Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 08. 21. 09:09
Előzmény: #3565  Törölt felhasználó
#3580
Ma-ga, ennek fényében mi a véleményed?

link
Törölt felhasználó 2007. 08. 20. 17:14
Előzmény: #3578  Törölt felhasználó
#3579
ne feledd, hogy a nato nem avatkozott közbe a török-görög konfliktusba sem! mert, ha két nato tag között törne ki háború (pl. román-magyar vagy szlovák-magyar), akkor a nato mintha itt se lenne. győzzön az erősebb, nekik aztán 8! hiába bármilyen duma!
Törölt felhasználó 2007. 08. 20. 16:32
Előzmény: #3576  Törölt felhasználó
#3578
"Ma egy csetnik horda simán el tudná foglalni egész Magyarországot. :((("

Bocsiii !!!
Egy pillanatra elfelejtettem, hogy a NATO megvédene bennünket a csetnik hordáktól.

Azért aggódom, mert a NATO-ak nem annyira szívügye az ország megvédése, mint egy magyar honvédnek.
Aztán, mire a NATO elhatározza magát, hogy megvéd bennünket addig a csetnikek símán lemészárolhatják a magyar lakosságot....
Törölt felhasználó 2007. 08. 20. 16:20
Előzmény: #3574  pampa
#3577
link

Ugyan már!!!
A média többség az őszödi beszéd óta is folyamatosan hazudik, Gyurcsánnyal egyetemben...
Sőt, Vitányi sem az igazságot írja...

Megújulásról, modernizációs változásról ír, miközben a nemzeti vagyont folymatosan apasztják, és magyar állampolgárok "újratermelődéséhez" szükséges intézményrendszert, oktatást, egészségügyi ellátást, közigazgatást stb, állandóan csonkítgatják.
Nos, ezt reformnak nevezni nagy lódítás ám ! :(((
Törölt felhasználó 2007. 08. 20. 16:11
Előzmény: #3575  pampa
#3576
"Szekeres Imre honvédelmi miniszter 109 (köztük 14 nő) honvédtisztet és határőrt avatott fel. A miniszter ünnepi beszédében szót ejtett arról, hogy Magyarországnak nincs szüksége semmilyen párthoz köthető félkatonai szervezetre, működjön az akár a katonaság keretein belül, vagy kívül."

Hát ez "szép" !!!
A honvédséget szinte lenullázták, és a nemzet egészséges önvédelmi törekvéseivel szemben fellép a miniszter úr.
GYALÁZAT !!! :(((

Ez a szerecsen-miniszter abszolút nincs tisztában azzal, hogy itt a magyar nemzet természetes igényéről van szó.
A világ nem olyan stabil manapság, hogy a nemzeteknek ne lenne szükségük erős honvédségre.

Ma egy csetnik horda simán el tudná foglalni egész Magyarországot. :(((

"Ha békét akarsz, készülj fel a háborúra."

Komoly honvédelmi ereje van a körülöttünk levő kis országoknak... Azokhoz képest a mi honvédségünket gyalázatosan legyengítették.
A mai honvédelmi állapot egy hazug, nemzetellenes politika "eredménye".
pampa 2007. 08. 20. 11:03
Előzmény: #3574  pampa
#3575
Megint megcsóválta a farok a kutyát.
link
Egy pár napja még nem ez volt a véleménye,csak közben az SZDSZ intenzív tiltakozásba kezdett.
pampa 2007. 08. 20. 10:44
Előzmény: #3573  Törölt felhasználó
#3574
Néha már teljesen elbizonytalanodok azon hogy a társadalom többsége téved és a kisebségnek van igaza.
Annyira zsenik a jelenlegi nagypolitikát alakító pártemberek,hogy a nép nem tudja felfogni az általuk létrehozandó új rendszer jóságát.
link
Akár hány magyarázatot hallgattam meg vagy olvastam végig egy sem tudott meggyőzni .
Lehet hogy bennünk kétkedőkben van a hiba?Nem tudjuk az Ő történelmi nagyságát megérteni?
Talán majd egyszer. Csak ne legyen késő.
Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 18:15
Előzmény: #3572  Törölt felhasználó
#3573
cetas!

javaslom, hogy a hozzászólók egyikét se nevezd bértollnoknak, hanem lásd be, hogy mindenki a saját véleményét írja. ennek több előnye is lesz számodra (számunkra):

1. nem állítasz valótlanságot (esetleg).

2. nem mented föl az erkölcsi felelősség alól az illetőt (mint a "megélhetési bűnözés" alkalmazásával teszik a tolvajjal).

3. nem sértesz meg véletlenül se senkit.

bocs a megjegyzésért, csak azért engedtem meg magamnak, mert úgymond : stratégiailag fontosnak ítélem, hogy aki (egyébként oldalszerint közömbös) olvassa hsz-eidet, azt valamennyire sikerüljön meggyőzd az igazadról. mégegyszer. bocs.
Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 13:15
Előzmény: #3571  Törölt felhasználó
#3572
A hazugságnak, a hazug politikának, a hazug propagandának addig van jövője, amíg azt a szavazók elhiszik.
Nincs jövője a hazug politikusoknak, nincs jövője a hazugságot terjesztő bértollnok hozzászólóknak.
Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 12:54
Előzmény: #3567  Törölt felhasználó
#3571
"Ez a magát magyarnak nevező gárda,nem röhely,hanem borzalmas,így készül a szélsőjobb,és a jobb,a választási vereségek,lásd népszavazás,és 2010-re,szervezet remdbontó akciókra.Szégyen."

Madmax!
Mielőtt gyalázod a Magyar Gárdát, jó lenne, ha elemeznéd a mai politikai abszurd helyzetet, és meglátogatnád a Magyar Gárda honlapját, tanulmányoznád a gárda céljait.
Az a szégyen, hogy magyar polgárok a magyar nemzet ellen tevékenykednek ebben az országban... Ráadásul a külföldi cimboráikkal fognak össze....
Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 12:33
Előzmény: #3569  Törölt felhasználó
#3570
Herczog Mária család- és kriminálszociológus úgy látja, a fiatalok számára nagyon fontos a csoport-hovatartozás, és hogy identitásukat, önismeretüket közösségekben fejleszthessék. Ám ezek a közösségek fájóan hiányoztak az elmúlt években. Ennek ellenére sem tartja azonban valószínűnek, hogy sokan jelentkeznének a radikális gárdába.
„Kevés gyereket vonzanak az ilyen militáns, harcias csoportok, a szigorú rend és az ideologikusság. Jól körülhatárolhatók azok is, akik vélelmezhetően vonzódnak ilyen szerveződésekhez. Ilyenek lehetnek az érzelmileg súlyosan elhanyagolt, kallódó gyerekek, az iskolai kudarcokat elszenvedők, az ott is áldozattá vagy agresszorrá válók, illetve a terrorizáló, autoriter szülők áldozatai.” - írja a hetilap.
168 Óra - VGO

re:

sok évtizedes tapasztalatom alapján állítom, hogy az olyan csoportokhoz, mint a magyar gárda, nem „az érzelmileg súlyosan elhanyagolt, kallódó gyerekek, az iskolai kudarcokat elszenvedők, az ott is áldozattá vagy agresszorrá válók, illetve a terrorizáló, autoriter szülők áldozatai” csatlakoznak, sőt, ellenkezőleg: a nagyon is öntudatos, céltudatos, határozott világnézettel és erkölcsiséggel rendelkező fiatalok, akiknek iskolai és családi háttere a legkisebb kívánnivalót sem hagyja maga után (ha csak nem számítjuk ide az elvált szülők gyermekeit). az igazán okos, felelősségtudattal rendelkező, az emberi méltóságot tisztelő és azt védeni akaró fiatalokból lesznek a legjobb gárdisták – merem remélni.

remélem nem lesz igaza herczog máriának (család- és kriminálszociológusnak), aki úgy látja, a fiatalok számára nagyon fontos a csoport-hovatartozás, és hogy identitásukat, önismeretüket közösségekben fejleszthessék – ám ezek a közösségek fájóan hiányoztak az elmúlt években, de ennek ellenére sem tartja valószínűnek, hogy sokan jelentkeznének a radikális gárdába. herczog hiába jósol, szerintem éppen fordítva lesz: sokan jelentkeznek majd a gárdába, több tízezren, mert fölismerik, hogy az emberhez méltó élet megkívánja a tisztességes emberek összefogását valamely nemes cél érdekében. és kiderül majd az is, hogy nem valamiféle „selejt” emberfajta a gárdista, hanem a legkiválóbb magyar fajta, aki példakép lehet, és akit joggal becsül a nép, a nemzet.
Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 12:18
Előzmény: #3561  Törölt felhasználó
#3569
ma-ga

Minden feltett kérdésedre a válaszom határozott: IGEN!

Sorry!
Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 12:09
#3568
Arra van bizonyítékod,hogy Veres János fiai voltak,és mit tettek?Amit a magát újságnak nevező Magyar Nemzet ír,nem kell neki mindent elhinni.Mert,ha nincs Ma-Gab,akkor vádaskodsz.
Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 12:07
#3567
Ez a magát magyarnak nevező gárda,nem röhely,hanem borzalmas,így készül a szélsőjobb,és a jobb,a választási vereségek,lásd népszavazás,és 2010-re,szervezet remdbontó akciókra.Szégyen.
Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 11:58
Előzmény: #3565  Törölt felhasználó
#3566
csak hogy egyértelmű legyen: "Veres pénzügyminiszter fiai és barátai..."
Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 11:56
Előzmény: #3564  saru
#3565
A Hír TV ma esti, Célpont című műsora helyszíni riportban számol be a Veres János fiai által rendezett fesztiválról; ebben részletek láthatók majd a rejtett kamerás felvételekből is. A műsor kezdete: 21 óra 30 perc.

Részlet a büfés és Veres Gábor beszélgetésből

Büfés (B.): – Valamit nagyon félreért… Nekem van egy olyan szerződésem, hogy én nyitva lehetek. Sőt, a tavalyi sérelem, ami engem ért, hogy a Tokaji a torkom szorongatta, az apja (Tokaji Tibor apja – A szerk.) meg megígérte, hogy jó előre begipszeltethetem magam…
Veres Gábor (V. G.): – Én már ezzel nem akarok foglalkozni…
B.: – De foglalkozzunk vele, mert mégiscsak botrányos volt, hogy idejön
dr. Veres Jánosnak a fia, és akkor megáll mögöttük, hogy kiáll ezek mögött az emberek mögött. Hát azért… De azért bocsásson már meg a világ, hát én azért ilyen embernek a háta mögé nem állnék.
V. G.: – Nem elvitatva, hogy sérelmes Tokaji Tibiékkel, de válasszuk külön ezt a történetet, mert ez nem az, amiről ön beszél.
B.: – A baj csak az, hogy én most sem vagyok nyugodt. Mert, ha kifizetem a 300 ezer forintot, akkor mondjuk… Hadd kérdezzem már meg: nekem akkor nyugtom lesz!?
V. G.: – Ezt én garantálom.
B.: – Nekem meg erre nincs 300 ezer forintom.
V. G.: – Jó. Az én olvasatomban meg úgy néz ki a történet, hogy részben, de nem elismerve, hogy nekünk ebben bármiféle felelősségünk van (tudniillik a fojtogatásban, amelyet Tokaji Tibor Veres Tamás társaságában vitt véghez – A szerk.), szóval részben a tavalyi incidens miatt tettem azt a gesztusértékű ajánlatot, amit tettem.

(MNO)
saru 2007. 08. 17. 11:10
Előzmény: #3563  Törölt felhasználó
#3564
ehelyett elmennek az SZDSZ irodába... !
Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 11:05
Előzmény: #3562  saru
#3563
Ezt a reform ellenes maradi északi népet. Mi lesz így szerencsétlenekkel. El kellene küldeni Lendvait meg Hillert, hogy magyarázza már el nekik hogyan kell ezt csinálni
saru 2007. 08. 17. 10:46
Előzmény: #3561  Törölt felhasználó
#3562
most hallom a Kossuth-adón, hogy Svédországban, ahol két gyermek van, ott van iskola !!!, értitek ???
Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 10:40
Előzmény: #3560  Törölt felhasználó
#3561
conqui!

jól értelmezem a hsz-eid?

te feltétlenül hiszel és bízol abban, hogy a parlamenti pártok nem okoznak kárt a népnek, a nemzetnek?

te feltétlenül megbízol a törvényesség igazságos érvényesülésében?

hiszed azt, hogy alulróljövő, ún. népi kezdeményezés, vagy parlamenten kívüli párt kezdeményezése (itt: jobbik - m.gárda) valami rosszat okoz a népnek, a nemzetnek?

bízol benne, hogy igazad van, amikor elítélően szólsz a m.gárdáról?

hiszed azt, hogy a te érdeked közös érdeke lehet a magyarságnak (pl. velem közös)?

és mindezt azért kérdezem, mert az önbizalom és a hit igen nemes dolgok, amennyiben valóságos alapjuk van.

Topik gazda

saru
4 3 1

aktív fórumozók