Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Vazsmegyei 2017. 06. 25. 15:11
Előzmény: törölt hozzászólás
#59960
Örvény!! Terror és megtorlás???? Az őslakosok és a bevándorlók közötti polgárháború első látványos akciója! link
-pny 2017. 06. 25. 14:22
Törölt hozzászólás
#59959
hatosa 2017. 06. 25. 10:03
Törölt hozzászólás
#59958
Vazsmegyei 2017. 06. 25. 09:56
Előzmény: törölt hozzászólás
#59957
Csak nem találtál jobb ötletet, ami a jövőnket majd a múlt homályába űzi? Ami neked ma a jövő, az holnaptól a múlt lesz! Dobjad csak ki akkor a jövőnket! Nem kell búsmagyarkodnod, ideje lenne ezt a retorikádat leváltani!
-pny 2017. 06. 24. 19:27
Törölt hozzászólás
#59956
Vazsmegyei 2017. 06. 24. 16:03
#59955
Minden június utolsó szombatja a magyar szabadság napja!Nem ünnep ez, ma is a magyarok gyásznapja! link
saru 2017. 06. 24. 11:08
Előzmény: #59953  saru
#59954
Brüsszeli EU csúcstalálkozó, Orbán V : a bevándorlás nem szolidaritási, hanem identitási kérdés...!
saru 2017. 06. 22. 11:22
Előzmény: #59952  Törölt felhasználó
#59953
Kiszámíthatóság és gyarapodás2017. június 22. 10:03
LENTNER CSABA
Magyar IdőkHa össze kell foglalni a magyar költségvetési folyamatokat, a kiszámíthatóság és a stabilitás a két legfőbb jellemző.„Siker van a Kárpát-medencében. Külföldről is egyre gyakrabban érkeznek elismerő vélemények. 2017 februárjában a Japan Credit Rating Agency Inc. minősítette fel hazánk forintban és devizában egyaránt csökkenő államadósságát. A japán pénzintézet véleménye szerint »Magyarország felminősítése azt tükrözi, hogy a kormány gazdaságpolitikája hatékonynak bizonyult, jelentősen javította az államháztartás és a pénzügyi rendszer helyzetét, amivel csökkentette a külső adósságot és megerősítette a gazdasági alapokat«. Az ázsiai bank leírja, hogy Magyarország gazdasága, államháztartása és pénzügyi rendszere tovább erősödik.A Fitch Ratings 2017. május 12-én erősítette meg Magyarország adósbesorolását, stabil kilátással, befektetési ajánlási szintre. Indoklása szerint magas az egy főre jutó GDP, jó a kormányzati teljesítmény, sikeres az unortodox gazdaságpolitika és erőteljes a folyó fizetési mérleg egyenlegének növekedése (2017-ben 4,9 százalék a hazai össztermékhez mérve). Kiemelik, hogy a gazdasági növekedés fő hajtóereje a növekvő fogyasztás és a jelentős munkaerőpiaci javulás.Ha össze kell foglalni a magyar költségvetési folyamatokat, a kiszámíthatóság és a stabilitás a két legfőbb jellemző. Az ország vezetése képes már fél évvel a következő év kezdete előtt költségvetési törvényt elfogadtatni, általa a családok, vállalatok számára a jövőbe tekintő gazdálkodás feltételeit biztosítani. A stabil állampénzügyi alapok a bérmegállapodásokon, a szociális-gyermeknevelési támogatásokon keresztül a munkából élők költségvetésévé teszik a fiskális és monetáris konszolidáció utáni éveket. A gazdaság növekedési képességének megőrzésével a jövedelmek további emelkedése várható. A sikeres magyar gazdasági modell láttán két kérdés merülhet fel az olvasóban. 1. Mi a siker titka? 2. Meddig vihető, esetleg mi árnyékolhatja be e sikeres periódust?A siker titka a 2010 óta minden egyes választáson kinyilatkoztatott politikai felhatalmazás a választópolgárok döntő többsége által, amely a tartós kormányzás alapja. A polgárok jövedelmük, a vállalkozások működésük stabilitása által a polgári kormány működését legitimálják, választásról választásra meghosszabbítják. Bármit lehet mondani a Fidesz gazdasági kormányzásáról, de addig, amíg emelkednek a bérek, nőnek a családi-otthonteremtési támogatások, nő a gazdaság teljesítménye, addig az ellenzéki kritikák falra hányt borsónak minősülnek.
E lassan tíz éve tartó politikai felhatalmazás a kormányzás számára nemcsak lehetőség, hanem felelősség is. A polgárok 2010-re mélységesen csalódtak a balliberális erők ámokfutásában, de mondhatjuk, hogy a kormányzást multinacionális bankok és vállalatok részére átadó piacgazdasági modell egészében is.Szükség volt tehát a közteherviselés intézményének kiterjesztésére, a bankok és a nemzetközi cégek megrendszabályozására, adóerő-képességükhöz igazodó adóztatásukra. Szükség volt az állam erősebb gazdasági befolyására, a keleti és déli földrészekre kiterjedő piacszerzésekre, a külgazdasági kapcsolatok kiterjesztésre. Szükség volt a hatósági árszabályozásra, a rezsiköltségek mérséklésére.
Szükség van a családok megerősítésére, a gyermekvállalás állami és nevelési eszközökkel történő támogatására. Szükség van szakképzett és egészséges munkaerőre, most, ennek érdekében a születésszám emelésére, amely Brüsszel betelepítési terveinek igazán eredményes ellenpólusa kell legyen.”
Törölt felhasználó 2017. 06. 21. 09:53
#59952
link Itt a bizonyíték: Magyarország kiváló hely az önpusztításra
saru 2017. 06. 20. 11:18
Előzmény: #59950  pitcairn2
#59951
Magyarországon jönne létre a hagyományos kínai gyógyászat térségbeli központja, amely lefedné a gyógyítás, a kutatás és a képzés teljes vertikumát a Baltikumtól a Balkánig - mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára csütörtökön egy budapesti konferencián elmondott nyitó előadásában.Az Ősi tudás új utakon - a megújuló hagyományos kínai gyógyászat Magyarországon című konferencián az államtitkár arról beszélt, Magyarország elkötelezett a kínai-magyar kapcsolatok további előmozdításában, és ennek fontos része az egészségügy területén történő együttműködés is.

Mint mondta, a nem konvencionális, kiegészítő gyógymódok iránt világszerte nő az igény, ezért fontos, hogy az állam megbízhatóan garantálja a képzést és a gyógyítás feltételeit.

Ruszinkó Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium turizmusért felelős helyettes államtitkára (j) és Csen Csen, a Közép-Európai Kínai Orvosi és Gyógyszerészeti Közhasznú Egyesület elnöke az Ősi tudás új utakon - A megújuló hagyományos kínai gyógyászat Magyarországon című konferencia szünetében a Művészetek Palotájában 2015. október 29-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

Rétvári Bence kiemelte, van helye egymás mellett a magyar orvosok hagyományos európai tudásának és a több ezer éves kínai gyógyításnak, ezek egymás kiegészítői lehetnek.

Csen Hsziao-csün, a Kínai Népköztársaság magyarországi nagykövetségének ideiglenes ügyvivője köszöntőjében arról beszélt, hogy a magyar-kínai kapcsolatok az utóbbi években gyorsan fejlődtek, áttörést értek el a kereskedelem, a beruházások, a pénzügy, a mezőgazdaság, a turisztika, a kultúra és az oktatás területén is.

Megemlítette, hogy márciusban nyílt meg a Pécsi Tudományegyetemen a hagyományos kínai orvoslás megismerésére és fejlesztésére létrehozott Konfuciusz Intézet, de több kormányközi megállapodást is aláírtak. A kétoldalú kapcsolatok napjainkra elért eredményeiben az egyik fontos tényező a bizalom volt, és a két ország hisz egymás jövőjében és fejlődésében - mondta az ügyvivő.

Csen Hsziao-csün úgy fogalmazott, a hagyományos kínai orvoslás a kínai kultúra szerves része, amelyre a kínaiak nagyon büszkék, és Magyarországon is széles körben ismertté és elfogadottá váltak a kínai gyógyítás módszerei.

Kiemelte, örömére szolgál, hogy a magyar kormány nagy fontosságot tulajdonít a kínai hagyományos orvoslás fejlődésének, és az elmúlt két évben tevékenyen elősegíti és jogszabállyal támogatja a hagyományos kínai orvoslás gyakorlását.

Az ügyvivő hangsúlyozta, várakozással tekintenek a közös munka, a hagyományos kínai orvoslás közép- és kelet-európai oktató és gyógyító központja mihamarabbi budapesti megnyitása elé.

Ruszinkó Ádám turizmusért felelős helyettes államtitkár előadásában azt mondta, az egészségturizmus egyre inkább fontos szerepet tölt be a turizmuson belül, és reményét fejezte ki, hogy ez egy ígéretes terület lesz Kína és Magyarország turisztikai kapcsolataiban is.

A hazánkba érkező keleti vendégek számára a Magyarországon elérhető hagyományos kínai orvoslás új utazási motivációként is megjelenhet - mondta a helyettes államtitkár, aki a kétoldalú stratégiai irányok között új turisztikai útvonalak kínálását, a közvetlen légi járat sűrítését, illetve a meglévők bővítését, valamint a termékfejlesztést emelte ki.

A kínai turisták egymillió vendégéjszakát töltöttek el a közép-kelet-európai régióban, és a kínaiak körében a legnagyobb az egy főre jutó költés - ismertette Ruszinkó Ádám. Forrás: MTI, tegnap
pitcairn2 2017. 06. 19. 16:28
Előzmény: #59944  upgrayeddAKS
#59950
erre nem fog sor kerülni, mivel a működésük 100%-ban EU kompatibilis ilyen az uniós élet, remélem élvezitek és persze érdemi változás semmi sem lesz hiszen 2004 óta az összes érdemi jogalkotási kompetencia uniós szinten van:)
Vazsmegyei 2017. 06. 19. 16:12
Előzmény: #59946  _Sigorszky
#59949
A stadionépítés atombiztos! Nem is tudom miért nem rendelkeznek az ellenzék gazdasági civiljei stadionépítési referenciával? Marad a sopánkodás, lemaradás a pénzosztásról!
Vazsmegyei 2017. 06. 19. 16:02
Előzmény: #59947  ts3
#59948
Ez a Trump egyre népszerűbb! Még az atv is beszállt a reklámba!
ts3 2017. 06. 19. 14:13
#59947
"Szijjártó lehidalt, Orbán elsárgult: Donald Trump személyesen imádkozik Tvrtkóért és az ATV-értVujity Tvrtko minden kommentár nélkül posztolta ki a facebookjára az amerikai elnöktől kapott friss, dedikált fotóját. A gondterhelthajóskapitány-nézéssel lefotózott Donald Trump azt írta a fotójára, hogy imádkozik Tvrtkóért és az ATV-ért, ahová a volt TV2-s leszerződött." :))
_Sigorszky
_Sigorszky 2017. 06. 16. 22:24
Előzmény: #59943  upgrayeddAKS
#59946
Felcsúti cég építheti a kétmilliárdos paksi stadiont. Hát nem vazsmegyei? De egy nagy rohadt kib.szás...!
Vazsmegyei 2017. 06. 16. 20:59
Előzmény: #59944  upgrayeddAKS
#59945
Nyugodtan hozzájuk vághatod a fél UNIOs adminisztrációt, hogy egyensúlyban legyen az a sok kreténed a csalásokat és korrupciót művelőkkel együtt!
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2017. 06. 16. 20:49
Előzmény: #59936  pitcairn2
#59944
Jó lenne már olyan EU-kompatibilis törvényeket is látni, ami akkor születik, amikor már EU-kompatibilisan megépült börtönökben ülnek orbáncék meg a fél maszop-gárda hűtlen kezelésért, költségvetési csalásért, stb. Hadd tegyem hozzá: nem feltétlenül igaz az a mondás sem, hogy Mo.-nak csak kretén kormánya lehet. Vak tyúk is talál szemet alapon lehet mákja a magyar lakosságnak is nagy ritkán.
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2017. 06. 16. 20:43
Előzmény: #59930  pitcairn2
#59943
Arra sincs az EU-ban törvény, hogy tilos az idióta mini-szterelnökök hobbijaira fordítani az adófizetők pénzéből x összeg fölött (mondjuk legyen 4 mio. EUR/év), mégsem tetszik, hogy mindezt EU-kompatibilisan teszik... (mint ahogy az ócsai lakópark 80 mrd. Ft-os pénzkidobása, stb. stb. stb. sem tetszett)
Vazsmegyei 2017. 06. 16. 20:28
Előzmény: #59939  ts3
#59942
Mondjam, nem a piktort sajnálom, hanem akik piktoroznak a saját hazájukban, ha annak lehetne nevezni az ilyen hálátlanokat!
Vazsmegyei 2017. 06. 16. 20:24
Előzmény: #59933  ts3
#59941
Azt hiszem ideje lesz már kötelesség szegési eljárást indítani az ellenzékhez köthető álcivilek ténykedéséről!

Topik gazda

saru
4 3 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek