Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 02. 10. 23:27

Hová fajul a fórum, hová fajul M.o?  

egyszerûen elképesztõ, ami a különbözõ topicokban folyik,

részvényekrõl már alig esik szó, önjelölt politikusokkal, igazságosztókkal, beszívott, õrült handabandázókkal van tele minden

az értelmesebb hozzászólások úgyis elvesznek ezekben

nem lehetne felhagyni vele, vagy legalább csak két-három topicot kijelölni erre a célra?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 02. 11. 19:41
Előzmény: #39  Törölt felhasználó
#40
conquistator, te pedig egy bértopikoló, vállalható saját vélemény, önálló arc nélkül. Írsz, odaadóan szolgálod a gazdáidat hűséggel, lihegve. Dolgozol a pénzedért mint egy bérrabszolga. Mondd csak, a leütések száma vagy a fórumon eltöltött idő után kapod a béredet?
Törölt felhasználó 2007. 02. 11. 19:28
Előzmény: #38  BuySell
#39
yesterday

Nomen est omen.
Te valóban a tegnap vagy.
BuySell 2007. 02. 11. 18:22
Előzmény: #36  Monster
#38
"Nem az embereket kéne eltakarítani mint a szemetet, hanem a fejekből kéne kitakarítani
azt a sok szemetet.

De az csak kommunikációval megy. "

DLPH ez nagyon tetszik, remekül megfoglmaztad! Épp elég példát láttunk már arra mi történik amikor az embert akarják eltakarítani....
Törölt felhasználó 2007. 02. 11. 18:19
Előzmény: #36  Monster
#37
Végső konklúzióm: ha az országban az utóbbi időben történtek után még valaki szimpatizál ezzel a "ballib" oldallal, az vagy nagyon jellemtelen, vagy nagyon ostoba. Aki érti, érti, aki nem, az nem.
Monster 2007. 02. 11. 17:57
Előzmény: #34  Törölt felhasználó
#36
Arra jutottam, hogy a legjobb módszer, ha nem reagál senki a politikai fröcsögésekre a fórumon, és akkor el fognak tűnni.
Én a magam részéről a jövőben senki semmilyen irányú politikai szösszeneteihez nem fogok hozzászólni, elegem van ebből.
Megtartom a véleményemet magamnak, oszt majd x-elek, amikor eljött az ideje:)
Törölt felhasználó 2007. 02. 11. 17:55
Előzmény: #34  Törölt felhasználó
#35
nocsak... nocsak....
Törölt felhasználó 2007. 02. 11. 17:53
Előzmény: #31  Törölt felhasználó
#34
Szintarto ne idézgess engem. Nincs lövésed mit írtam és minek.
Akkor meg minek?
Törölt felhasználó 2007. 02. 11. 17:47
Előzmény: #32  Törölt felhasználó
#33
Már bánom hogy ide írok, megszegem saját szabályaimat.

1. Hiller István azt mondta hogy szégyen hogy neonáci nagygyűlés volt a Hősök Terén , felszólít minden parlamenti pártot hogy határolódjon el tőle.
Amikor megkérdezték tőle, hogy miért nem tiltották be azt mondta, hogy az nem az Mszp feladata, hanem a kormányé.

2. Hogy létezik az hogy neonácik minden gond nélkül tudnak tüntetni, a kormánnyal elégedetlen emberek viszont nem.
(minden gond nélkül biztos nem)

Érti ezt valakit? Ez egy kurvára nem normális állapot, itt valaki vagy nagyon idióta vagy valakik nagyon idiótának vannak nézve.

Politika 2007ben részemről befejezve,
Ne nézz magyar Tv-t
Ne hallgass magyar rádiót
Ne olvass magyar újságot
Károsítja az egészséged, potenciazavart okoz, agyrákhoz vezet

link
Törölt felhasználó 2007. 02. 11. 17:33
Előzmény: #29  Törölt felhasználó
#32
Hát Kata te most be leszel sorolva mellém bértopicolónak:))

Üdv a klubban!
Törölt felhasználó 2007. 02. 11. 17:29
Előzmény: #26  Törölt felhasználó
#31
"""'"A ronda a szép, a mocskos a tiszta, a hazug a sztár, a nagyhangú a vagány, a sötét a világos és erősen annak is hiszi magát, a rossz a jó, a gyáva a túlélőtechnikás.""""
ide még befért volna a törpe, ki óriásnak képzeli magát....
Hofi jut eszembe.....
""""
-....tudod mi a különbség Isten és O.V. között???.....
- Isten nem akar O.V. lenni......""""
Törölt felhasználó 2007. 02. 11. 17:26
Előzmény: #29  Törölt felhasználó
#30
Na ez a Fórum is a Tőzsdehír sorsára kezd juttni.. Gartula.
Ide se jővők többet
Törölt felhasználó 2007. 02. 11. 17:25
#29
Tudtam hogy belecsapok a lecsóba, vállalom hogy kapok is a fejemre hideget meg meleget.
Egy dolog ellen tiltakozom, hogy mindenhol csak a politika folyik, meg a vagdalkozás, mindenki csak a saját nézeteit fújja, a másikét semmibe veszi. Normálisan is meg lehet beszélni a dolgokat, nem fröcsögve, kiabálva, úgy, a másik véleménye el sem jut hozzá.
Sacis ismerjük egymást évek óta személyesen tehát nem kell úgy csinálni, hogy lelepleztél meg hogy „na most aztán kibújt a szög a zsákból” .
Azt mondtam, ha most kellene választani, nem mennék el, és nem azért mert nincs véleményem, hanem mert nem látok kiutat a mostani helyzetből
GyF-fel sokmindenben egyetértek, sokmindenben nem, OV-vel meg szinte semmiben.
Igenis el kell kezdeni a változtatást, még ha sok kellemetlenséggel is jár, meg népszerűségvesztéssel, nem lehet ciklusonként igérgetni, a beígért jókból néhányat megvalósítani és újból a következő választás megnyerésére fordítani minden létező erőt és energiát.
És én hiszem, hogy GyF és Kóka igenis tele van jószándékkal, tenni akarással, lendülettel, nem a zsák megtömése a céljuk, van nekik elég. Ja, hogy közben csinálnak hibát is, meg hülyeséget, hát ki nem? / Na erre jön majd a lebugyutázás meg hogy agymosott vagyok. /
Az MSZP-nek nagy hibája, hogy tele van régi, begyepesedett káderekkel, az MDF sehol nincs egyelőre, az SZDSZ más miatt nem szimpatikus. Bár Kóka eddig az volt, míg be nem szállt a pártelnöki harcba.
Ezek után kire szavaznék, megmondaná valaki?
És amikor OV volt a miniszterelnök, nem szimpatizáltam vele de elfogadtam, és nem vonultam az utcára hőbörögni, randalírozni, tojással meg miegyébbel dobálózni sippal-dobbal-nádihegedűvel. És soha sehol le nem írtam, ki nem mondtam hogy tűnjön el a politikából, meg takarodjon, meg leszámolás meg egyebek .
Vállalom a mit leírtam, lehet hogy elfogult vagyok, de egyoldalú nem. Én megnézem az ATV-n, a Hír TV-n, az ECHO-tv-n meg az M1-en is a politikai műsorokat, és meghallgatom az Inforádiót is meg a Bolgárurat, azt hiszem elég széles és ellenirányú véleményekből rakom össze a magamét.
És szeretnék egy olyan Mo-t, ahol az emberek nem megköveznék egymást mert mást, vagy máshogy gondolnak, és helyükre kerülnének a dolgok, ne veszekedjenek testvérek, családok, közvetlen szomszédok , volt barátok egymással, hanem normálisan mondhassák el mit gondolnak, mit éreznek mindenféle minősítés, elítélés, lesajnálás nélkül. .
Na ez az én kicsike véleményem, és szerintem nagyon sok másnak is, ha valaki végiggondolja, valahol, valamiben talán kicsit nekem is igazam van.
És azt hiszem, hogy itt és most be is fejezem, nem titkolom hovatartozásomat, lehet ezekután pocskondiázni, bocs ha nem fogok rá reagálni.
És ha pocskondiázni akartam volna bármelyik oldalt, eddig is megtehettem volna akár más nick-névvel, akár a sajátommal, de eddig se tettem, és ezután sem fogom tenni.
/Ha belegondolok, hogy az a rengeteg energia, agresszivitás, ami elmegy handabandázásra, bősz politizálásra, dacos ellenállásra, egymás lejáratására, földbedöngölésére, ha az mind építő gondolatokra, tettekre menne, nem itt tartanánk. /
Törölt felhasználó 2007. 02. 11. 17:23
Előzmény: #27  Törölt felhasználó
#28
Sz'al én - mint bértopicoló - amikor bármely esemény kapcsán kifejtem - előzetesen a pártközpontban rámruházott - véleményemet, akkor - láss csodát; egyidejűleg mintegy négy-öt valódi magyar ember esik nekem és döngöl a földbe, majd ugrálnak rajtam egy párat.

Érdekes volt látni, hogy szegény Kata11 - aki mellesleg eddig ezeken a topicokon soha nem jelent meg - merte kifogásolni az eluralkodott hangnemet és a "sokszínű" témát, majd yesterday véleménye kapcsán merte azt állítani, hogy a többségben a véresszájúak vannak, ő - holott semmilyen politikai elkötelezettséget nem mutatott - rögtön be lett sorolva a ballib oldalra.

Ennyit arról, hogy ki a bértopicoló és ki nem.

szomorú igazán az az egészben, hogy itt még józanul arról sem lehet vitatkozni, hogy valaki a saját véleményét fejti-e ki, avagy "megbízásból" írogat.
Még szerencse, hogy e kérdésben yesterday - teljesen elfogulatlan szereplőként - azonnal megfelelő skatulyát tudott készíteni.
Törölt felhasználó 2007. 02. 11. 16:54
Előzmény: #26  Törölt felhasználó
#27
Tudjuk, sajnos, hogy ennek a szemétnek a kitakarítása a legnehezebb, különösen akkor, ha még ellenérdekeltek is közrejátszanak ebben...
Törölt felhasználó 2007. 02. 11. 16:44
Előzmény: #20  BuySell
#26
A "szemét" nagyrészének nincs részvénye, lövése sincs a tőzsdéhez, harmadolódhat bármi, el nem fognak tűnni.

Ha a "szemét"-en azt az- e fórumot zömében kitevő - pát százezret esetleg (tegyük fel) 1-2 milliót mozgató nagyhangú jövendőmondó suhancot érted, ők harmadolás nélkül is eltűnnek egy idő után, mert jóformán semmihez nem értenek, ehhez a legkevésbé.

Ha pedig csak párszázezeret mozgatnak, tökmindegy mi hova változik, törvényszerűen veszítenek, és törvényszerűen kipótolják és újra itt vannak és törvényszerűen figgyúúúúzzz-nak majd tovább.

Mert a szereplés a fontos, a beteges exhibicionizmus tarol.

A kommunikációnak ez az elferdült, tartalmatlan, semmitmondó , kiábrándító vállfaja úgy tenyészik a neten, mint a 10 napos koszos lábon a gomba.

A bértopicolókat sem hatja meg semmilyen harmadolás , közük nincs semmilyen részvényhez. Őket ezért fizetik, ebből sörözhetnek és csajozhatnak és szombaton esténként mehetnek hányásig bulizni.

Amíg egy huszonéves "TŐZSDÉS" azt hiszi, hogy attól vagány, ha egy 100 szavas hsz-ben sikerül 150 helyesírási hibát vétenie,
addíg a problémának semmi köze a tőzsdéhez és a bux harmadolódásához.

Sokkal inkább a hazánkat immár közel 20 éve sújtó semmihez nem fogható intellektuális, szellemi züllés és lezüllesztés.

A ronda a szép, a mocskos a tiszta, a hazug a sztár, a nagyhangú a vagány, a sötét a világos és erősen annak is hiszi magát, a rossz a jó, a gyáva a túlélőtechnikás.

Nem az embereket kéne eltakarítani mint a szemetet, hanem a fejekből kéne kitakarítani
azt a sok szemetet.

De az csak kommunikációval megy.

BuySell 2007. 02. 11. 16:40
Előzmény: #24  BuySell
#25
azaz megfeleződik a BUX :)
BuySell 2007. 02. 11. 16:37
Előzmény: #23  Törölt felhasználó
#24
de a "miket" is a "kik" írják! A "teleszemetelést" is valaki okozza.

...vagy úgy értetted ha lecsillapodik a politikai feszültség majd eltűnik az any*zás is? mert bizonyos események bizonyos hozzászólókat és stílusokat eredményeznek a fórumokon? esetleg a fórumozók nagy részének előjön ilyenkor a rossz oldala?

és ha megfeleződik a tőzsde miből gondolod hogy magasabb lesz a színvonal? mert a gyengébbjének nem marad pénze kifizetni az internet számlát ?:))
Törölt felhasználó 2007. 02. 11. 16:31
Előzmény: #22  BuySell
#23
Nem kikre, hanem mikre. Nem ugyanaz. A teleszemetelt topicokra, fórumokra.
BuySell 2007. 02. 11. 16:27
Előzmény: #21  Törölt felhasználó
#22
Szia!
lehet, hogy félreértettem ugyanis hajlamos vagyok rá :) de akkor kikre írtad hogy szemét?
nem személyeskedő vitát akarok csak úgy általában kérdem

te a fórumozók melyik részét illeted ezzel a titulussal?
Törölt felhasználó 2007. 02. 11. 16:23
Előzmény: #20  BuySell
#21
Én nem nézek le senkit, félreértetted.

Topik gazda

Kata111
1 1 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek