Topiknyitó: matgab 2007. 08. 02. 12:09

politika és társadalom ahogy én látom (2)  

Ismerősömtől...



Személyes találkozónk során egy magas rangú kormánypárti barátunk őszintén mesélt a PÁRT-ról, a 6

főből álló mindent elsöprő hatalmi csoportról (Szili, Szekeres, Veres,

Kiss, Lamperth, Gyurcsány) és a gazdasági döntések hátteréről. És Gál

J.Zoli barátjáról is, aki bár szakközepes érettségije van csak,

egyszemélyben irányítja a magyar sajtót és valójában akkor van lapzárta

a Népszabadságnál, ha Gál J. Zoli rábólint. Nincs annyi időm és erőm,

hogy mindent leírjak. Legyen elég annyi, ha eddig jelentéktelen pondró

porszemnek éreztem is magam, a tegnapi beszélgetés után még annak sem.

Semmik vagyunk. Még csak plebejusok, közkatonák, szorgos hangyák,

rabszolgák sem. Semmik.

Közöltem vele, hogy legszivesebben berontanék a Parlamentbe testemre

tekert 50 méternyi töltényhevederrel, kezemben 1-1darab, a vietnámi

filmekből ismert helikopter géppuskával és mindenkit,mondom MINDENKIT

halomra lőnék. És minden eddigi bűnömet ezzel megváltva a mennyországba

kerülnék, Szent Péter jobbjára.Közvetlenül.

Ő csak nevetett gyermeki hevülésemen. Nem sértően, picit irigykedve.

Mert azt látta bennem, amire ők pont építenek, számítanak. Az idolokba,

igazságba vetett hitet, az álmokat kergető, s ezért minden szar igéretet

elhivő naiv állampolgárt. A választót.

Akinek akarata, véleménye, álmai, céljai, fájdalmai, keserűsége, gondjai

pont senkit nem érdekelnek. Legfőképp azokat nem, akiket választhat,

akiket megszavaz."
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 08. 02. 21:35
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
#20
TGM cikkére a Google itt talált rá:
link

A cikk tartalma olyan, mintha az Árpád-sávos zászló csupán a nyilasok zászlaja lett volna.
A nyilasok zászlaja ezzel szemben a betiltott nyilaskeresztes zászló volt.

Ma az Árpád-sávos zászló a magyar nemzeti identitás, a nemzeti önvédelem jelképe.
TGM cikke a magyar nemzeti identitást igyekszik rombolni.
Meglátásom szerint, akik az Árpád-sávos zászlót lengetik manapság, azok a magyar nemzeti érdekeket úgy védik, hogy tevékenységük nem irányul más népek ellen.
Ugyanakkor, akik az Árpád-sávos zászlót el akarják venni, azok olyan körhöz tartoznak, akik idegenekkel karöltve meg akarják semmisíteni ezt az országot. Rombolják a nemzeti identitást, a magyar nemzeti vagyon megsemmisítésére törekednek -politikai és gazdasági elitjükkel-, amelyhez külföldi segítséget is kapnak...
Törölt felhasználó 2007. 08. 02. 21:33
Előzmény: #17  Törölt felhasználó
#19

yesterday

ugye te nem felelsz apád vagy bármelyik felmenőd bűnéért, ha esetleg volt ilyen.

másrészt: nem újdonság, hogy a magyar demokratikus ellenzék Aczél fenekéből bújt elő. mindenki. nekünk ilyen ellenzékiek jutottak.

harmadrészt: az 1848-as szabadságharc ifjai nem értenék, hogy mi a fenét akarnak a mai rövid hajú bakancsos srácok az árpádsávos zászlóval
Törölt felhasználó 2007. 08. 02. 21:09
Előzmény: #17  Törölt felhasználó
#18
De legalább elismeri ha tévedett (cigány srác és tüntetés esete). Mások jobb pedigrével sem jutnak el eddig.
Törölt felhasználó 2007. 08. 02. 20:44
Előzmény: #15  Törölt felhasználó
#17
Olyan országban élünk, ahol egy olyan ember oktat ki másokat tisztességről, kultúráról, magyarságtudatról, akinek mindkét szülője a román titkosrendőrségnek, a szekuritáténak volt a tagja; akit maga Aczél hívott át Romániából Magyarországra, s aki az állampolgársága mellé rögtön kapott egy lakást is Budapesten; aki ha "ellenzékiként" tüntetett, s a rendőrök véletlenül bevitték, egy órán belül jött a telefon "felülről" az érdekében, s máris kiengedték; aki a '90-es évek elején mint egy pojáca, ezüstpálcával a kezében grasszált az egyetem folyosóin s jelent meg az előadásain, ahol büszkén és önhitten kifejtette, hogy most egy új polgári osztály van születőben és tudomásul kell vennünk, hogy a társadalom jelentős része le fog szakadni; aki a szekuritátés bolsevista tanoktól a látszólagos ellenzékieskedésen és az (pszeudo)liberális tanokon keresztül eljutott a szélsőbalos antikapitalista anarchista felfogáshoz. Aki, miután a Moszkva térnél leszúrtak egy cigányt, azonnal tüntetést szervezett a fasiszta, szélsőséges, kirekesztő és gyűlölködő elemek (vagyis az ő felfogásában a magyarok) ellen, csakhát hamar kiderült, hogy nemcsak a sértett, de az elkövető is cigány volt...

Igen, TGM-ról, Tamás Gáspár Miklósról van szó. És még EZ mer kioktatni másokat? Hogy is mondta Gyula? A jó édes nénikéjét!
zepi
zepi 2007. 08. 02. 20:43
Előzmény: #15  Törölt felhasználó
#16
Magam is csak olvastam, kissé éles hangvétele ellenére a levél megírása érthető.
Valahol félút az ébredés meg az önvédelem között.
Kíváncsi vagyok mikor fogják törölni, nemkívánatosnak minősíteni a lassan már sikolynak nevezhető tiltakozást.
Éljen a szoci- áldemokrácia, ami már lassan demokratúra...
Törölt felhasználó 2007. 08. 02. 20:15
Előzmény: #14  Törölt felhasználó
#15
Olvasói nyílt levél a magyargyűlölő TGM-nek
2007-08-02. 15:03:43

Ezúton köszönöm „Trianon foytatódik!” c. cikkét, melyet ma a Népszabadság közölt, s melynek támája a Budakeszin lengedező Árpádsávos zászló.

Azért tartozom köszönettel, mert arra ébresztett rá, hogy már nem izgat fel, ha egy Önhöz hasonló hungarofób újabb próbálkozásával találkozom nemzeti identitásunk gyöngítésére. Sőt: mosolyra fakadok a hasonló cikkeiken s már provokációnak sem tartom.

Ugyanis ezek már csak gyenge próbálkozások olyan célzattal, hogy lelkiismeret-furdalást kelljen amiatt éreznem, hogy magyar, vér szerinti magyar vagyok. Levele pitlák kis kötözködés, a szokásos csúsztatásokkal és részinformációk alkalmazásával, valamint a saját meggyőződének egyedüli igazságként történő beállítása, egy kis holokausztozás, nácizás majd Orbánozás, mindez megspékelve a kolerikus „Ez tűrhetetlen.” és „De azonnal.” nyomatékosítással, bár most sandán felkiáltójelek nélkül.

Budakeszi lakosként még csak érintve sem érzem magam, hogy olyan kitételeket olvasok cikkében, miszerint „Budakeszi deklarálta, hogy kiválik a Magyar Köztársaságból”. Nem tud megsérteni, hogy a zászló szó helyett a „vászon” szót használja, s már azzal sem, hogy annak lengetőjét gyávának titulálja.

Mindent tudunk Önről és az Önhöz hasonlókról. Ismerjük már módszereiket, kettős mércéjüket, beskatulyázásaikat, támadásaikat, állandó síránkozásaikat és távolabbi céljaik is egyre erőteljesebben körvonalazódnak.

Viszont van egy ennél is rosszabb hírem: már nem tudnak gyengíteni minket! Minden aljas támadásuktól erősebbek, tisztánlátóbbak és összetartóbbak leszünk!

S ha Ön most azt hiszi, hogy egy szélsőjobbos levelét tartja kézben, akkor nagyot téved: a mai Magyarországon már nincs értelme a beskatulyázásnak, ne is erőltesse, mert felborultak és értelmüket veszítették ezek a klisék és sémák.

Érzések és érzelmek vannak, amibe a racionalizmus próbál belecsapni. A hazánk iránti meleg és mély érzelembe, az Önök által ismeretlen hűségbe próbálnak Önök ilyen kirohanásokkal belepiszkítani és azt a kötődést és büszkeséget gyöngíteni, amit én még Nagyszüleimtől, Édesapámtól és tanáraimtól kaptam csodálatos és mindig megújuló ajándékként.

De újra mosolygok magamban: nem fog sikerülni, ne erőlködjenek! Csak az ellenállásunkat szítják föl és a gerincünket egyenesítik föl újra és újra. Egyre jobban érzem magam, hogy nem a köldökömet kell szemlesütve néznem, hanem egyenesen előre nézhetek!

Üdvözlettel:

TKJ

Ui.: Akik még nem jártak Budakeszin, azokat szeretettel hívom városunkba: Budapest felől jöjjenek, s mielőtt kibújnának a budai erdők öleléséből, szembetalálják magukat egy csodálatos, büszkén az ég felé törő országzászlóval. Lassítsanak kérem, s forduljanak balra, álljanak meg a kis téren, ahol pedig a Himnusz szobor várja az igaz magyarokat. Énekeljék el magukban a Boldogasszony Anyánk ősi himnuszt, ha pedig véletlenül nem ismernék, örülni fogunk a Szózat sorainak is.

S ha ott állna véletlenül TGM is, ne féljenek: énekük el fogja nyomni a szájából felhangzó Inernacionálé dallamát…

------------------------------------------------------------
Törölt felhasználó 2007. 08. 02. 16:25
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
#14
OFF
ezt mikor tölik?
ON
Törölt felhasználó 2007. 08. 02. 16:16
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
#13
dehogynem!!! nagyon zavar! de a fidesz is legalább annyira zavar, a termőföld bevitele a tőke szabad áramlásába és a pintér-féle bm, az ovb tagok és sorolhatnám napestig: mindez az előkészítő munka tette lehetővé a mostani rablást is és minden disznóságot (nem is szólva az elcsalt választások utáni kussolásról és arról, hogy örültek, hogy kiesett a miép, stb.). szóval egyik kutya a másik eb! engem mindez nagyon zavar!
Törölt felhasználó 2007. 08. 02. 15:42
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
#12
Ma-ga!
Téged nem zavar az, hogy a "komcsi-libi" banda a magyar állampolgárok közös tulajdonát játssza át külföldiek kezébe?
Törölt felhasználó 2007. 08. 02. 15:40
#11
kár, hogy nem láttam a semjén féle hozzászólást....olvasni is jó volt...egyébként ő soxor szól ilyen keményen, szerintem teljesen igaza van, csak nálunk az a legfurcsább ember, aki jól és igazat beszél, mert hozzászokott a társadalom a folyamatos félrebeszéléshez, az igazság mindenkit sért még azt is, akit nem is vádolnak, vagy csak félig-meddig...a rendőri példa a legjobb és ez tényleg így van , de még az apróbb lopások példája is magas szintről jön (miért csak nekik lehet?? kérdi az átlag bunkó pógár) és régi idők öröksége..., ahol minden lopva vót...
Törölt felhasználó 2007. 08. 02. 15:12
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
#10
én hinnék is a semjénnek, ha nem haverkodna az ovival. de így, mint a kicsi viki legjobb barátja...miről beszél?! talán arról, hogy össze kell fogni, mert egységben az erő! együtt minden könnyebb és egyszerűbb! nem is érdemli meg azt a sok fújozást és közbekiáltást, mert még az elnököt is megkérte, aki többször csengetett, hogy bebocsátást nyerjenek szavai a komcsi-libi fülekbe, ez pedig intelligens dolog (nem ajtóstól tört a házba)... nem sikerült, van ilyen.
Törölt felhasználó 2007. 08. 02. 13:35
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
#9
Nem vagyok egy multi, de a Jozs troger is hazaviszi azt a penzt nalunk...
Törölt felhasználó 2007. 08. 02. 13:29
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
#8
Ez az igazi gazemberség, Semjén beszédének legégetőbb pontja:

"Itt van az Országgyűlés előtt az állami vagyonról szóló törvény. Újabb privatizációs elképzeléseik. (Balogh József: Meggyónhatod ezt is!) A Szerencsejáték Rt.-től a Nemzeti Színházig, ami még megmaradt, azt is el akarják tüntetni."
Törölt felhasználó 2007. 08. 02. 13:26
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
#7
Dr. Semjén Zsolt:

- Tisztelt Ház! (Közbeszólás az MSZP padsoraiból: Empatikusan!) Mindenekelőtt ne keverjük össze az okot az okozattal. (Az elnök megkocogtatja a csengőt.) Nem a rendőrség bűnei az okozója az ön politikai válságának, hanem az ön politikája okozója a rendőrség bűneinek. (Felzúdulás a kormánypárti oldalon! - Az elnök csenget.) Mégpedig azért, mert október 23-án kiengedte a rendőri erőszak szellemét a palackból. Közbeszólások az MSZP soraiból: Ez egy akkora hülyeség! – Az elnök csenget.) A kormánytól törvénysértő utasításokat kaptak, (Podolák György: Ez hazugság!) falaztak nekik, kitüntették azokat, akik utasításokat adtak emberek összeverésére, (Zaj, az elnök csenget, újra csenget.) ezért gondolták azt ezek a figurák, hogy őnekik mindent szabad, hogy őnekik mindent lehet, és ezért van az, hogy joggal meg lehet kérdezni, hogy ezek után ki érezheti ma magát biztonságban ebben az országban? (Közbeszólások és moraj az MSZP padsoraiból, többek között: Szégyelld magad! - Pfuj! - Jaj! - Az elnök csenget, hosszasan csenget.) És arról is szólnunk kell e Ház falai között, hogy egy rendőr lopott a bankból. Igen. (Horn Gábor: Ez jó! Podolák György: Igen! Még egyszer! Igen!- - Az elnök csenget.) De ez a rendőr végeredményben semmi mást nem csinált kicsiben, mint amit önök csináltak nagyban. (Felzúdulás a kormánypártok soraiban. Dr. Vadai Ágnes: Ne! Göndör István: Szégyen! - Az elnök csenget, hosszasan csenget.) Azt tette kicsiben, amit önök nagyban az állami vagyonnal. (Felzúdulás az MSZP soraiban: Szégyelldd magad! Menjél haza! - Az elnök csenget.) Itt van az Országgyűlés előtt az állami vagyonról szóló törvény. (Folyamatos zaj. - Az elnök csenget, újra csenget, hosszasan csenget.) Újabb privatizációs elképzeléseik. (Balogh József: Meggyónhatod ezt is!) A Szerencsejáték Rt.-től a Nemzeti Színházig, ami még megmaradt, azt is el akarják tüntetni. (Közbeszólás az MSZP padsoraiból: Jézusom! - Az elnök csenget.) Arra kérem a választópolgárokat, a tévénézőket, és önöknek sem ártana, egyszer vegyenek elő egy papírt és egy ceruzát, nézzék meg, hogy hova fajult el az államadósság, (Podolák György: Például?), hova tűnt el az állami vagyon? (Az elnök csenget.) Olvassanak el közgazdasági tanulmányokat azokról az offshore cégekről, ahova hihetetlen vagyonokat, hogy úgy mondjam, mentettek át, (Felzúdulás, közbekiáltás az MSZP soraiból: Miről beszélsz? Podolák György: Ez hazugság!) és utána egy egyszerű osztásos művelettel önök is eljuthatnak arra az eredményre, amit most el fogok mondani. ((Moraj az ellenzéki pártok soraiba: Halljuk! - Az elnök csenget.) Amit ez a rendőr elvett, az kevesebb, mint egymilliomod része annak, amit önök eltüntettek. (Felzúdulása kormánypárti oldalon: Jézusom! Ezért a megoldás az, hogy nem elegendő a rendőri vezetők menesztése (Dr. Eörsi Mátyás: ...a Torgyán..!), nem elegendő az igazságügy-miniszter leváltása, hanem az egyetlen megoldás az ön távozása! - Közbekiáltás az MSZP soraiból: Ne fenyegetőzz!) Köszönöm. (Közbeszólások a kormánypártok soraiból. Tellér Gyula tapsol. Folyamatos zaj. - Az elnök csenget, hosszasan csenget.)

link
Törölt felhasználó 2007. 08. 02. 13:24
Előzmény: #5  matgab
#6
"Tavasz óta egyre-másra alakulnak a jobboldalon önvédelmi jellegű csoportok. Az utóbbi napokban egyre több hír kering arról, hogy Magyar Gárda néven bont zászlót egy hazafias szervezet. Egyesek szerint a Nemzetőrség előkészítése indult meg, mások a Jobbik magánhadseregéről beszélnek, a baloldalon pedig az újfasizmus rémképét festegetik a falra. Szerkesztőségünk megkereste Vona Gábort, a Jobbik és a Magyar Gárda Egyesület elnökét, hogy utánajárjon, mi is az igazság valójában."

link
matgab 2007. 08. 02. 13:21
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
#5
Figyelj UTE amit írtam, azt egy ismerősöm mondta...Tudom, hogy nektek belügyeseknek a szövegértéssel legalább akkora bajok vannak, mint az önálló gondolkodással, de próbáld meg, ha már írsz is...Gondold el, te lehetnél az elit tagja! :)
Nekem nincs MSZP barátom...
Legalábbis nem tudok róla, hogy lenne...

140ezer? Hülye vagy? Az álomfizetés lenne...!
Törölt felhasználó 2007. 08. 02. 13:14
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
#4
Betarazni sem tudnad a loszertarto hevedereket Kicsi Matgab. Marad az arbajt a multinal 140ezerert...
Törölt felhasználó 2007. 08. 02. 12:49
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
#3
gratula kedves matgab, hogy újra nyitottad a boltot!
a régit visszapereljük a pf-tól? arra is jogunk van!

kérdésem: ha mindenkit legéppuskázol, akkor kire fogunk nemszavazni?

illetve régóta mondom, hogy kellene egy új párt, új és igazi elit, akik valóban ezt az országot akrnák kivezetni a szarból (nem egy másikat).
Törölt felhasználó 2007. 08. 02. 12:16
#2
na ez már érdekes, de....... a megoldás barátom? nem ez. jobb ötletem van

Topik gazda

matgab
4 4 3

aktív fórumozók


friss hírek További hírek