a finn társaság a Deramcicline tesztelésének befejezéséről döntött. A társaság a molekula klinikai tesztelésének harmadik fázisában a hatóanyag hatásosságának hiányával indokolta döntését. A hír drasztikus hatást gyakorolhat az Egis árfolyamára. " by www.ebroker.hu Most fel is kötném magam...:) Viszont kivárom a pánikvihar végét, és belemarkolok:) Ezt is elfelejtik egyszer;)
Törölt felhasználó 2003. 02. 18. 09:21
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
#17
Ezzel egyetértek, de sok hasonló részvény van. Több alulárazott, véleményem szerint: Danubius, Nabi esetleg Richter. Békeidőben szépen kanyarodnának ezek is felfelé:) De, nyilvánvaló, hogy a Rábában van a legnagyobb potenciál, de attól tartok, annál türelmetlenebb vagyok, hogy várjak egy évet rá:) Ahogy Te, pancserláma, a családoddal a dél-tengerekre vágyódtál, én nyáron már a légkondis Alfámban akarom a barátnőmet a strandra hurcolászni ;) Let's go for it!
Törölt felhasználó 2003. 02. 18. 08:15
Előzmény: #15  Törölt felhasználó
#16
Valahogy így vagyok most a Rábával.)))
Bement 1000 alá…………………..
Év múlva……………
Törölt felhasználó 2003. 02. 17. 17:00
#15
Én álmodtam is a Rábáról, meg a gépipar részvételéről a haborúban:) Komolyan!:) Na,szal! Szépen beleragadtam ebbe a rühes synergonba... Szerintetek, egy Egisszel visszahozhatnék egy pár kilót? Szépen leesett, de ugye, a rossz hirt is elfelejtik egy idő után az emberek. Rövid távon, a mai záró árhoz képest a Rábában szerintem van vagy 50 Ft:) (ja, és a synergont még nem adtam el...eshet még lejjebb?)
Törölt felhasználó 2003. 02. 17. 08:29
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
#14
Naná hogy, háború elött.
Hisz úgy nevezett „háborús” részvénnyé” vált a Rába.
HM tender talpra alítja és majd a NATO a csillagokba, emeli.

p.lama
Törölt felhasználó 2003. 02. 17. 02:12
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
#13
En azert ki nezem beloled,hogy a zsbeid mar toltve vannak P.Plast papirokkal.Mit akarsz te a Rabival?Ugyanis az elobbit valoban erdemes ( volt) venni 1000 -ert, de ; Rabit ?, most?,haboru elott?
Udv;
Törölt felhasználó 2003. 02. 15. 13:30
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
#12
Bocs.
Közel 1800
Törölt felhasználó 2003. 02. 15. 11:10
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
#11
Az IEB-ből 1800 átlaggal kiszálltam.
Van még esetleg a papírban, de időarányosan nem látok benne extraprofitot ezen az áron.
Természetesen 1000 környékén visszaszállnék.
Új célponton dolgozom.
Üdv p.lama
Törölt felhasználó 2003. 02. 13. 19:38
#10
Pancserlama az iebbel kapcsolatban már nincs semmi hozzáfüzni valód? Esetleg tudsz-e még róla vmit?
Törölt felhasználó 2003. 02. 12. 23:57
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
#9
Na harcos tarsaim en ma jottem ki pont a Synibol (OSZINTE SAJNALAT Junior- nem tudom mit mondjak azzal kapcsolatban , azt hittem mar hogy meg fogom banni a kiszallast de aztan csak tovabb esett,ugyhogy ha van meg egy kis tartalekod egy melyebb helyen feltoltheted a synes csomagod,ugy meg kiegyenlitheted a dolgot)- es atmasztam Egisbe, szerencsere 11450-en,ugyhogy holnap 10 utan szurkoljatok nekem , mert amugy en nagyon gyogyszer ellenes vagyok- az en gyogyszerem a piinz- , de utana ? , usszak en is egyet a Raban? Emelkedes varhato, de azert draga dolog az szerintem.
Törölt felhasználó 2003. 02. 12. 16:13
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
#8
Szia Láma, és a többi ismerős:) Én is kimásztam az IEB-ből idestova 30% plusszal, aztán áthelyeztem magam Rábába 955ön, azon is kerestem egy picit. Csak sajna, most két hirtelen felfutásban is részt vettem (persze, pont a tetején vettem őket), már kisebb szerencsével. (synergon és pplast) :( Én valójában, nem vagyok egy nagy elemző, csak spontán ugorgatok ide-oda, de véleményem szerint sem jutányos ár egy Rábáért egy ezres. Tehát, ha visszakuszik az a 30Ft plusz a syn-nél, akkor csörtetek vissza Rábába talán én is:)))
Törölt felhasználó 2003. 02. 12. 00:51
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
#7
Mit is mondjak?
Nem valami nagy a tippekben a felhozatalL((
Döntöt tem.
RÁBA
Megkezdem e rosszsorsban lévő cég papírjainak a felvásárlását.
Hallg atok Bélára és Icára (Ö a dúskeblű csapos).

Érveimet, a vásárlást követően közlöm.
Nem azon meggondolásból, hogy nehogy valaki megelőzzön.
A tét előre történő bemondása, becsületes zsugás lévén alkati kérdés nálam.
Egyszerűen epebántalmaim vannak az IEB-n felhalmozott pénzegység elköltését követően.
„Sebeim nyalogatom”.
Továbbá nem akarom, hogy felfokozott idegállapotom miatt, esetleg fekély alakuljon ki, daliás alakom, ama részén, amit majdani RÁBA részvénynyereségem elherdálásán, táplálék és egyéb déltengeri koktélok tárházának tartogatok.
Üdv p.lama
Törölt felhasználó 2003. 02. 11. 05:30
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
#6
Phylaxia? ne paraztassatok; mirol maradok ki?
Törölt felhasználó 2003. 02. 11. 05:28
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
#5
Syni, Panni( rovid gatya),grafi,es humi-love.Ez a menu.Udv ujra itt. Ez jo tema lesz ugy szamitok ra.
Törölt felhasználó 2003. 02. 10. 22:07
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
#4
Szász haver!!!
Törölt felhasználó 2003. 02. 10. 15:57
#3
A kis papírok közül nálam most a Phylaxia a titkos favorit...
Törölt felhasználó 2003. 02. 10. 09:29
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
#2
pancserlama: örömmel üdvözöllek!
dkattila

Topik gazda

pancserlama
4 3 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek