Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 09:49

GENESIS  

Sziasztok!

Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))

Új név,új tervek,új remények...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 01. 19. 23:49
Előzmény: #40856  Törölt felhasználó
#40860
Na figyelj öregem. egy dolog, hogy magadnak szépen elmagyarázod, mitől vagy te ettől most rendes ember. De engem ne agitálj már itt.Ennyi sületlenséget. Miféle csökevény? Miről beszélsz?Hogy 1990 előtt vagy után kik néztek félre, hova néztek és minek, mi köze ahhoz, hogy egy besúgóintézményt ha létrehoznak, te szépen és büszkén használod is.....és még készítesz magadnak hozzá egy ideológiát is.Sosem szerettem azokat a fiúkat általános iskolában (jó rég volt már..), akik az első szóra rohantak a tanítónénihez árulkodni. Érdekes módon gimiben ez már nem volt divat.14 év felett kinőtt belőle mindenki. Egyetemen sztem egy csaj nem állt volna szóba ilyen hapsikkal.Inkább magunk intéztük el a problémáinkat egymást között, egymással. Ha egyáltalán voltál katona... nem voltak túl népszerűek azok, akik az első kis afférre nyivákolva rohantak az ellöljáróhoz. A gyáva alakok tették ezt, anyámasszony katonái. Öregkoromban, amikor visszahívtak egyetem után, magam is "elöljáró" lettem. Ez akkor így volt szokás.Jöttek hozzám is panaszkodni....mondanom sem kell , csak a gyáva kis anyuci kedvencei tették. egy magára vmit adó nem "köpi" be a társait. Te lerendezted a kérdést a magad módján. egészségedre."S ha neked az anarchia tetszik " ez meg már no komment.
Sikerült rojtosra offolnom megint egy topikot.
Befejeztem.
phylavmol 2008. 01. 19. 23:42
#40859
Na de fiúk sarkoba lesztek állítva:)
Amúgy lagikusként jót lehet Rajtatok mosolyogni:)És ezt nem negatív értelemben mondom:)
Törölt felhasználó 2008. 01. 19. 23:41
Előzmény: #40855  Törölt felhasználó
#40858
Oksa DLPH, Te meg bátran lazíts, s ne orrolj meg a gyávákra!! :P Hisz nélkülük nem tudnál kitűnni férfias bátorságoddal!!! :D :P
Törölt felhasználó 2008. 01. 19. 23:40
Előzmény: #40852  Törölt felhasználó
#40857
DLPH, nem haragszom Rád, nem ítéllek el, és nem vádollak elfogultsággal sem, és nem várom hogy mellém állj ebben az ügyben és nem is kértem, köszönöm amikor kiálltál mellettem.
Meghallgatom a véleményed.

Azt gondolom eljön az idő, amikor valamely tőzsdei cég vezére megelégeli a dolgot, és kikéri az adatait egy fórumozónak, és polgári peres eljárást indít ellene, nem a történelmi tények miatt, hanem becsületsértés, és jó hírnév megsértése miatt (akár magán, akár céges ügyben). Ha Babics Egon nem lufizhatja a Genesist büntetlenül, más sem teheti... még álnéven sem.

Az hogy minek mekkora a kárértéke nehéz megbecsülni, de mindenki másként érintett...

Ami a paráztatókat illeti, eddig nem jött össze nekik, hogy beomoljon az árfolyam, bármennyire is szerették volna, még akkor sem, ha az OTP és a MOL is szakadt, az indexekkel egyetemben, a kicsikről nem is beszélve, ... eddig büszkék lehetünk magunkra...
Törölt felhasználó 2008. 01. 19. 23:33
Előzmény: #40849  Törölt felhasználó
#40856
DLPH,

besúgás????

No ez az igazi, régről hozott csökevény!!! Azért mert 1990 előtt cinkosan féllrenéztek az emberek, ha valki kihágást követett el, ez még nem jelenti azt, hogy az a jó, ha áthágjuk a szabályokat, fittyet hányunk a törvényekre.

S ha neked az anarchia tetszik DLPH, az a Te dolgod, de ha vannka szabályok, azok nyilván azért vannak mert páran úgy gondolták, hogy ezekkel -mármint a szabályokkal- megkönnyítik sokak dolgát.

S sem a bátorságnak, sem a férfiságnak nincs ehhez semmi köze. Hátmég az óvónéninek. Ha egyszer nem lehet mocskolódni, akkor nem lehet. S bár valóban rágódtam egy keveset magamban, mielőtt "jelentettem" ;) de most már látom, hogy jól tettem ..... ha nem tettem volna, akkor hozzád hasonlóan én is "besúgásnak" gondoltam volna, de látom rád még hatnak a régről hozott gátlások .... pedig nem az, csupán jobb, ha rend van a világban.

S jobb, ha nem fordítjuk félre a fejünk, ha otrombasággal találkozunk. Ezen nincs mit megbeszélni.
Törölt felhasználó 2008. 01. 19. 23:29
Előzmény: #40854  Törölt felhasználó
#40855
Helyes. Nyomogass még. Attól jobban leszel.
Törölt felhasználó 2008. 01. 19. 23:23
Előzmény: #40844  Törölt felhasználó
#40854
Lehet Mercurius is nyomot rá egyet, de én tuti.

S DLPH, ne tettesd magad, pontosan tudod, hogy én nyomtam rá, hisz beírtam ide. De ha nincs annyi bátorságod ;) hogy megszólíts, akkor beszélhetsz nyugodtan harmadik szeméyben is.

S hát istenem, ha ez gyávaság, hát akkor gyáva vagyok, vess meg .... nem lehet midenki Oroszlánszívű Richárd, hogy legyávázzon másokat.... sőt elárulom, még a gyomrom sem bírja ezt a drop-os stílust. De szar nekem!! :P
Törölt felhasználó 2008. 01. 19. 23:13
Előzmény: #40827  Törölt felhasználó
#40853
DLPH, köszönöm a gratulációt, bár az érdem drop-é.

Amúgy nem igazán értem, hogy hogy jön ide a bátorság. Bár nyilván inkább gyávaságnak tartod (amit perze megint csak nem értek hogy jön ide), de igazad van, az ilyen drop-féléktől, akik valaki apját szídva gondolják kifejteni "érveiket", nos az ilyenektől valóban félek. S ez még midnig jobb, mint megijedni.
Törölt felhasználó 2008. 01. 19. 22:41
Előzmény: #40851  Törölt felhasználó
#40852
Jó. Szerintem maradjunk ennyiben. Ha valaki Téged itt vagy más topikban méltánytalanul bántott, nem hagytam szó nélkül, kapott a búrájára tőlem (is).

Elfogultsággal nem vádolhatsz, Drop ugyanúgy haragszik rám mint te, (mindegy a szó, neheztel, vagy tökmindegy), mert elvárnátok, hogy vki mellé álljak. Nem teszem. Szerintem ennek a "kárértéke" messze nem annyi, mint egy csőcseléké, aki idejár naponta lebeszélni az árfolyamot, hogy olcsóbban vehessen, mintha a józsefvárosi piacon lenne épp balekvadászaton.
De nem kívánok az ilyenekkel évekig beszélgetni. Nem véletlenül regisztrált vagy húsz nicknéven anno, az illikvid kisközkéz papírokban egy nemzetközi para előtt -alatt riogatja aljasul a tapasztalatlan kisbüfiket, mert olcsón akar venni. Az otp-ben nem vinnyog, ott tökmindegy mit mond, de itt jelentkezzenek őszintén : hányan vették vissza magasabban a pakkjukat gazdik miatt? Kíváncsi leszek hányan ismerik be, hogy betojtak már valaha is a dumája miatt, és veszítettek miatta.

Ne feledd, Drop igazat írt, csak rossz helyre. A stilisztikai problémák is láthatóak.
Erre a világon senki nem fogja őt beperelni, meg semmi ehhez hasonló, ezek történelmi tények. Csak épp nincsenek összefüggésben sok dologgal, bár közvetve még ez is lehetséges. Ezt nem tudom.

Maradnék pártatlan, és nem probléma, ha mindketten ezért elítéltek.
Törölt felhasználó 2008. 01. 19. 22:21
Előzmény: #40849  Törölt felhasználó
#40851
A patkánynak legalább van annyi esze, hogy ne lehessen kitiltani (csak amikor néha rájön az 5 perc, akkor sikerül)... sajnos.

Megbeszélni a dolgokat???

Jó, beszélgessél pocokpapácal, még vagy 1-2 évig, ha szerinted az a jó megoldás. Jó szórakozást! Én nem akarok a végtelenségig "beszélgetni" a drop félékkel. Te ne menj az óvónénihez, ha Te így fogod fel. Én meg azt gondolom meg kell tisztítani az ősemberektől a fórumot. Beszélni nem nagyon lehet velük. Be kell őket rakni a verembe 1 hónapra, talán akkor elkezdenek gondolkodni. Az én véleményemet sokan osztják olyanok, akik csak olvassák a fórumot, de nem írnak ide, hidd el. Rengeteg embert rohadtul idegesít sok minden.
Te nem adsz egyikőnknek sem igazat. Megvan mindenkinek az maga igaza, de pontosan erre az esetre vannak a szabályok.

Férfiak??? Én igen. De a másik félről semmit sem tudok. Te tudsz valamit pocokról? Nem! Én sem dropról. Akkor? Nem tudom miről beszélsz! Drop pocskondiázik név nélkül. Miért nem írja meg Rényi Gábornak a véleményét e-mailban névvel, címmel, telefonszámmal???
Amúgy meg nem rólam van szó, hanem másról, nem a személyes sérelmem a probléma, mert az nem érdekel, hidegen hagy.
Láttad hogy kezdte drop? Na az is szép volt, de ennek ellenére megpróbáltam vele megbeszélni, akkor kezdett bele igazán.
Egy olyan cégnek a vezetőjét sértegette, aminek befektetője vagyok.

Talán sokak számára nem újdonság, ha azt mondom, a portfolio.hu részvénytársaságokhoz tartozó topikjait az érintett cégek vezetői is olvassák.

Törölt felhasználó 2008. 01. 19. 21:39
Előzmény: #40849  Törölt felhasználó
#40850
:)
Törölt felhasználó 2008. 01. 19. 21:32
Előzmény: #40848  Törölt felhasználó
#40849
Mercurius. Értsünk szót. Egyikőtöknek sincs igaza. Szétoffolás? Ez a hernyógörény mit csinál ebben a topikban álló nap?
Nekem nyolc. Igen, gyáva dolog. Miért.... nos azért többek közt, mert noha a besúgás fenyitő intézménye létezik. van aki ennek ellenére sem használja. Hanem megbeszéli a dolgokat, akármennyire is elfajul.
Férfiak vagytok nem? Akkor minek ez az ovónénihez futkosás? Ha bajod van vkivel, beszéld meg vele.Nem nyomok rád bármit is mondasz nekem. Úgyhogy csak bátran.
Törölt felhasználó 2008. 01. 19. 21:17
Előzmény: #40844  Törölt felhasználó
#40848
gyáva dolog? miért is? a topik szétoffolásán kívül milyen más lehetőség van? számomra drop is névtelen gyáva. Én névtelen biztos nem vagyok, aki akarja tudhatja ki vagyok.

Hogy kik tiltatták ki dropot (rajtam kívül), és hogy ki miatt tiltották ki végül, az 2 külön kategória. És természetesen a moderátor tiltotta ki végül. Ha kitiltotta...

Ha nem kezd el személyeskedni, és nem megy el a becsületsértésig, ez az egész nem lett volna. A vélemény nyilvánítás az egy más kategória. Egy fórumban bárki elmondhatja a véleményét, azért van, a miatt nem tiltanak ki senkit...

Törölt felhasználó 2008. 01. 19. 21:11
Előzmény: #40846  Törölt felhasználó
#40847
de kemények vagyunk DHHHPPLL! :)))
még mindig egy nagy 0 vagy...sőőőőt...-1
Törölt felhasználó 2008. 01. 19. 20:42
Előzmény: #40844  Törölt felhasználó
#40846
Ha szabad belebeszélnem:
Ez itt nem politikai fórum, hanem gazdasági.
Aki politizálni akar, az tegye, de szerintem egy politikai fórumon.
Mo.n aki ma poltizál, az úgyse számíthat semmi jóra.Ugyanis nem tudjuk más nézeteit tolerálni.Köszönhetően egyes "népvezéreknek".
Törölt felhasználó 2008. 01. 19. 20:20
Előzmény: #40844  Törölt felhasználó
#40845
Ja amúgy ott van, hogy nem értettem egyet Droppal , nem idevaló, még ha igaz is.
Nem az árfolyam miatt. az engem nem érdekel, felőlem lebeszélheti bárki ameddig csak akarja vagy tudja.Persze ő is meggorolt rám emiatt.Ki van ez találva, mindkét tábor a búsba kíván. No ez legyen a legnagyobb bajom az életben.
Törölt felhasználó 2008. 01. 19. 19:53
Előzmény: #40840  Törölt felhasználó
#40844
Mercurius mit köszönsz ?
Te tiltattad ki? Gyáva dolog akárki volt.
Ha nem te voltál miért veszed magadra?
A Gazdik kolompár familia nyomott kétszer rám , nem bírják a kritikát, ahhoz is gyávák , hogy előbújjanak a névtelenségből.
Ha egyszer valaha az életbe rájövök ki ez a görény,lapáton sem szedik össze.

Törölt felhasználó 2008. 01. 19. 18:41
#40843
Csak rossz nézni, hogy ennyien offolnak :

ismét visszatérünk a "Szakmai vitát" jeligéhez ?! :)
Törölt felhasználó 2008. 01. 19. 18:39
#40842


Hosszútávon mindenki ugyanabban érdekelt az árfolyamnövekedésben, úgyhogy nem látom értelmét
a személyeskedésnek... legyetek türelmesek, megéri.
Törölt felhasználó 2008. 01. 19. 18:30
Előzmény: #40840  Törölt felhasználó
#40841
Ne bántsátok szegény Pocokpapát...

Hasznos kulcseleme ennek a fórumnak...

Egyik sem létezhet a másik nélkül, hisz egymást tartják mozgásban..

"A yang gyökerei a yinben vannak
A yin gyökerei a yangban.
Yin nélkül yang nem éled,
Yang nélkül yin nem születik."

Topik gazda

adra
5 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek