Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 01. 14. 18:09

Lelkisegély  

Ha bárkinek bármikor bármennyi veszteséget sikerül az itteni hozzászólásokkal elkerülnie, akkor érdemes volt megnyitni. Felelős hozzászólások érdemben segítséget nyújthatnak.



De pozíció felvételére vagy zárására ne bíztassunk senkit. Én nem fogom tenni.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 01. 22. 07:41
Előzmény: #10039  Törölt felhasználó
#10040
DLPH !

Értem a célzást ! Csak mások félre ne értsék.
Azért ezt nem kellett volna ...
Törölt felhasználó 2008. 01. 22. 07:14
Előzmény: #10038  Törölt felhasználó
#10039
...RIADÓ , RIADÓ , HARCI RIADÓ...

...OMLIK ÁZSIA...

...SEMMIT NEM KÍMÉLVE , REPKEDNEK A SZÁZALÉKOK...

Törölt felhasználó 2008. 01. 22. 00:25
Előzmény: #10037  Törölt felhasználó
#10038
gyere blogra,bármelyik megyjegyzésbe bármit írhatsz, el tudunk trécselni, csak ird oda ki vagy, nem ismer fel automatikusan
Törölt felhasználó 2008. 01. 21. 23:56
#10037
Hol tudunk ezentúl beszélni?
E-mail?

Úgy veszem észre egyre több itt a köcsög... na mindegy, nem erre a sorsra szántam a topikot...

Utolsó kérdés:
Szerinted érdemes várni az eladással(orosz, india, kína, kelet EU bef. alapokkal)???
phylavmol 2008. 01. 21. 22:50
Előzmény: #10035  Törölt felhasználó
#10036
Sztem DLPH ha elmennél vagy kitiltanának semmi értelme nem lenne a fórumnak.A sok irigyet meg le kell sz*rni.Nem ő volt az első meg sajnos nem is az utolsó.Az ilyenek írásaiba bele se kell olvasni.
Törölt felhasználó 2008. 01. 21. 22:41
Előzmény: #10033  Törölt felhasználó
#10035
Ez csak Alm. Meg még néhány nicknév.
Ne foglalkozz vele.A margitsziget körül esténként futkorászó kis pöcs.Szuper autójával.Akit a fotexben naponta elküldtek az anyjába amikor 700 ról 1000 fölé pattant, ő közben folyamatosan a szakadásáról vernyogott, a richtert meg 44-re várta de közben csak a 36K-t látogatta meg....

Egy ilyen bunkónak csak hasonló bunkó stílusban lehet válaszolni:

Te még semmit nem tettél le az asztalra aranybogár. Eddig amit mondtál, semmi nem jött össze valahogy. Hogy én hangember? Te szerencsétlen kis majom. A blogomban előre írom a trédjeimet (mint valami hülyegyerek kell ezt állandóan ismételgetnem ezek miatt a senkik miatt) két és fél hét alatt a dowwal 2600 pontot kerestem. Mi lesz így év végére te nagy nulla?Nyomj már egy moderáotorost a hátam közepe sem kíván ennyi sötét bunkónak bármit írni.Nyomd meg öcsém. Nem regisztrálok többet. Megérdemlitek a sorsotokat.Te is elvérzel nagyfiú, már el is kezdted, atól vagy bezakkanva. Leszállni rólam senkiházi.Na uccsó hsz-em volt, remélem eleget szidtalak te kis taknyos, hogy ki legyek tiltva.Rutyuty gyere nyomhatsz te is egyet.

Szevasztok.
Törölt felhasználó 2008. 01. 21. 22:21
Előzmény: #10032  Törölt felhasználó
#10034
megint egy géniusz?
Törölt felhasználó 2008. 01. 21. 22:21
Előzmény: #10032  Törölt felhasználó
#10033
megint egy géniusz?
Törölt felhasználó 2008. 01. 21. 22:19
#10032
sok a duma, kevés az eredmény, ez egy hang ember ismertető jele

mikor mekora medve jön, az ki fog derülni, sorost ígyleugatni nagy primitívségre vall, az más, hogy poziból beszél, ennyi az egész, de amíg 0 vagy, addig nem elegáns leugatni olyan emberket, akik másodpercenként 1000 usd-t keresnek

2 hónapra gondolkozol?? ez jó, jó nagy baromság, nem megy egy két napra? azért tolod meg 60 al?
2 hónap alatt pl a lengyelek 40% ot estek, ott is jól elgondolkodtál?

szerintem apró pénzzel játszol, vagy még azzal sem, ami nem baj, csak úgy teszel, mintha lennél valaki, de így sosem leszel senki
Törölt felhasználó 2008. 01. 21. 21:56
Előzmény: #10030  Törölt felhasználó
#10031
DLPH-!
Tudom nem ide kellene irni... de econetröl egy vélemény? Szerinted merre meddig?
Köszi
Törölt felhasználó 2008. 01. 21. 21:40
Előzmény: #10029  Törölt felhasználó
#10030
Most olvasom : a gyorsjelentéstől félnek a piacok..vagy vmi ilyesmi....még ki sem jött a zöme.... mi lesz ha kijön?

ez a topik meg elsüllyedhetne már

Törölt felhasználó 2008. 01. 21. 19:51
Előzmény: #10028  Törölt felhasználó
#10029
Szia:) Rég "láttalak" .

Soros nem egy szégyenlős pofa, megmondja mi van, van annak a negáltját ami van, vagy ezt variálja, hol igazat mond hol nem, a lényeg, ha elkezd szövegelni, valami nagy mozgás készülődik, megy a biznic.

Usa gazdasága fogyasztófüggő. Fogyasztói társadalomban élünk, élnek. Most ez a fogyasztó bajban van.És nem fog annyit fogyasztani. A nyakáról a hurkot kicsit lazítani kell, engedni levegőt venni, meg ne fulladjon már. Olcsóbbá kell számára tenni az uzsoracivilizációban való létezést (kamatcsökkentések) . Ez most elnagyolt, de az egyik legfontosabb. A kamatra hitelezés intézménye nem szűnik meg, csak épp egy kis pihenő következik, a részvénypiacok ezt erősen megérzik, a nyersanyagigény várhatóan csökkenni fog, (aud/usd short), az építőipar,a feldolgozóipar,a szolgáltatások mind-mind a béka segge alá esnek .

Elszigeteleten nem történhet ez, az Usa gazdasági visszaesése (ez már régóta tart, csak a média szépen elkussolta vagy rózsaszín ködöt borít lelkes olvasótábora szeme elé), magával rántja vmilyen mértékben az egész világot.
Ha vki tudja, valójában mi zajlik a világban a "pénzteremtés" valójában mi is, mi az hogy hitel -mint olyan - és el tud rugaszkodni (ha megfertőzték) a világban keringő közgazdasági mítoszoktól, akkor pontosan tudja mi van, de méginkább láthatja, hogy mi lesz.

A felvetéseid szerintem a felszín. Soros mindegy mit akar, akik eldöntenek egy amerikai elnökválasztást, nem Soros ketgóriák. India nem nézett ki rosszul technikailag, de már egyre rondább. Nem hiszem, hogy veszíteni fog Soros, bár szokott.
A maci nem Soros miatt van. Kispályás ő ezekhez az erőkhöz.

Ha a Fed kamatot csökkent... nos, "bizonyos" elemzői körök véleménye szerint irdatlan mértékű kamatvágást áraznak már most a piacok, erre az évre vonatkozóan. A jan 30 egy eleme ennek, az egész évre vonatkozóan drámai kamatcsökkentések várhatóak. Állítólag. De ami fontos, ezt a piac már árazza is. Látod nem? Nem várok gigabullt február közepén.

Hazai híres-hírhedt "elemzők" régóta várják már ezt. Nyilasi Attila , Babics Egon, Vakmajom, satöbbi...akik régóta esést, a részvényárfolyamok irreális tetőzését prognosztizálták naponta. Csak épp abban tévedtek, hogy ez mikor következik be. Volt még egy 45 fokos szögben feltörő vulkánszerű hiperbull, ha megnézed a grafikonokat. Aminek már nem sok realitása van. Szerintük. Szerintem sem, csak épp az időben nem foglaltam állást, azt a pillanatot senki nem tudja, mikor borul a bili. Évekig is tarthat egy irrealitás a tőzsdéken, mire a reális irányába elindulnak a folyamatok és az árak.Ezért nem foglalkozom túl előre semmivel , mert a jelenben kell a trendet elkapni, hogy mi lesz, nem érdekel, ha fordul, vele fordulok én is.

Érdemes tanulmányoznod 1998-2004-ig a tőzsdéket. Láthatod, volt legalább két hullám és bizony a felépülés is nagyon gyors volt, csak sajna azt követte ismét egy leépülés. Nem kicsi.

Nem tart ez örökké, ami most van. Figyelni érdemes, a tőke hova áramlik. Simán belefér a következő 2 éven belül a dow új ATH-ra menetele, mielőtt az igazi vérmedve eljön. Ez nem az. Van brummogás, de ez nem az.
Az éveig tartó bull egészséges korrekciója is még lejjebb van. Annak is betudható.

Képlékeny a helyzet, túl rövid vagy túl hosszú időre sem szabad spekulálni mostanában. És ez nagyon fontos Persze csak szerintem.
egy -másfél-két hónapra rendezkedem be, de a piac ha fordul, azonnal fordulni kell vele.
Teljesen lényegtelen Soros mit mond, a világhatalmi játszmában egy kirakatember, semmi más.

A bázistrend a részvénypiacokon fel. Ez nem fog megtörni. És megnéztem jobban, 10750-11000 között olyan erős fal van a downál, amit ennyi "kakival" sem fog átvinni. Ha elmegy egyáltalán addig.

Akkor lenne pld vérmedve, (csak egy példa) ha a dow egy látványos minimumot ütve (pld 11300 körü) fordulna, a világsajtó kórusban bömbölné, minen ok. megoldottak az amcsik mindent 200 évre előre nem lesz baj, ezek zseniálisak, minden happy,most aztán durrbele. És megy a mandula tovább, szépen elmegy 15K-ig, ott fordul egy egészségeset, (köv év elej pld), és elindul a dézsa. De nem így, ahogy most. Langyi ez még egy vérmedvéhez. Krach-hoz meg főleg. Különben is mi az hogy krach? Ha beszélnek róla, nem kell félned tőle. Akkor lesz, amikor senki nem számít rá.

A tavaly előtti májusi esés intenzitását és mértékét sem értük még el. Hol van ez az igazi medvétől (akkor csak korrekció volt, de annak látványos). Na azt szorozd fel hárommal, és képzeld el, hogy egy kis felépülés után folytatja tovább megállás nélkül ,és egyre erősebben.

Szerintem lesz sokkal jobb kiszállólehetőséged nemsokára, csak légy
türelmes. Nem tudom mikor. De ez még sánta béna medve. Lesz igazi is. Akkor ne ragadj be, arra vigyázz. Mert akkor oda lesz mindened. Nem rúgott a bika egy hatalmasat még kimúlása előtt. ez még semmi. Csak ilyesztő látvány egy bikában nevelkedett tőzsdézőnek, nem nagyon látott még ilyet.

De még egyszer : ez még semmi. Nem igazi medve.
Törölt felhasználó 2008. 01. 21. 18:57
#10028
Szia DLPH!

Nem tűntem el csak elég sűrű mostanában az életem. Most azonban lenne egy kérdésem.

Mi a VÉLEMÉNYED Soros Papa nyilatkozatárol?

Javíts ki ha tévednék, de van pár gondolatom témáról:
1.Soros meg akarja buktatni Busht. -> Amcsikra ezért borította a kakit.
2.shortolta Indiát ehhez jó húzás volt a nyiltkozat.
3. volt már ilyen húzása az Angol nemzeti bankkal, akkor sem volt évekig tartó maci.
4.ha a FED kamatot változtat akkor Február közepére pozitív korrekció várható
5.most poziban vagyok (bef. alapok: orosz, india, kína, kelet EU) ha holnap szakad 5-10% akkor lehet hogy eladok, de ha csak 2-3%-ot zakózik akkor várok febr.közepéig.
Törölt felhasználó 2008. 01. 20. 16:41
Előzmény: #10026  mocskos_spekulans
#10027
Meghívó elment. én köszönöm. :)
mocskos_spekulans
mocskos_spekulans 2008. 01. 20. 15:13
Előzmény: #10025  Törölt felhasználó
#10026
köszönöm a bizalmat és szivesen elfogadom :)
már pár napja felfedeztem a blogot, valaki linkelte itt.

szemetetide@citromail.hu

(ez a regisztrálgatós mail cimem nem félre érteni :P )
Törölt felhasználó 2008. 01. 20. 02:11
Előzmény: #10024  Fenyo
#10025
Szia mocskos_spekuláns!

Hasonlóképp jó volt olvasnom tőled bármit. Van egy blog itt link
egy ideje már többedmagammal firkálgatunk, magam bízva abban, tán néhányan emiatt később, vagy sosem nullázódnak le.

Megtisztelnél vele, ha csatlakoznál eme kis szerény grafomán spekulánsbandához.
Remélem igen :) Ha így van, adj egy ideiglenes freemail címet, és küldöm a meghívót, a többi megy magától, el tudod intézni.

Adjunk is valamit, ha már annyit elveszünk...:)

Szia.
Fenyo 2008. 01. 18. 20:48
Előzmény: #10023  Törölt felhasználó
#10024
Csak széfekhez értek... :)
Törölt felhasználó 2008. 01. 18. 20:02
Előzmény: #10022  Fenyo
#10023
Jó. Kéne nekem egy megbízható és kellően rugalmas pénztárgépszervizes.
Kölcsönösen előnyös együttműködéshez.

Fenyo 2008. 01. 18. 19:54
Előzmény: #10013  Törölt felhasználó
#10022
DLPH, köszi a segítséged, majd ha nagy leszek meghálálom!
Törölt felhasználó 2008. 01. 18. 19:47
Előzmény: #10020  Törölt felhasználó
#10021
köszönöm.

Topik gazda

DLPH
1 1 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek