Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 09. 19. 08:20
Előzmény: #11799  Törölt felhasználó
#11800
Szia Karlo6!

Nem tudom, mire gondolsz a "lerágott csont" alatt.
A stílusa egyéni ízlés dolga.
Nekem az tűnt fel, hogy a pénzügyi adatokban nagyon otthon van. Nehéz ellenfél lesz bármilyen költségvetési vitában. Ott pedig csak ez számít!
Nem lehetett véletlen, hogy Fodorka az első megbeszélés után taktikát váltott!
Ide kevés lesz az ideológiai bunkóval csapkodni, konkrétumok kellenek!
Remélem a Parlamenti vitát egyenes adásban közvetíti a TV. :-)
Törölt felhasználó 2008. 09. 18. 21:16
Előzmény: #11798  Törölt felhasználó
#11799
Néztem én is ezt az "előadást". A stílusa a szokásos volt. Nagy vehemenciával, skizofrén elemekkel tarkítva mondta a szokásos "lerágott csontot". Miért nem tud egyszer az életben ez az ember normálisan, természetesen beszélni valamiről?!
Vagy ezt a stílust veszi fel, vagy a másikat, amikor cinikus vigyorral, zavarodottan próbál kimászni a nagy sz...ból, amit ő művelt.
De miért nem tud normális lenni? Mert sajnos nem normális.
Törölt felhasználó 2008. 09. 18. 12:46
Előzmény: #11796  Törölt felhasználó
#11798
Szia Conqui!

ITT VAGYOK!!!!

A program: Gy.F. tanulmányát -fizetett hírdetését, esszéjét,stb- fogja a Parlamentben előterjeszteni a FIDESZ, mint "terv"-et!!!
Szíjjártó úr erről számolt be az egyik ker.TV-ben.
A cél: megvitatni a Parlamentben, vita végén zárószavazás!,Leszavazás, kormánybukás::::
Ez az új Gy.F. és kormány buktató stratégia.

Mit szólsz hozzá?

Mellesleg: tegnap este megnéztem Gy.F. egyetemi diákoknak tartott előadását. Lehet, hogy Miniszterelnökként kutyaütő, de az előadása kiváló volt (jelenlévők reakciója alapján).
Semmi politikusi dili, csak száraz számok.
Nagyon fel kellene kötni a bugyit O.V.-nek egy nyílt vitában!!! (persze, ez csak jelképes megjegyzés!!!)
pampa 2008. 09. 18. 12:44
Előzmény: #11796  Törölt felhasználó
#11797
De talán ha nem tudnád véletlenül,nem Ő kormányoz...
És a 2006-os kampányban volt programja,csak az emberek nem az övét hanem a Gyurcsányét választottá.
Az sokkal jobb volt mit a Fidesz-é.

És a következő Fidesz program akkor készül el.ha kiírásra kerül a soron következő választás.
Gondold végig a mostani számok alapján készítenek egyet és 2010-re már nem fog passzolni.

És végül:
Gyurcsánynak azóta volt már kitudja hány,és mire mentünk vele?
Szerintem a mostani sem az utolsó még a sorban....
Törölt felhasználó 2008. 09. 18. 12:35
Előzmény: #11795  pampa
#11796
A témát valóban számtalanszor kiveséztük, de ...

...ami igaz, az igaz: Orbánnak nincs programja.
De ha valaki mégis ismeri, kérem tájékoztasson.
pampa 2008. 09. 18. 11:42
Előzmény: #11794  Törölt felhasználó
#11795
Látom ő is beállt az " ORBÁNNAKNINCSISPROGRAMJA" hirdetői közé.

Végül is lassan már teljesen mindegy ,hogy mikor választunk.
Olyan szinte süllyedt az ország és vele a gazdaság,hogy innét már nem sok lehet lefelé...

cca. 600 nap.

Nehéz lesz,de valahogyan kibírjuk.
Törölt felhasználó 2008. 09. 18. 11:29
#11794
Üdvösségtan
2008.09.18. 06:30 Tóta W. Árpád

Manapság az elõrehozott választás akarása meghatározza az emberi minõséget. Ez a nyomorult SZDSZ például nem szavazta meg, nem is méltó az ellenzéki címre; de közben az a köcsög MDF is tolja a kormány szekerét, le van ám statisztikázva, hányszor nem szavazták le a minisztert. Hogy mirõl is volt szó, az persze kit érdekel; nem kívánunk az szakpolitikai kérdésekbe belemenni. Már nemcsak a marinénik és a jobbostibik meg balbélák nem kívánnak. A kutatóintézet sem arra kíváncsi, mi legyen a költségvetésbe írva, mi legyen a nyugdíjjal meg ilyen pimf hülyeségekkel. Hanem hogy kinek van még pofája a Pokolfajzattal bármiben egyetérteni.

Lesz-e elõrehozott választás, és véle Magyar Feltámadás, az itt a kérdés. Az elõrehozott választás melletti érvelések logikátlanok, de nem ismeretlenek. Annyi derül ki belõlük, hogy ennél csak jobb lehet. De hogy pontosan miért, hogyan, és mi erre a garancia, az onnantól hitvita, és semmi más.

Vannak elegen, akik egyszerûen utálják a kommunisták, vagy személy szerint Gyurcsány pofáját. Esetleg megsértõdtek Õszöd miatt, de a legtöbbnél korábban kifejlõdött a zsigerjobbosság. Vannak továbbá, akik meg szeretik a miniszterelnök fáradt, jóságos arcát. Vagy akár Kiss Péter kedves gömbölydedségét, Lendvai Ildikó éles eszét, Vadai Ágnes anyaszült természetességét. Ezzel semmi baj nincs, nem írhatjuk elõ senkinek, hogy ne mirigybõl szavazzon.

De õk, a rajongók és utálók még együtt is kevesebben vannak, mint a maradék milliók, akiknek sorsa szintén függ attól, hogy marad-e a balfaszkodásnak ez a szintje, vagy valamerre változik.

Szólásra emelkedett a miniszterelnök, nem véletlen idõzítéssel. Az õszödi beszéd évfordulójára azt találta ki, hogy ha már óhatatlanul vele lesz tele a sajtó, akkor adjon nekik új témát is. Elment tehát a Corvinusra, és megtartotta rendszertelenül elõadott, de hagyománnyá vált országértékelõ Powerpoint-prezentációját. Ebben – sikerei mellett – ismertette a költségvetést, annak tételeit, és mutogatta, mennyire nem lehet itt adót csökkenteni, mert minden tízmilliárdért nyugdíjasok és gyerekek gigáján kell ugrálni. Õ pedig olyat nem tesz. Nemcsak azért, mert jó ember és igaz hazafi, hanem mert megtanulta, hogy széllel szemben nem lehet pisálni. Aláveti magát a nép akaratának, és a status quo zsarnokságának. Azon belül próbál lavírozni. A kádári kondicionálás késõn érõ gyümölcse.

Megmagyarázta, mit miért nem lehet. Pontosan ezt várjuk egy európai értelemben vett szocialista kormánytól.



Hát ennél csak jobb lesz az Orbán, nem? Nos, hitkérdés, és semmi más. Aki nem hívõ típus, az ebben a térben nem igazodik ki. Agnosztikusként nem lehet állást foglalni olyasmirõl, amirõl nulla információnk van. Hívõként minden könnyebb. Egyszerûen tuti, hogy jobb lesz, mert meg van írva. Aki mást mond, az viszont gyanús és káromló.

Orbán Viktor, de még Varga Mihály sem tartott efféle elõadást. Ennek hiányában legfeljebb remélhetjük, hogy õk majd nem magyarázkodnak, hanem jól… hát szóval, izé. Jobban csinálnák. A izét, levinnék az adót. Valamilyen módon jobb lenne, és aki nem hiszi, az gyurcsányista.

Csakhogy nekik is ugyanebbõl a büdzsébõl kell kivenniük az oxigént. Talán a nyugdíjból. Vagy a családi pótlékból. Vagy a metróból. Vagy a közalkalmazottak bérébõl. Nem tudható, csak kiszivárgott félszavakból sejthetõ. A nyugdíjas, a nagycsaládos, a budapesti drukker, a hívõ szaktanár inkább elhessegeti a gyanút.

Hogy õ ebben a megváltásban akár a szopóágra is kerülhet.

Ugrás a sötétbe

De nicsak, mégsem sötétben botorkálunk. Hogy Orbán vagy Navracsics szavaiból semmiféle konkrétum nem hámozható ki, azt elismeri a hithû jobber is, de taktikával magyarázza, és kifejezetten drukkol, nehogy kiszivárogjon valami. Ám ha nem tudnátok, hülye hitetlenek, Jézuskára konkrét bizonyíték van, a torinói lepel. Annak pedig, hogy az elõrehozott orbánság bruttó jobb lenne ezeknél, egyértelmû igazolása, na mi? 1998-2002. Az Aranykor.

Aham. Mit is várunk most az új kormánytól? Hát alighanem azt, hogy reformáljon. Azt már a hülye is felfogta, hogy itt szerkezeti belenyúlásokra volna szükség, ha máshonnan nem, az õszödi beszédbõl, ha el bírta olvasni. Ámde Orbán Viktor kormánya ebben a sportágban pont nem jeleskedett. Egyedül az egészségügy átalakítását fontolgatták – többek közt privatizációval és magánbiztosítókkal –, de aztán nem mertek belevágni. Amire Gyurcsány nem talált népszerû választ a költségvetési grafikonok között, arra nincs meg a recept az elsõ Orbán-ciklus jegyzõkönyveiben sem. Az Aranykor pont úgy nem ad választ a mai kérdésekre, mint az Ószövetség. Végül is aranykort fel tudnak mutatni a komcsik is. Csak közben kiderült, hogy arra nincs tovább.

Lehet, simán lehet, hogy jobb reformerek lennének. Nem idegen tõlük a gondolat: Széchenyirõl is milyen szép nagy filmet csináltak. De ugyanennyi képzelõerõvel lehet, hogy még szarabbul esnének neki. Van lejjebb, nyugi. Lehet, hogy rosszabbul élünk, de Szerbia például még súlyosabb. Tévedés, hogy ez mindennek az alja.

Radikálisan mást csinálni nem lehet, ezt is tudják a drukkerek. Utolsó érvük, hogy legalább a Fidesznek van támogatottsága, és akkor sokkal könnyebb lesz megszorítani, polgárosulásba, öngondoskodásba emelni a jónépet. De az a támogatottság, mint láttuk, szertefoszlik, amint elõkerül az árazópisztoly. A reformokkal szembeni ellenállás ugyanis, hiába altatják magukat ezzel az eljövendõ urak, alapvetõen nem erkölcsi jellegû volt. A Kossuth téri hebehurgyáké talán igen, a többieké viszont szimpla anyagi érdeksérelembõl származott. Ahogy azokból a randa grafikonokból kiderül, az érdeksérelem viszont nem úszható meg. Ha meg akarjuk úszni, ha semmi mást nem akarunk, mint nyugalmas sodródást - akkor jó lesz nekünk a Megegyezés.

Széllel szemben az elõrehozott Orbán sem pisálhat. És meglehetõs szelet vetett.

Most azért megmarad a hit, a remény és a szeretet. Sovány útravaló."

Ecce homo.
pampa 2008. 09. 18. 11:15
Előzmény: #11792  pampa
#11793
Ez nagyon érdekes,......
Az MSZP nem támogatja......

2008-09-18 11:06
Nem tárgyalnak a Megegyezésről

Biztosan nem tárgyal és nem is szavaz a parlament hétfőn Gyurcsány Ferenc Megegyezés című javaslatáról, az MSZP ugyanis nem támogatta a csütörtöki házbizottsági ülésen a Fidesz erről szóló kezdeményezését.

A szocialisták ugyanakkor politikai vitanapot kezdeményeznek a témában, ami várhatóan október 7-én lesz - mondta el Szili Katalin Házelnök, a csütörtöki ülés után.

Répássy Róbert, a Fidesz frakcióigazgatója szerint mindezek azt jelzik, hogy Gyurcsány Ferenc tisztában van azzal, nincs meg a szükséges többségi támogatás a programjához, ebben az esetben azonban le kellene vonnia a szükséges következtetéseket, és le kellene mondania.
pampa 2008. 09. 18. 08:12
Előzmény: #11791  pampa
#11792
A kutatóintézet elnöke szerint nagyon fontos az iskola. Azokat a családokat, amelyek nem engedik iskolába járni a gyerekeiket, ki kell zárni a segélyezés rendszeréből, büntetni kell a társadalom számára rendelkezésre álló eszközökkel.

Éppen ezért nem fogadja el azt a szemléletet, amelyik méltatlannak, antiliberálisnak és antiszociálisnak tartja azt, hogy a segélyek kiutalását a gyerekek iskolába járásához kössék.

Az újraelosztó politika helyett az iskolába visszavezető, a képességek megfelelő kibontakozását elősegítő, a munkaerőpiacon lehetőséget teremtő társadalompolitikának kell nagyobb szerepet adni - hangsúlyozta Kolosi Tamás.

A rossz döntések helyrehozása hosszú időbe telik

A Társadalmi Riport 2008 című kiadványt nemrég megjelentető Tárki kutatóintézet vezetője úgy véli: a 2005 és 2007 között mért jövedelmi egyenlőtlenségek viszonylag jelentősen csökkentek, és ma a szegények és a gazdagok jövedelme közötti különbség olyan szinten van, mint az 1990-es évek közepén.

Ez viszont nem egyértelműen pozitív folyamat, mert az osztogatás időszakában elsősorban a járadékból élők és a nyugdíjasok helyzete javult, az utóbbi évek megszorításai viszont a legaktívabb és a leginkább munkaképes felső középosztályt érintették - mondta a kutató, aki szerint a gazdasági növekedés erőteljesen lelassult, ami részben a gyorsan meghozott hibás gazdaságpolitikai döntések következménye.

A cikk.link
pampa 2008. 09. 15. 17:23
Előzmény: #11790  pampa
#11791
Ez sem semmi!
Érdemes végig olvasni.

008-09-15 17:12
Nyakó: Soha ne derüljön ki, hogyan szerezzük a szavazatokat

Nyakó István és Újhelyi István, a szocialisták két képviselője kampánytechnikákról tartott előadást Nagyváradon. Az MSZP szóvivője többek között arról is beszélt, hogy „ellenséget kell keresni, ha nincs, akkor démonizáljunk valakit, mert ma már csak ettől mennek el az emberek voksolni”. Újhelyi István előadásában elismerte, hogy az MSZP sokat segített az RMDSZ-nek, mindig mindenben támogatták őket.

A hallgatóságot egyszerre meggyőző és megdöbbentő nyíltsággal szólt a romániai magyar, illetve a magyarországi politikai viszonyokról a Magyar Szocialista Párt (MSZP) két ismert képviselője. Nyakó István, az MSZP szóvivője, valamint Újhelyi István azért látogatott Nagyváradra, hogy meghívottként részt vegyenek a Magyar Ifjúsági Értekezlet idei nyári akadémiáján. A rendezvény témája a társadalmi kommunikáció szerepe volt az erdélyi magyar közéletben.

Nyakó István beszélt kampánytechnikákról, húzásokról, műhelytitkokról, de a magyarországi helyzetre is kitért. Mint fogalmazott: „Lényegében mindig két tábor van, az egyik lehülyéz és lopással vádol, a másik a te táborod. Nos, csak az utóbbit kell figyelembe venni, nekik kommunikálunk, őket kell megtartani, a másik oldalt úgysem lehet soha meggyőzni.” Véleménye szerint ma már csak úgy lehet elérni eredményt a sajtón át a lakossággal való kommunikációban, ha a politikusok a bulvármédiával jó kapcsolatot ápolnak, mert ez a legolvasottabb. „Az újságíróval egymásra vagyunk utalva. Vagy adsz neki hírt, vagy kitalál ő valami hülyeséget. Nos, akkor meg tálalj inkább te valami hülyeséget neki. Ha politikát akarunk eladni és mozgósítani, azt sajnos a bulvársajtóban lehet leginkább, mégpedig rövid üzenetekkel” – összegezte. Előadásában kitért arra is, hogy a romák voksai is sokszor döntőek lehetnek. Nyakó úgy fogalmazott: „Minden szavazat számít. Az meg, hogy hogyan szerezzük meg, soha ne derüljön ki.” A szocialista politikus számos kampánytrükköt is ismertetett, kiemelve azt: „ha szavazásra akarjuk bírni az embereket, ellenséget kell keresni, ha nincs, akkor démonizáljunk valakit, mert ma már csak ettől mennek el az emberek voksolni”.

Az MSZP lelassult, elfáradt

A konkrét magyarországi viszonyokról Újhelyi István MSZP-s honatya egyebek mellett elmondta: „A Fidesz úgy tartja meg a szavazóbázisát, hogy mindenkit nyilvántart és állandóan nagygyűléseket és rendezvényeket szervez nekik, összetartja őket. Sajnos e tekintetben az MSZP nem így működik, és ebben kísértetiesen hasonlít az RMDSZ-re – mindkét szervezet lelassult, elfáradt.”

Újhelyi szerint az MPP révén a Fidesz igen ügyesen exportálta Erdélybe is a stratégiáját, de ez a romániai helyhatósági választásokon mégsem működött. A politikus úgy véli: nem igaz, hogy hosszútávon az RMDSZ-nek ne lenne tartanivalója az MPP-től. Az RMDSZ kapcsán megjegyezte: „Ebben a szervezetben megkoptak az arcok, s ha kampánytechnikákon túlmenően is nem sikerül újítani, akkor mást talál majd meg az, aki alternatívát keres, ha elindul. Ezt sokszor elmondtam RMDSZ-es barátaimnak is” – tette hozzá.

Újhelyi elmondta még: „Tény, hogy az MSZP sokat segített az RMDSZ-nek, mindig mindenben támogattuk őket, ha igényelték. Ehhez képest ők azt kérték, ezt ne mondjuk el sehol, nehogy Erdélyben kiderüljön a dolog. Viszont amikor Erdélybe jövök, most meg mindig azzal jönnek egyesek, hogy minek tesszük be ide a lábunkat, amikor semmit sem segítünk, csak ártunk...”

„A Fideszre fogunk mutogatni”

A többesélyes magyarországi politikai helyzetről Újhelyi István így beszélt: „Mi a következőkben azt fogjuk hangsúlyozni, hogy az MSZP tudja, mit kell tennie az országért és mutogatunk a Fideszre, hogy ők jövőkép nélküliek. Ők meg azt fogják hangsúlyozni, hogy mi mindent elrontottunk.” Nyakó mindezt azzal egészítette ki, hogy az MSZP-nek hitelességi problémái fognak támadni. Mint mondta, „nem fogjuk tudni ugyanis ellensúlyozni azt, hogy a Fidesz hangszóróiból a választások előtt az őszödi beszéd azon tíz másodperce fog állandóan menni, amely szerint hazudtunk és elkúrtuk. Igazából nem tudom erre a megoldást.”

(erdon.ro)
pampa 2008. 09. 15. 15:45
Előzmény: #11789  pampa
#11790
Az ingyen jogsi mellé most már számítógép is jár?

Igérni tudni kell.

"Ma már nem elég ingyen tankönyvet adni, hanem 2009-ben hordozható számítógépekkel kell felszerelni minden iskolást, hogy mindenki részesedhessen az információs alapú tudásban" - mondta. A miniszterelnök ugyanakkor kiemelte, a programot úgy kell végrehajtani, hogy közben megmaradjon a költségvetési egyensúly, és az időskorúak biztonsága
pampa 2008. 09. 15. 15:06
Előzmény: #11788  Törölt felhasználó
#11789

MNO
Lendvai Ildikó Semjén Zsolt felszólalására reagálva elmondta: jelképes ereje van annak, hogy Barroso a köreikben ül, mert a parlamentarizmust erősíteni kell, bár éppen ez ellen akarnak többen indítványt benyújtani, és a magyar politikai normák közül is ki akarják húzni az európaiságot.

Lendvai kiemelte, hogy „hála a Jóistennek, hogy a Fidesz frakció kivonult”, mert ez azt mutatja, hogy van stabilitás, majd úgy folytatta: „számomra az sem világos, miről akarnak beszélni”. Lendvai szerint a Fidesznek nincsen saját programja, „vagy inkább túl sok is van nekik”. Elmondta: itt az ideje, hogy a néphez forduljanak. Tudják, hogy Gyurcsány Ferenc programja nem következetes, messze nem tökéletes, de legalább van, és összeegyeztetést feltételez, elemi társadalmi stabilitást és gazdasági fejlődést akarnak. Lendvai beszédét úgy zárta: „jobban szeretjük a zászlónkat, mint a kardunkat. A kardot már láttuk. Előre hát a zászlókkal”.

Kedves Lendvai Ildikó!

Ha esetleg nem tudná,programjának mindíg a kormányzó pártnak kell lennie.
Hiszen azt szavazzák meg az alakukó ülésen és azt valósítják meg a 4 éves ciklus alatt.
És ha van még némi hiányossága ezen a területet nyugodtan forduljon hozzán ide a topikba,szívesen segítünk.

Őszinte tisztelettel:
Törölt felhasználó 2008. 09. 15. 09:47
Előzmény: #11787  pampa
#11788
Azt eddíg is tudtam, hogy Csányi zsebében van az egész parlament, de hogy az UD (is) tőle kér engedélyt......
A hasonlatod nemhogy sántít, de semmire sem jó!
Az lejátszott felvételek eléggé beszédesek!
Az is érdekes, hogy az öszide beszéd kikerülése kapcsán a "hogyan" kérdés fel sem merüült az ellenzéki oldalon. :-)
pampa 2008. 09. 15. 09:40
Előzmény: #11786  Törölt felhasználó
#11787
Engem inkább az ,hogy mindez hogyan került Ibolya kezébe pont a legfontosabb időben?
Döbbenetesen precíz ídőzítés.

Olyan mint a szlovák bűnözők magyarországi robbantásos merényletterve....

Hír nem volt igaz,de a célt elérte.
Talán úgy mint most...
szvsz
Törölt felhasználó 2008. 09. 15. 09:33
Előzmény: #11785  pampa
#11786
Szia Pampa!

Ezt biztos nagyon fontos infó az ország sorsát illetően!
Az nem aggaszt, hogy egy "biztonsági" cég vezetője jelent Csányi Sándornak?
Már önmagában ez a tény is aggasztó, teljesen mindegy mint miondott erre Csányi!
Vagy nem így látod?
pampa 2008. 09. 15. 09:26
Előzmény: #11784  pampa
#11785
Kilépett az SZDSZ-ből Ferencváros polgármestere

* Belföld
* ferencváros
* Forrás: MTI
* liberális
* mandátum
* parlament
* polgármester
* SZDSZ

2008. szeptember 15 - 09:19
Forrás: MTI

Gegesy Ferenc kilépett az SZDSZ-ből és lemondott parlamenti mandátumáról. Ferencváros polgármestere ezt maga jelentette be. A politikus azzal indokolta döntését, hogy az SZDSZ ellentmondásos politizálása eredményeként "reménytelen helyzetbe jutott", és hamarosan csak a szatellit pártként való működés vagy a parlamentből való kiesés között választhat.
pampa 2008. 09. 15. 08:55
Előzmény: #11783  pampa
#11784
2008-09-15 08:21
Házfoglalók vették birtokba Neszűrt

Tehetetlenek a hatóságok a Jászberény melletti zártkerti telkek viskóiba, présházaiba és lerobbant szerszámos bódéiba illegálisan beköltöző sokgyerekes, többnyire cigány családokkal szemben.

Az önkormányzat a rendszerváltás óta küzd a jogcím nélküli kunyhófoglalókkal Neszűrben. Az alig háromszáz helyi telektulajdonos retteg, mindennapos a lopás, a rablás, s a tűzoltók sorozatosan kapják a riasztást a lángoló tákolmányok oltására

Tehetetlenek?????
A törvény csak ránk vonatkozik?

Lassan tényleg "viccország" leszünk.....
pampa 2008. 09. 15. 08:08
Előzmény: #11782  Törölt felhasználó
#11783
Minden nappal rosszabb lesz a helyzet...

Gyerekkorú suhancok terrorizálják az időseket Miskolcon

Pontosan tudják, hogy életkoruk okán nem büntethetőek.

Borotvával támadt rá a Király utcában lakó férfira egy helyi fiatalember. De nem ez volt az első eset, amikor bántalom érte lakhelyén a Belvárosi Lakásfenntartó Szövetkezet egyik vezetőjét.

„Add az órádat!” – szólt a parancs egy másik alkalommal. „Tizenkét-tizenhárom éves suhancok terrorizálják a környéket. Pedig itt élnek mellettünk ők is. Néhány éve telepítették őket családjukkal a szociális bérlakásokba”- mondta el a szövetkezet munkatársa. „Tisztában vannak vele, hogy nem büntethetők, és ezt ki is használják. Mindenki tudja, mi folyik itt, de senki nem meri fölemelni a szavát ellenük. A Lakásfenntartó Szövetkezet közel ezer család ügyes-bajos dolgait intézi. Mi tudjuk, látjuk, sőt a saját bőrünkön érezzük, hogy nagy baj van a Király utcában. Az időseket megfenyegetik. Bicska, kés, borotva van náluk” – sorolta.

„Az már nem újdonság, hogy röpül ki az ételmaradék, literes flakon és mindenfajta limlom az ablakon. Az sem, hogy a családok kukáznak és hajnalokig bömböltetik a zenét. Mindent elborít a szemét, de ennél is rosszabb, hogy már többszázezres kárt okoztak a bérlakásokban lakók.”

A tízemeletes bérház tetején végigsétálva azonnal szemet szúr a rombolás. A villámhárítónak csak a csonkjai maradtak a helyén. Ami fémet találtak, elvitték. A pincékben sem jobb a helyzet. Ott is lába kelt annak, ami mozdítható, pénzzé tehető.
Törölt felhasználó 2008. 09. 14. 19:04
#11782
link
Kb. ez jellemzi ma a nyugdíjasokat náci támadással riogató mszmp hírharsonáit...
A röhögés engedélyezett minden kedves olvasónak.
mondoka 2008. 09. 14. 17:50
Előzmény: #11780  Törölt felhasználó
#11781
Semjén a Kdnp, de még ha a fideszt is belevesszük az egyik legnormálisabban, legemberibben gondojlkodó politikusának néz ki.
Mondjuk megdőlne ez ha számonkérné rajtam a templombajárást , meg hasonlókat.
De ez a veszély nem fenyeget.Személyesen nem ismerem.
Akinek meg pont ez az ember a köcsög a politikai tabelláról az meg elég gázos, vagy nagyon "más"vallású de agresszíven.

Topik gazda

saru
4 3 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek