Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Kezdo001 2009. 07. 15. 23:00
#17020
Napi harcunk
SzLenke, 2009, július 15 - 14:35

Aggasztó a helyzetünk. Politikai elitünk eladta közös vagyonunkat, s mivel már alig maradt belőle elosztható, most szemet vetettek személyes vagyonunkra is. Ivóvizünket és ingatlanjainkat készülnek elvenni tőlünk... Valamit tennünk kell! Hát harcoljunk! Harcoljunk – de hogyan?

Magát társadalmi összefogásnak álcázva számos szerveződés szólít utcára, Budapest utcáira. Álságos mivoltukat onnan lehet felismerni, hogy megkapnak minden médiatámogatást: televízió, újság, óriásplakát. Azonban ezzel az utcára szólító „harccal” mégsem érnek el semmit. Okos emberek okosakat mondanak, mi örülünk, hogy valaki végre ki meri mondani az igazságot – aztán hazaküldenek. És otthon vár a sok kifizethetetlen számla, a mára már megfizethetetlenné vált élet... Szavakkal nem tudjuk etetni gyermekeinket. A rezsi számlát sem tudjuk velük kifizetni.

Tettekre, cselekvésre van szükség! De nagyon nehéz a dolgunk... Ezt a problémát ugyanis nem lehet néhány utcai megmozdulással megoldani! Nem vízágyúkkal, rendőr sorfallal szembeszállva kell harcolnunk, hanem egy sokkal nehezebb és keményebb ellenféllel: saját megszokásunkkal, saját kényelmünkkel. Higgyük el: ezt a harcot mindenkinek a saját otthonában kell megvívnia!!! Hogyan állhatunk ellen annak az erőnek, ami az elpusztításunkra tör? Állítsuk vissza a család egységét, működtessük a kisközösségeket! Nehéz és sokak szemében megvalósíthatatlannak tűnő feladat. Mi legyen hát az első lépés?

• Kapcsoljuk ki a TV-t! Menjünk át a szomszédba és vigyünk ajándékba néhány szem gyümölcsöt, pár szelet magunk sütötte süteményt! Beszélgessünk el közös gondjainkról, örömeinkről.
• Ne járjunk többet bevásárlóközpontokba vásárlásainknál a kisboltokat, a magyar kereskedőket részesítsük előnyben! Figyeljük meg, hogy kevesebbet fogunk költeni, hiszen így csak annyit vásárolunk, amennyire valóban szükségünk van, míg a nagy bevásárlókocsiban nem érezzük a vásárlásunk „súlyát” és csak a kasszánál ocsúdunk föl, milyen sok pénzt adtunk ki!
• Ne dőljünk be a multik árcsábításának, mert lehet, hogy egy-két termékhez olcsóbban jutunk hozzá, de nagyon sok termék jóval drágább, mint a sarki kisboltban – ahová nem is kell autóval mennünk, tehát a benzinköltséget is megspórolhatjuk!
• A lakóhelyünkhöz legközelebb eső helyi kereskedőnél vásároljunk, segítve őt abban, hogy meg tudjon élni és akár még alkalmazottat is foglalkoztathasson!
• Figyeljünk oda táplálkozásunkra! Nézzük meg a fogyasztott élelmiszer összetevőit! Bár gyanítjuk, hogyha erre sor kerül és minden alkotórészt valóban be is tudunk azonosítani, akkor nem is kívánjuk majd a reklámmal hatékonyan megtámogatott termékcsodákat, és egyéb „nyalánkságokat”!
• Négy-öt szomszédos család fogjon össze és együtt oldja meg a napi élelmiszer szükségletét. Keressünk egy-egy vidéki termelőt, aki el tudja látni a vásárlói csoportunkat hússal, tejjel, mézzel, zöldségekkel, gyümölccsel. Közösen írjuk össze szükségleteinket és havonta legalább kétszer tőlük vásároljuk meg kisközösségünk számára a terményeket!
• Egy-egy család felváltva süssön kenyeret, tegyen el lekvárt, befőttet, készítsen sajtot, tejfölt, vajat. Ezzel a munkát is megosztjuk és mindenki azt a feladatot vállalhatja, amit szívesen csinál, amihez ért. A lehetőségek határtalanok!
• Éljünk energiatakarékosan! Figyeljünk oda a feleslegesen égő villanyra, bekapcsolt számítógépre és egyéb technikai eszközökre. Fontos, hogy tudjuk, ezek az eszközök akkor is fogyasztanak áramot, ha ún. standby üzemmódban vannak, de a transzformátoros készülékek sokszor már azzal is, hogy egyáltalán be vannak dugva a konnektorba! Tisztítsuk meg az elektroszmogtól otthonainkat! Használjunk minél kevesebb elektromos készüléket!
• A mikrohullámú sütő ártalmairól már rengeteg cikk jelent meg. Mivel teljesen átstrukturálja az élelmiszereket, jóval nagyobb veszélyt jelent a szervezet számára, mint azt ma egyáltalán felmérhetjük! Szabaduljunk meg a készüléktől!
• Ne folyassuk feleslegesen a vizet! Mosogatáshoz sincs mindig szükség mosogatószerre! Ha fahamut szerzünk, leforrázzuk, fél napig állni hagyjuk, majd üvegbe töltjük, akkor a víz kiold annyi lúgot, amennyi az edények tisztításához hónapokra elegendő. De mosószódával is pótolhatjuk a mosogatószert. Sokkal olcsóbb és a környezetet is kevésbé szennyezi!
• A mosáshoz használjunk darált háziszappannal kevert mosószódát! A mosógép dobjába téve
gyönyörűen visszaadja a ruhák színét, nem optikai fehérítőkkel végeztet látszattisztítást!
• Figyeljünk oda az egészségünkre! Ne rohanjunk minden apró-cseprő bajjal a patikába! A megfázás magától is elmúlik, csak adjunk a szervezetünknek lehetőséget a pihenésre! De számos betegség gyógyításakor sokkal hasznosabb például a gyógynövény, mint bármilyen gyógyszer. Szánjuk időt rá, hogy a ma már egyre szaporodó szakkönyvekből kiműveljük magunkat e téren is!

A harcot otthon kell megvívnunk! Csak így tarthatjuk meg otthonainkat, csak így adhatunk örökül földet és vizet gyermekeinknek, hogy azon és azzal gazdálkodva élhessenek ebben a hazában. Ne dőljünk be annak, hogy kivonulva az utcára bármire is hatással lehetünk! Ott csak a hatalmasok játékszerei vagyunk...

A rákos sejt is csak ott tud pusztítani, ahol a legyengült szervezet, a közeg ezt engedi! Erősítsük hát meg nemzetünk alapját, a családot, döntéseinkkor családi életünket tartsuk szem előtt, és ne engedjük hogy a médiából beáradó szenny, a töméntelen hulladék engedje elburjánzani a „rákos sejteket” és megbontsa egészséges ösztöneink egységét! Csak és kizárólag így tudunk hatékonyan fellépni a rontás erőivel szemben! Vívjuk meg napi harcainkat, és fogjunk össze mindazokkal, akik itt élnek velünk, mellettünk – hiszen a változás csak saját akaratunkon és kitartásunkon múlik!

Benis Miklós

link
saru 2009. 07. 15. 18:12
Előzmény: #17018  Kezdo001
#17019
Magyar Hírlap :

"Fa Nándorral tiltakoztak a sukorói kaszinóváros ellen
Úgynevezett tómentő akciót tartottak tegnap a megyei közgyűlés elnöke és Fa Nándor vitorlázó részvételével a Velencei-tó partjára kormányzati segédlettel tervezett kaszinóváros elleni tiltakozásul.

A bukott Gyurcsány-kormány támogatta a félkarúrabló-akciót (Fotó: Béli Balázs)

"Engem a leginkább az zavar, hogy pontosan nem lehet tudni, mi is készül itt, noha az biztos, hogy már jó ideje készül" – mondta a Magyar Hírlapnak Fa Nándor, az első magyar Föld körüli vitorlázó a Velencei-tó északi partjára tervezett King’s City néven futó gigaberuházás kapcsán. Hozzátette: a világhálón terjengő, agyrémnek tetsző tervek, melyek óriási kaszinóról, játékgépekről, golfpályákról és több ezer fős hotelről szólnak, valószínűleg megvalósíthatatlanok, hiszen a kérdéses területre egész egyszerűen nem férnek el. "Emiatt kénytelenek vagyunk arra gondolni, hogy esetleg valami másról, talán ingatlanspekulációról van szó. Mellesleg az efféle kaszinóvárosok a sivatag közepére valók, nem pedig olyan helyre, ahol tízezrek életét keseríthetik meg" – jegyezte meg a sportoló, aki tegnap részt vett az első tómentő akcióban. A Gárdony nevű hajón a beruházás ellen régóta tiltakozó Angelika Természetvédelmi és Kulturális Egyesület tagjaival, illetve Balogh Ibolyával, a Fejér Megyei Közgyűlés elnökével együtt körbehajózták a tavat, bemutatván a terület adottságait, természeti kincseit. A túrához több mint száz kajakossal együtt csatlakozott Gyulay Zsolt olimpiai és többszörös világbajnok és Kovács Zoltán világbajnok sportoló is. A résztvevők a kaszinóváros helyszínén rendezett sajtótájékoztatójukon hangot adtak azon kívánalmuknak, hogy a kormányzati szervek valljanak színt a beruházásról. Ahogy Fa Nándor fogalmazott: bizonyítsák be, hogy "annak megépülése közérdek".

Lapunk elsőként számolt be arról, hogy az azóta megbukott Gyurcsány-kormány tagjai már 2008 májusában egyeztetést folytattak a King’s City projekt izraeli kötődésű beruházóival, akikkel Bajnai Gordon akkori gazdasági miniszternek mint a kormány részéről kijelölt projektmenedzsernek kellett kapcsolatot tartania. A Központi Nyomozó Főügyészség közokirat-hamisítás és hűtlen kezelés gyanújával nyomoz az ügyben.

KD"
Kezdo001 2009. 07. 14. 10:03
#17018
A hazaárulás stációi
'56-ig tartott a Hiszek egy ereje!
2009-06-29 Magyar Hírlap

Aki megbolygatja, annak könnyen darázsfészekké válhat a magyar nemzeti vagyon elrablásának és eltüntetésének története. Jelenczki István rendező márpedig most erről, vagyis a magyarság kifosztásáról készít dokumentumfilmet, hogy végre világosságot gyújtson mindannyiunk fejében.

Jelenczki István: A 20-21. század a magyarok szenvedéstörténetének legtragikusabb fejezete (Fotó: Burger Zsolt)

- A társadalom dühös, az emberek követelik a balliberális kormánypártok politikusainak elszámoltatását a következő választások után. Ez a film pedig tovább feszíti majd a húrt, bemutatása olaj lesz a tűzre... Mi indította arra, hogy épp a nemzeti vagyon eltűnéséről forgasson?

- Az utóbbi években elkészítettem a Népek Krisztusa, Magyarország 1956 című filmet, majd készítettem filmet Tóth Ilona drámájáról, valamint a Szent Korona misztériumáról és tanáról is, ennek Égi élő igazság a címe. Aki korábban ilyen mértékben vállalt felelősséget nemzeti sorskérdésekben, az óhatatlanul is belső késztetést érez rá, hogy foglalkozzon a Kárpárt-medence lakóinak kultúrájával és nyelvével, illetve nemzeti kincseivel, földjének, páratlan édesvízkészleteinek vagy az energiahordozóinak a sorsával. Mindez olaj lenne a tűzre? Ez a film szándékait tekintve gyógyítani szeretne. Mert a magyar nemzet természeténél és küldetésénél fogva gyógyító nép. És a film tényfeltáró ereje lesz a "gyógyító erő".

- Lehet, de a gyógyulást biztos, hogy heves lázroham előzi meg majd.

- Általában ez a gyógyulás útja. Választást emlegetett az előbb, amelyről elsősorban a pártokra asszociál az ember. A nemzeti vagyon kérdése nem pártpolitikai kérdés. Még akkor sem, ha általában azt kell látnunk, hogy a pártok és egyéb politikai erők megpróbálják kisajátítani nemcsak életünk minden részét, hanem történelmünket is.

- Igen, de a különféle érdekeket képviselő pártok a parlamenti demokrácia alapkövei. Fenn akarjuk tartani ezt a rendszert, szükség lesz pártokra is...

- Ez ma valóban így van. Csakhogy milyen rendszerről is beszélünk? A Szent Korona-filmem befejező részében azt mondja Tóth Zoltán József és Kocsis István, hogy az 1989-ig terjedő negyvennégy, illetve hatvannégy esztendő rendszere illegitim volt, az utána következő húsz év rendszere pedig féllegitim. Azért féllegitim, mert törvényesítette az előtte való illegitim rendszert. Ők ebben fedezték fel az ország morális katasztrófájának okait. És ahogy mondják, csak a történelmi alkotmány jogfolytonosságának helyreállítása segíthet rajtunk.

- Ami a nemzeti vagyon eltüntetését illeti, megalázó módon zsebelték ki a magyar társadalmat, mert nemcsak meglopták, de hülyének is nézték az embereket...

- Elvették az alapvető tudást ettől a néptől. Tudnia kellene, hogy minden, ami a Szent Korona alá tartozik, elidegeníthetetlen, azzal nem lehet kereskedni. Ez érvényes az elmúlt harminc évre, érvényes a most regnáló kormányra, amely aláírt egy dokumentumot, és benne a magyar nemzet teljes vagyonával vállalt garanciát a hitelekért. Azaz eladott mindent. Az élő lelkeket is. A 20-21. század a magyarok szenvedéstörténetének legtragikusabb fejezete, ennek a végére tette ki a pontot ez a bizonyos garanciavállalás.

- Miért bánnak el így a magyarokkal?

- Háború folyik Magyarország ellen. Külső és belső. A készülő film egyik interjúalanya, Tóth Zoltán József beszél arról, hogy Mátyás halála után a Fuggerek pénzügyi és gazdasági harapófogóba zárták Magyarországot. Tény, hogy azóta - alig több mint két évtizednyi szünettel - folyamatosan megszállt állam lett a magyarok országa. Én azt a finánctőkét látom a legnagyobb ellenségünknek, amely behálózta nálunk a pártállami vezetés embereit, s rajtuk keresztül átmentette a hatalmát. Pákh Tibor szerint az elvtársak a politikai tőkét átalakították gazdasági tőkévé, abból aztán újra politikai tőkét csináltak, majd pedig 2006-ban pedig erkölcsi tőkét szerettek volna kovácsolni a gazdasági és a politikai tőke mellé. A társadalom ellenállt, és ekkor újra idegen erőket vettek igénybe, s leverték a forradalmat, pontosabban a forradalomról való megemlékezést. Kék egyenruhába bújtatott külföldi terroristák rugdosták meg az utcán a magyar embereket. Szégyen!

- A filmben a múlt vagy a jelen rablói kapják a nagyobb hangsúlyt?

- Történelmi folyamatában szeretném bemutatni az ország kifosztását, nincs ilyen, vagy olyan hangsúly. De természetesen meg fogom mutatni Trianon fontosságát ebben a folyamatban éppen úgy, mint a sorsdöntő szovjet megszállást. Trianonban nem kirabolni akarták a magyarságot, hanem megsemmisíteni. Elvettek tőle mindent: ipart, nyersanyagot, ásványkincset, erdőt, fát, szóval mindent, amire a fizikai létéhez szüksége lett volna. A nemzet erejét mutatja, hogy ebből a végzetesnek tűnő helyzetből is talpra tudott állni. Az akkori Magyarország iskoláiban nevelődött és mondta el naponta a Hiszek egy... imádságát az a generáció, amelynek a gyermekei majd szembeszállnak 1956-ban a szovjet tankokkal. Odáig tartott ki a megörökölt hit s a nemzethez való hűség, amit aztán tűzzel-vassal irtott ki az emberekből a Kádár-rendszer.

- Miért nem találta meg a rendszerváltás első kormánya az orvosságot arra, amit a szovjet megszállás és a magyar szocializmus művelt a nemzeti vagyonnal?

- Szerette volna megtalálni, de képtelen volt rá. A megszállás és az azt követő kommunista diktatúra okozta lelki sebeket nem tudta begyógyítani. Amit talált, a kárpótlási jegy a lehető legrosszabb megoldás volt. Nem adta vissza a magyar családok elkobzott vagyonát. A kárpótlási jegyeket aztán fillérekért vásárolták fel azok, akik addig is a magyar nemzet kifosztásán fáradoztak. Így szerezték meg különféle külföldi érdekkörök, bankcsoportok például a magyar élelmiszeripart, a növényolajipart és az energiaipart is.

- Folytatódik a rablás. Most az ivóvízen van a sor, aztán jön majd a termőföld. A levegőnk talán megmarad, azt nem tudják ellopni...

- Dehogynem! Adják-veszik a szén-dioxid-kibocsátás kvótáját is. A filmben olyan kiemelt példákon keresztül szeretném bemutatni az újkori rablás folyamatát, mint az élelmiszeripar magánosítása vagy a banki privatizáció. Az ügyek nagy része jogi értelemben teljesen fedett, vagy ami a Btk. szerint is büntethető belőlük, azok az esetek már elévültek. De bízom benne, hogy a felvonultatott példák minden magyar embernek élessé teszik a látását.

- Mi az, amit a film a jövő zálogaként mutat fel a nézőnek?

- A nemzeti öntudat visszaállítása. Az elmúlt húsz évben az úgynevezett békehadtest - amely alatt a magyar és külföldi tömegkommunikációt értem, ide értve a filmgyártást is - olyan károkat okozott a magyar néplélekben, mint a szovjet rendszer. Én ezt tartom a legsúlyosabb bűnnek. Arra van mód, hogy a törvények segítségével megtaláljuk és számon kérjük a rablóprivatizáció tetteseit és felelőseit. De a nemzeti öntudat visszaállítása nélkül mindez értelmetlen lenne.

- Kinek adná ön a magyar lélek megerősítésének és a nemzettudat visszaállításának feladatát?

- A pártoknak semmiképp sem. A film, amelyen most dolgozom, közadakozásból születik. Magyar emberek adakozásából, de nem pártok, politikai erők és intézmények pénzéből. Egyre nagyobb a tábora azoknak, akik az ember igazi értékeihez és a tiszta magyar szellemiséghez akarnak visszatérni. Ez egy pártoktól független, ébredő tábor. Ezek az emberek szeretnék megváltoztatni azt a társadalmi, gazdasági közeget, azt a kultúrálatlan nívót, amit a "békehadtest" kényszerít a nemzetre.

- Visszatérés, de hogyan? Ehhez kevés egy film, egy könyv, de kevés néhány keményen dolgozó polgári kör is. Itt nem egy vetítőterem vagy egy kultúrház közönségéről van szó, hanem sok millió emberről...

- Minden magyarban eredendően ott van az igény, a szándék és a vágy, hogy felemelhesse a fejét. Egyre szélesebb, nagyobb polgári erők jelennek meg, és felelősséggel, akarattal cselekszenek a magyarságot megtartó Szent Korona-tan és a történelmi alkotmány jogfolytonosságának helyreállításáért. A magyar nemzet, az isteni szeretet, az igazság népe, a "magmegőrző" nép visszatalál, megtalálja tartását.

Pályakép

Jelenczki István filmrendező, fotó- és képzőművész, kulturális antropológus 1956. január 19-én született. 1974 óta foglalkozik képzőművészettel, írással, fotográfiával és filmkészítéssel. Az emberi létezés alapkérdéseit mutatta be az élet-halál-élet alkotta körforgásában. Képeiben, filmjeiben, később írásaiban, könyveiben a létezés és az élet szentségét fogalmazta meg a halál, az elmúlás tükrében. Dokumentumfilmjeiben és írásaiban a magyar szellemi kultúra nagyságaival, társadalomtudományi kérdésekkel, valamint a magyarság múltjának hiteles feltárásával és a magyar nemzet sorskérdéseivel foglalkozik.

"Tisztítótűz tetején álltunk"

Ez a film nemcsak a medika Tóth Ilonáról, az 1956-os forradalom egyik fiatal, ártatlanul kivégzett mártírjáról szól, de több olyan fontos kérdést is tisztáz, amelyet eddig szándékosan homályosított el a szocialista és posztszocialista történetírás. Egyrészt feketén-fehéren kiderül, hogy a megtorlás pereiben valamilyen tudatmódosító szerrel befolyásolták a vádlottakat, akik ennek következtében mindent elismertek és önmaguk ellen vallottak. Másrészt a perdöntőnek mondott bizonyítékok manipulálásától sem riadtak vissza az ügyészek és a bírák. A filmből kiderül, hogy a Tóth Ilona és társai által "meggyilkolt" férfi a forradalom után a karhatalom kötelékében szolgált, s egy teljesen idegen ávós katona holttestével helyettesítették a bizonyítási eljárás során, akit a Domonkos utcai kisegítő kórháztól nem messze földelhettek el a harcok során. Harmadrészt pedig az is kiderül a filmből, hogy a Szovjetunió legfelsőbb vezetése minduntalan beleszólt a magyarországi megtorlás menetébe és az ítéletekbe. Tóth Ilona esetében is így volt.

Sinkovics Ferenc
Kezdo001 2009. 07. 13. 12:37
Előzmény: #17016  matgab
#17017
tudom, ez az iromány még tavaly készült
matgab 2009. 07. 13. 12:32
Előzmény: #17015  Kezdo001
#17016
jobb, ha tudod, az adócsökkentés következményeként már nem 20, hanem 25% az ÁFA...
Kezdo001 2009. 07. 13. 12:25
#17015
Miért beteg Magyarország? : Többek között ezért!
tanulmányozásra.
Mercer felmérése szerint.

ország adózónál
marad elvonás
1 Egyesült Arab Emirátusok 95,0 5,0
2 Hongkong 91,1 8,9
3 Oroszország 87,0 13,0
4 Tajvan 85,0 15,0
5 Dél-Korea 84,4 15,6
6 Szingapúr 84,4 15,6
7 Argentína 80,9 15,6
8 Írország 80,4 19,6
9 Japán 79,9 20,1
10 Kína 79,6 20,4
11 USA 79,1 20,9
12 Mexikó 78,6 21,4
13 Szlovákia 78,6 21,4
14 Franciaország 77,7 22,3
15 Brazília 77,5 22,5
16 Malajzia 77,4 22,6
17 Svájc 76,5 23,5
18 Egyesült Királyság 73,8 26,2
19 Ausztrália 72,9 27,1
20 Kanada 71,3 28,7
21 Spanyolország 71,0 29,0
22 India 70,9 29,1
23 Németország 69,5 30,5
24 Svédország 69,3 30,7
25 Csehország 67,0 33,0
26 Törökország 65,2 34,8
27 Hollandia 62,8 37,2
28 Lengyelország 62,7 37,4
29 Olaszország 61,4 38,6
30 Dánia 60,1 39,9
31 Belgium 59,6 40,4
32 Magyarország 51,5 48,5

"Nem azért élünk, hogy dolgozzunk,
hanem azért dolgozunk, hogy éljünk!"
Wass Albert.
És ebből az unió egyik legmagasabb forgalmi adójával még további 20% -ot elvesznek.

Sok esetben duplán. Pl: élelmiszer vásárlás 20% ugyanezt,ha megemésztetted dolgod végeztével a wc víz öblitésetovábbi 12-20% adóval terhelt.
DEHÁT VÉGÜL IS VALAMIBŐL KELL FINANSZÍROZNI A szociális segélyt !!!!!!
Kezdo001 2009. 07. 09. 17:11
#17014
pampa 2009. 07. 09. 08:37
#17013
"- A párt alelnöke voltam 1998 és 2000 között, 2004 után az MSZP budapesti elnöke lehettem. Ha valaki kétszer kap lehetőséget, hogy országos és helyi ügyekben az álláspontját képviselje, s ebben nem sikeres - nem választják újra -, akkor nem kell magát sértődötten előretolnia.

- Más területen azért aktív maradt. Vezetője például a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének, mely a minap bejelentette: miután a parlament az iparűzési adók beszedését a településektől az APEH-hez telepítette, az Alkotmánybírósághoz fordul. Ön viszont az Országgyűlésben megszavazta az újítást.

- A TÖOSZ a legnagyobb önkormányzati szövetség, 1700 települést tömörít. A döntésről szóló elnökségi vitában jeleztem, hogy bár az érvek jelentős részét magam is vallom, ha a frakciómban nem kapok felmentést, a javaslatot meg fogom szavazni.

- Pikáns.

a cikklink
Törölt felhasználó 2009. 07. 08. 01:17
Előzmény: #17010  Törölt felhasználó
#17012
most tényleg...:-)
mire is?
Törölt felhasználó 2009. 07. 08. 00:35
Előzmény: #17010  Törölt felhasználó
#17011
Mire?
Törölt felhasználó 2009. 07. 07. 18:04
#17010
Rájöttem.
Törölt felhasználó 2009. 07. 07. 08:44
Előzmény: #17008  Kezdo001
#17009
Fijúk, Ti nem mach 786-ost használtok , hanem a régi fenős beretvát?
Kezdo001 2009. 07. 06. 21:12
Előzmény: #17007  user24
#17008
te tudod, felőlem:)
user24 2009. 07. 06. 21:10
Előzmény: #17006  Kezdo001
#17007
persze hogy ismerem. de nemzetiből inkább a koncz zsuzska számokat szeretem. ha én zászló volnék... ;)
Kezdo001 2009. 07. 06. 21:02
Előzmény: #17005  user24
#17006
látom azért ismered a számait (a legjobb nemzeti rock együttes és a legnépszerűbb) amúgy mi a bajod a Rongyos Gárdával?
user24 2009. 07. 06. 20:59
Előzmény: #17004  Kezdo001
#17005
hát nekem az edda jobban bejön a mindent elsöprő szeretetével mint a kárpátia a rongyos gárdájával :D
Kezdo001 2009. 07. 06. 20:51
Előzmény: #17003  user24
#17004
jól teszed menjél én, ha szombaton koncertre megyek akkor Kárpátia lesz
user24 2009. 07. 06. 20:25
Előzmény: #17002  Kezdo001
#17003
én akkor edda koncertre megyek. szerintem az hangulatosabb lesz :D
Kezdo001 2009. 07. 06. 19:18
#17002
A rendőrterror ellen, a gárdistának felesküdött állampolgárok védelmében, az alapvető szabadságjogok jegyében újabb, bejelentett tüntetést tart a Jobbik július 11-én, szombaton 17 órától a budapesti Szabadság téren, a kommunizmust dicsőítő emlékmű előtt. Megjelenő szimpatizánsainktól szolidaritásként – lehetőségük szerint – sötét nadrág és fehér ing viselését kérjük.

link
user24 2009. 07. 06. 19:06
Előzmény: #17000  pampa
#17001
hát az ügyvédek már csak ilyenek. addig mondják a magukét amíg fizetnek nekik. ez az ő érdekük.
mellesleg ha egy bíróság határozatára tüntetést szervezne, akkor az kimeríti a bíróság ellehetetlenítését.
oda lehet menni fellebezni, meg badványokat beadogatni, de olyan jogi forma, hogy tüntetés a bírósággal szemben nem létezik. törvénytelen.

Topik gazda

saru
4 3 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek