Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
kissherceg 2008. 01. 02. 14:43
Törölt hozzászólás
#8100
kissherceg 2008. 01. 02. 14:42
Törölt hozzászólás
#8099
Törölt felhasználó 2008. 01. 02. 14:40
Előzmény: törölt hozzászólás
#8098
kissherceg, te szopatsz minket, 3 percig bírtam nézni freiéket, de szenvedés volt.
zepi
zepi 2008. 01. 02. 14:18
Előzmény: #8086  Törölt felhasználó
#8097
Szerintem az SZDSZ ugyanúgy megcsúfolója a liberalizmusnak, mint az MSZP a szociáldemokráciának.
:-(
Törölt felhasználó 2008. 01. 02. 14:17
Előzmény: #8095  -bubu-
#8096
én a "nem első gyöke, hanem tizenharmadik" mondatnál majdnem hánytam, ezért abbahagytam

majd vki mondja meg mit kellett nézni :))
-bubu-
-bubu- 2008. 01. 02. 14:12
Előzmény: törölt hozzászólás
#8095
megnéztem.............
kissherceg 2008. 01. 02. 14:08
Törölt hozzászólás
#8094
Törölt felhasználó 2008. 01. 02. 13:46
Előzmény: #8092  Törölt felhasználó
#8093
Csendes félreérted a helyzetet. Nekem kutya bajom. De kösz :)

Ez a liberális lóverseny jutott eszmbe erről a bértopikolóról.

Hamarosan startpisztoly dördül. Szabadversenyes lóverseny van , minden paci szépen felsorakozott a startvonalra, hogy aztán ki-ki a maga módján rohanni kezdjen a cél felé. Nagy itt a verseny. A szabad verseny.
Láthatóan nagy itt a szabadság is. A liberós lóverseny azért szép bajtársaim, ha nem tudnátok, mert bármely paci felállhat a rajtvonalra, szabadon versenyezhet. Jó neki. A Sony fekete táltosa melett.... nini.. ott van kis hazánk kivénhedt gödhös gebéje is, de ez nem számít fiatalok. Csak az számít , hogy mától iberós elvtársainknak köszönhetően már ő is versenyezhet, szabadon boldogan. Igaz, négy méter után összeesik,szegény éhenhalt mielőtt nekilendült volna.

De ez nem számyít egy jottányit sem. Ami a lényeg, a rajtnál egy pillanatra ő is szabadnak és boldognak érezte magát.
Amint az a néhány erőtől duzzadó táltos berepül a célba, kis pacink kimúlásának
utolsó pillanatában is boldogan mosolygott, ez a mosoly mindent megér.

Éljen a szabadversenyes liberós világ.
Hajrá kiskuki. Nyomasd cimbi, még nincs tele a hülyeségeiddel ez a fórum teljesen.
Törölt felhasználó 2008. 01. 02. 09:36
Előzmény: #8090  Törölt felhasználó
#8092
írjál fel a listádra
Törölt felhasználó 2008. 01. 02. 09:34
Előzmény: #8090  Törölt felhasználó
#8091
ne izgulj/- értjük
Törölt felhasználó 2008. 01. 02. 09:27
Előzmény: #8089  Törölt felhasználó
#8090
dlph már csak ilyen.
Mindig feleslegesen tépi miattam a száját. Ki érti ezt?
Törölt felhasználó 2008. 01. 02. 09:09
Előzmény: #8087  Törölt felhasználó
#8089
Szia DLPH!
Ne bosszantsd magad feleslegesen!
Árt az egészségednek.
Nem kell elolvasni (és felesleges vitába keveredni), és máris nyugodtabb leszel! :-)
Törölt felhasználó 2008. 01. 02. 09:07
Előzmény: #8087  Törölt felhasználó
#8088
Vazze neked sincs más dógod, mint utánam kajtatni?
Kevés vagy öreg, mint mackósajtban a brummogás...

Persze, ha megfizetnek érte, akkor az persze más... Jó munkát!
Törölt felhasználó 2008. 01. 02. 08:59
Előzmény: #8086  Törölt felhasználó
#8087
megint kit etetsz itt a linkjeiddel?
kerestem ki kérdezett de nem találtam ilyet, hogy aszongya : Konki komám beszélj hozzám....semmi a világon...
Te egy ügyvéd ennyire ráér ide firkálgatni minden nap? Hogy ki a fene nem lát át rajtad... el nem bírom képzelni. Az már szellemi toprongy.

Kis linkjeid..ezek csak szavak. A valóságnak poros nyomába nem ér. Külön tetszett a liberalizmus piárod kis liberósom.. tudod annyi közöd van neked meg a többi hazaárulónak a liberalizmushoz, mint nekem.

Semmi. Szabad verseny? Meg demokrácia?
Meg esélyegyenlőség?

Álszent hülyítés. Versenyezz a Sony-val. Szabadon. Gyerünk te bértopikoló. Versenyezz.
Törölt felhasználó 2008. 01. 02. 08:29
Előzmény: #8080  Törölt felhasználó
#8086
vaisto
Engedd meg, hogy feltett kérdéseidre mint a többi "tisztelt szimpatizáns" egyike, reagáljak.

1. Magyarázkodnod azért kell, mert ezeken a fórumokon nem elfogadott az alpári stílus.
2.Kormányprogram: link

3. Az ország prioritásai a kormányprogramban megtalálhatók.
4. Az egészségügyi reform értelmi szerzője az SZDSZ.
5. A miért kellene elmenned kérdésre nincs válaszom.
6. A liberalizmus: link

Egyéb kérdés?
Törölt felhasználó 2008. 01. 02. 08:21
Előzmény: #8083  Törölt felhasználó
#8085
cetas

Ugye nem gondolod komolyan, hogy egy vadismeretlen jobbos mesemondó által létrehozott honlapon található "helyzetelemzés" az ország és a politika állapotáról autentikus képet vázolhat fel számunkra!?

Szerintem tök felesleges mindenki baromságainak bemásolása ezekbe a topicokba. Elég lenne egy link is errea célra. Aki akarja, elolvassa.
levaika2 2008. 01. 02. 01:29
Előzmény: #8082  levaika2
#8084
Pfuhh! ... Megnéztem ... Fel kell ocsudnom ... Valóban döbbenetes!
Azt már elég hamar megtudtam, hogy szeptember 11-ét megrendezték "valakik". De így, történelmi távlatokban és összefüggésekben sokkal - sokkal (sokkal - ... - ...) félelmetesebb ez az egész, mint amilyennek eddig gondoltam. ÉBRESZTŐ!!! - ajánlani fogom ezt a videót az "értelmesebb" ismerőseimnek. Terjeszteni kell!!! Kik csinálták - mit lehet róluk tudni stb, stb? És tényleg, hol volt (nem cenzúrázták ki?)
Huhh, na most hogy aludjak el?
Törölt felhasználó 2008. 01. 02. 00:13
Előzmény: #8082  levaika2
#8083
Egy kis elemzés, amellyel szinte 100%-ig egyetértek...
Ezt teszi a nemzet ördöge Magyarországgal:

"A legszörnyűbb az egészben, hogy mindenki pontosan tud mindent, mégis úgy tesz, mintha semmiről sem tudna. Igaztalan ország közéletet átlengi az áporodott gyurcsányizmus és a reménytelen apátia, az "istenadta nép" megtörve és beletörődve vár egy boldogabb újévre, amelytől persze semmi jóra nem számíthat. A bulinak vége, mára ismét ( sokadszor, de nem utoljára ) elszabadultak a megélhetés amúgy is elviselhetetlenül magas költségei - alig meglepő módon, a hivatalosan aláhazudott inflációt is messze meghaladó mértékben. "Természetesen" már semmin sem csodálkozunk : az elmúlt hat évben "hozzászoktunk" már ehhez a tolvajtempóhoz. Persze semmi sem véletlen : ha én titokban egy "baloldali" kormány vezetője lennék, mindenekelőtt azt az évtizedek óta körülöttem nyüzsgő, bántóan tehetségtelen - de szervilisen seggnyaló - közgazdász "elit"-et zavarnám el a retkes bánatba, akik "áldásos tevékenysége" nélkül talán sohasem kerültünk volna ilyen tragikus helyzetbe. Olyanok ők, mint az egyszeri Klein imádott rabbija ( tudják, akinek az ostoba tanácsai miatt Klein összes libája kimúlt ), aki mindenfajta felelősség nélkül széttárta a karját : "Mind megdöglött ? Milyen nagy kár ... Pedig lett volna még néhány jó ötletem ..."

Egy évvel korábban még naívan reménykedtünk abban, hogy márciusra aztán 'bizisten elkergetjük ezt a dilettáns és hazaáruló kormányt, mert olyan nincs, hogy ... Aztán mégiscsak van, lett. Mi az hogy, nagyon is. Sajnos (?) ismét eltelt egy újabb év, amelyben néhány keserű tapasztalattal ugyan bölcsebbek, életkilátásainkat tekintve viszont sokkal szegényebbek lettünk. Ezt a kormányt ugyanis ész-érvekkel és demokratikus eszközökkel aligha lehet távozásra bírni. Csak magától menne - ha "úri kedve" úgy tartaná. De magától az istennek sem akar ( 2010-ig bizonyosan nem is fog ), a demokrácia nevű "társasjátékot" viszont csak ott lehet érdemben "játszani", ahol valódi demokraták ülnek az asztalnál. Mert ahol hiánycikk az erkölcsi tartás, ahol egy erőszakos és deviáns kisebbség fújja a magyarellenes passzát-szelet ( miközben senki által nem támogatott "többségi akarat"-ra hivatkozik ), ott eleve értelmetlen dolog jó képet vágva közösen bohóckodni a porondon.
Tragikomikus a párhuzam ...

Olyan szerencsétlenek vagyunk, mint Kádár "lelkes" ünneplői 1957 májusában - alig néhány hónappal a kommunista vérengzések után. Úgy teszünk, mintha minden a legnagyobb rendben lenne - eközben lehajtott fejjel menetelünk a nagy büdös semmibe, élünkön egy elmebeteg barommal, aki mára minden kapcsolatát elveszítette a valós világgal. Hála neki, és az őt hatalomban tartó jellemtelen és pénzéhes memeluk-csapatnak már az sem számít, hogy immár nyíltan és leplezetlenűl tombol a posztkádári diktatúra, amely hatalmának minden újabb órájával csak egyre mélyül az általános válság, és nő az adósság az országban. De mi rendületlenül kitartunk ( mi mást is tehetnénk ? ), kínunkban talán még a legújabb - nonstop ömlesztett - kormánypropagandának is bedőlünk, pedig dehogy az új Magyarország, maximum az ideg van bennünk. Eközben - persze ki-ki lehetőségeihez mérten, megpróbálja valahogyan túlélni, kihúzni a következő parlamenti választásokig. Hiszen bármi következik is ezután - gondolják, ennél csak jobb jöhet. ( Pedig dehogy lesz jobb ... ) Lassacskán a fél ország ugyanúgy vágja már a centit, mint öreg bakák tették egykor a seregben ...
Mindenki tudja ...

Mindenki tudja, hogy itt régóta semmi már sem az, mint aminek látszik. A balatonöszödi böszmeség nyilvánosságra kerülése óta már feketén-fehéren dekralált bizonyosság ( amit sokan addig is tudtunk ), hogy a régi-új kormánynak egyetlen igaz mondata, egyetlen hiteles cselekedete sincs, gátlástalanul csalt és hazudott a hatalom megtartásáért, trükkök százaival lopja mindannyiunk közös javait. Mindenki tudja, hogy a parlamenti többség ( általa a szociálliberális kormány ) illegitim, amit művel az a demokrácia ( ami persze általa nincs is ) durva megcsúfolása. Nyugodtan megtehetik, hiszen a köztársasági elnök - törvényes eszközök híján (*) - tehetetlen báb, az illetékes ügyészség pedig a füle botját sem mozgatja a jogállamiság helyreállításáért.

Sajnos nincsenek egyedül, mert ebben a gyalázatos projektben rajtuk kívűl mások is vastagon benne vannak ( többek között ) : a bajt elhazudó, a történteket ( és a történelmet ) félre és megmagyarázó "baromira független" médiamunkások, az erkölcstelenül maszatoló, valamennyi aljasságot a teljes politikai szereplőre szétfröcskölő "baloldali értelmiség", vagy a hatalom képére formált ( és annak aktuális parancsait szolgamód leső és végrehajtó ) közhivatalok, élükön egy-egy vagyonosodási vizsgálatra mindig kapható "kormányzati zászlóshajóval". De a sort hosszan folytathatnánk még mindazokkal a közszereplőkkel, akik bár pontosan látják miféle embertelen rendszer működéséhez asszisztálnak, nem tudnak ( talán nem is akarnak ) változtatni kényelmes hozzáállásukon. A helyzet persze nekik sem jó ( ők is csak "emberből" vannak ), de a balliberális kurzus végéig legalább biztos : a téli szar ugyanis nem csak büdös, de meleg is. ( Hát ha még friss ... )

Végül, de nem utolsó sorban ( bár a felelősségük közel sem azonos ), talán az ellenzéki képviselők is elgondolkodhatnak rajta, megtettek-e minden tőlük telhetőt azért, hogy mielőbb eltakarítsák a színről ezt a szégyenletes bohózatot. Mert aki a korpa közé keveredik, azt előbb-utóbb megeszik a disznók : amíg Gyurcsánynak a hatalom, számukra most a társadalmi hitelesség a tét.

A szilveszteri kábulat elmúlt, a bulinak vége. A történet immár kizárólag "rólunk szól". Tavaszra kijózanító számlák sokasága mutatja majd az utat, döntenünk kell végre : merre tovább Magyarország ? Egy azonban biztos : a mostani ( pártállami ) irány zsákutca, a többszörösen bukott gyurcsányi "reformok" pedig káoszba és anarchiába vezetnek.

Ennél viszont még a semmi is jobb ... "

Forrás:
link
levaika2 2008. 01. 01. 21:55
Előzmény: #8079  Törölt felhasználó
#8082
Igen, drop, köszönöm! Hol volt? Ez vminek a 3. része, az 1., 2. nem jó?
Még egyszer: köszi!
Törölt felhasználó 2008. 01. 01. 21:15
Előzmény: #8080  Törölt felhasználó
#8081
tovabba...

hova lett a (jelentesek, megfigyelesek)dossziek egy resze rszvaltaskor? azaz hova vitte az szdsz es miert?
miert mentettek le (mentik le) az allampolgarok apeh adatait? miert kezelhetnek allami (nemzeti) adatokat magancegek?
miert nem nyilatkoznak a felelosek illetve miert nem merulhet fel meg a kerdes sem a mediaban?
miert kell nekunk kiemelt kapcsolatot apolnunk egyes orszagokkal, cegekkel?

amire megy a valaszt azt kerem, a "tovabbtolos" megadatotkerek/rosszulirtad-vel nem tudok mit kezdeni

Topik gazda

saru
4 3 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek