Topiknyitó: saru 2006. 10. 16. 22:55

az olaszliszkai eset  

a pár évvel korábbi fejér megyei eset után, most ismét meglincseltek a cigányok egy embert, ráadásul két gyermekének szeme láttára
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
szivacs
szivacs 2011. 05. 10. 18:28
#3740
Hihetetlen!

"Bolond, aki még egy fillért ad a habsburgos vöröskeresztnek!

Csillebérc a cigányjárás után

Tisztelt szerkesztőség!

Olyan információhoz jutottam melyet érdemesnek találok megosztani.
Házunkban lakik egy kertész végzettségű ember, aki parkok, telkek gondozását végzi.
A minap érdekes munkára kérték fel.
Rendet kellett tenni a cigányok után Csillebércen.
Ugyan csak egy-két napot tartózkodtak ott, az egész területet fertőtleníteni kellett.
Az épületek között, ahol éppen rájuk jött a szapora ott végezték el a dolgukat, a környék az ürülékektől bűzlött.
A kertészek is csak különleges ruhában mehettek oda, és előttük végezték el a fertőtlenítést.

A lakóépületekben a párnákat el kellett tüzelni a tetvek miatt, nem is
vegy-tisztították őket, az ágyakat fertőtlenítő szerrel mosták át.

Az egész költséget a vöröskereszt fizette!

Kérem tegyék ki az oldalra, hogy más is láthassa, milyen kisebbségről beszélünk, kikhez akarnak minket lealacsonyítani, ha már őket nem lehet felemelni hozzánk!
Az információt személyesen kaptam.

A vöröskereszttől bizonyosan utána lehet érdeklődni hitelességének, bár én hiszek a barátomnak, régóta ismerem.

------------------------------------------------------------------------------ --

A Magyarország felszámolását végző pusztító világerő, amely az elmúlt húsz
év valamennyi kormányában meghatározó pozícióban volt, van és lesz, a cigányságot építette fel a leghatékonyabb tömegpusztító fegyverként a magyarság ellen.
A globális SZDSZ lokális terrorosztagai lassan harminc éve zajló ultraliberális diktatúrájukkal először minden elképzelhetőnél mélyebb lelki, erkölcsi, szellemi, fizikai és anyagi nyomorúságba lökték a magyarság jelentős részét és a cigányság egészét.
Majd az így előálló, spontán polgárháborús gyúanyaghoz most elkezdik adagolni a szikrákat.
Végtelen cinizmusukkal mindeközben még arra is ügyelnek, hogy önmagukat -
"jogvédőknek" álcázva - úgy tüntessék fel, hogy éppen ők azok, akik a helyzet rendezésére egyedül képesek.

Természetesen az is nyilvánvaló, hogy győzhet itt akár száz százalékkal is egy politikai erő, a forgatókönyveket egyelőre akkor is ez a pusztító erő írja.
És ez egészen addig lesz így, amíg hagyjuk.
Bogár László"
szivacs
szivacs 2011. 05. 09. 10:55
#3739
"A Jobbik szerint rémhírterjesztés volt Göngyöspatán
Az ellenzéki párt feljelentés tett a ügyben.
© MTI

A Jobbik feljelentést tett Richard Field amerikai üzletember és Gyurcsány Ferenc volt kormányfő gyöngyöspatai romákra vonatkozó kijelentései miatt a Legfőbb Ügyészségen csütörtökön.

Volner János, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese újságíróknak azt mondta, azt kérik az ügyészségtől: vizsgálja meg az amerikai ingatlanbefektető és a volt miniszterelnök kijelentéseit, ezek ugyanis a Jobbik szerint rémhírterjesztésnek, illetve közveszéllyel fenyegetésnek minősülnek.

"Azt kérjük a Legfőbb Ügyészségtől, vizsgálja meg azokat a tényállási elemeket, amelyeket az elmúlt napokban Richard Field amerikai ingatlanbefektető magatartása és Gyurcsány Ferenc Magyarország volt miniszterelnökének magatartása kapcsán a gyöngyöspatai romákkal kapcsolatban fel lehetett fedezni" - fogalmazott.

A jobbikos politikus szerint Richard Field úgy fogalmazott és olyan látszatot keltett, hogy Magyarországon életveszélyben vannak a cigányok, 276 embert, a saját megfogalmazása szerint evakuálni kellett. Gyurcsány Ferenc ezt a Magyarország volt kormányfőjeként pedig felelőtlen módon azzal fejelte meg, hogy igyekezett a magyar kormány ellen nemzetközi színtéren hisztériát kelteni - jelentette ki. Kitért arra is, hogy a volt kormányfő saját pénzéből egymillió forintot ajánlott fel azért, hogy a romákat evakuálják, "mert közvetlen veszélyhelyzet áll fenn".

Volner János azt mondta, ezek a kijelentések valótlanok, ezért kérik az ügyészségtől, hogy vizsgálja meg, rémhírterjesztésnek, vagy közveszéllyel fenyegetésnek minősülnek-e. "Szerintünk igen, szerintünk ez egy büntetendő cselekmény" - fogalmazott az ellenzéki politikus."
Forrás: MTI
Törölt felhasználó 2011. 04. 27. 22:25
Törölt hozzászólás
#3738
Törölt felhasználó 2011. 04. 27. 21:26
Előzmény: #3735  Törölt felhasználó
#3737
A szlovák romák tudnának mesélni erről!
link
Törölt felhasználó 2011. 04. 27. 20:46
Előzmény: #3735  Törölt felhasználó
#3736
Á,Gyurcsány már nyalja a seggüket,egy millát adakozik nekik, potenciális szavazótábort lát már bennük! Ahogy kezd gyengülni a zorbán népszerűsége kezdi elődugni az orrát a kocsog! Érzi a vér szagot! Ezt a két majmot kéne már likvidálni a szemét sleppjükkel együtt!
Törölt felhasználó 2011. 04. 27. 18:56
Előzmény: #3732  Törölt felhasználó
#3735
"a hadsereg is kevés lesz rendet rakni!"
azért a sorozat lövő fegyverek és a nehéz fegyverzet csodákra képes ork ügyben
Törölt felhasználó 2011. 04. 27. 18:53
#3734
Gyöngyöspatai szegény romák,de sajnálom őket!!!Miért üldözik ,bántják őket???Miért nem azonnali kivégzést kapnak???El fog jönni az a nap is amikor ezrek fognak meghalni emiatt a sajnálatos magyar istencsapása népség miatt!!!
watson
watson 2011. 04. 25. 13:06
Előzmény: #3727  pampa
#3733
pampa, ez elképesztő.

A legelképesztőbb hogy a cikknek itt vége van és nem képesek befejezni úgy hogy a gyereket azonnal nevelőotthonba tették, a szülőt pedig a sittre egy pár évre.

Egy 13 éves vagy fiatalabb gyerek magától nem talál olyat ki hogy fegyverrel bemegy valahova rabolni. Ehhez félre kell "nevelni", azért pedig büntetni kellene!
Törölt felhasználó 2011. 04. 25. 11:20
#3732
Szarvasmarhát ütnek le hogy levágják a lábait!Előtte disznót kábítanak el és az élő állatnak kivágják a sonkáját! Ez nagyon komoly,mintha a szavannákon élnénk a vadállatok között,az élelemért megy a harc! Nagyon durva,és még rosszabb lehet.Ha elveszik a cigóktól a kis segélyt is,elszabadul a pokol az tuti, a hadsereg is kevés lesz rendet rakni!
Törölt felhasználó 2011. 04. 25. 09:21
Előzmény: #3727  pampa
#3731
Ha korhatáron alul van,akkor viszik javítóintézetbe nem? Talán még a szüleit is megbüntetik.
Törölt felhasználó 2011. 04. 24. 22:36
Előzmény: #3728  Törölt felhasználó
#3730
Mi van csak nem sírógörcsöt kaptatok amit írtam, vagy mi van veletek???
Törölt felhasználó 2011. 04. 18. 19:39
Előzmény: #3721  exley
#3729
Az a baj ,hogy elsősorban ezek az emberek veszik el az adófizetők pénzét nem más az övékét!!!!
Törölt felhasználó 2011. 04. 18. 19:28
Előzmény: #3724  pampa
#3728
Totál igazad van!!!Erre képesek,erre születtek!!!Talán az afrikai négerek nem ilyenek!!!Kefélnek szülik a milliónyi gyereket akik milliósával halnak éhen és szomjan!!!Azok is csak az ENSZ csomagokat várják egész életükben mint ezek a segélyeket!!!De majd mi megváltoztatjuk őket ha bele döglünk is mert ez a jó nekünk!!!Ennek az országnak ez kell meg Orbánckáék!!!Ettől lesz jobb,szebb,fényesebb a jövő!!!Ezért mondtam én már középiskolás koromban,hogy lehet hogy hősök voltak a nagy magyar emberek,de semmi értelme nem volt a haláluknak.Sajnos mindig a jövő a kétséges egy nemzet számára nem a múlt.Amikor 2006 októberében lezajlott a tüntetés a kormány ellen,mindenki azt mondta hogy milyen barbár résztvevők vettek részt az utcán és a középületek előtt.Kérdem én: 1848-ban,1956-ban senki nem tört, zúzott ,garázdálkodott?Mégis nemzeti hősök születtek .Na ez a nagy baj a magyarság jövőjével kapcsolatban,ez pedig: a megalkuvás!!!Visszatérve az eredeti témához senki nem akar itt változtatni semmin,aki meg akar az bármi áron akar.
pampa 2011. 04. 18. 18:44
Előzmény: #3726  pampa
#3727
Le kell a korhatárt csökkenteni.

"Éjjel rontott rá a bácsira a 13 éves fiú
Megjelent: 2011.04.18. 16:54
Frissítve: 2011.04.18. 16:58

Csuklyában, az éj leple alatt támadt idős ismerősére egy 13 éves gyerek Fejér megyében. A fiú egy késsel hadonászott, pénzt akart.
A lajoskomáromi idős férfire otthonában rontott rá a fiatal a napokban. A tulajdonos csörömpölést hallott, majd azt vette észre, hogy egy csuklyát viselő fiatal belép a szobájába, és pénzt követel tőle. A támadó felkapott egy kést a szekrényből és hadonászni kezdett vele. Miután magához vette a férfi 3 880 forintját és fél doboz cigarettáját, átmászott a kerítésen, majd kerékpárra pattant és távozott. A férfi a nyomozóknak elmondta, hogy hangja, valamint mozgása alapján felismerte támadóját. Az a 13 éves helybéli fiú volt, aki segíteni szokott neki a kerti munkákban.

A helyszínről a rendőrök nyomkövető kutyát indítottak, aki éppen ahhoz a házhoz vezette őket, ahol a fiú lakott. Miután meghallgatták a bűncselekménnyel kapcsolatban, elismerte, hogy ő támadta meg az idős embert, és hogy pénzt hozott el tőle. A rendőrség az ügyben felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett miatt indított nyomozást. A fiú azonban nem vonható felelősségre, mivel még gyermekkorú - tájékoztatta a Független Hírügynökséget hétfőn a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

pampa 2011. 04. 17. 11:34
Előzmény: #3725  pampa
#3726
"Vezetőszáron és bilincsben hozták és egyenként hallgatták meg az öt gyanúsítottat, zárt ajtók mögött. A várakozók körében feszült volt a hangulat. Rubi Gergely, jobbikos országgyűlési képviselő azt mondta a sajtó gerjeszti a feszültséget Hajdúhadházon, majd javaslatot tett a település roma lelkészének: „adjon a helyi roma közösség mellénk 3-4 romát, akik járőröznek velünk és nézik, hogy mit csinálunk” – mondta el Rubi. A lelkész a javaslatra nem reagált, csak elnézést kért a Hajdúhadházon történt bűncselekményekért. „Nagyon sajnáljuk, ami történt, és azt is, ami történni fog, mert ezt nyilván nem lehet kizárni” – mondta el Szilágyi Antal lelkész.

Eközben az épület elé megérkeztek a készenléti rendőrök. A bíróság utcájába lépőket egyenként igazoltatták. A meghallgatás több mint négy órán át tartott, majd a bíróság meghozta döntését. A sajtót az ítélethirdetésről is kizárták. Az eredményt, csak az eredményt lehetett látni. Az öt férfiról lekerült a bilincs, azonnali hatállyal szabadlábra helyezték őket. A bíró szerint nem követtek el szabálysértést.

A tárgyalás után az öt férfi tiszteletére sorfalat álltak a polgárőrök, szimpatizánsaik pedig hosszú percekig tapsoltak. Volt olyan polgárőr, aki sírva fakadt, úgy meghatódott a fogadtatástól. „Az történt, amire vártunk, az igazság győzött” – kommentálta röviden a tárgyalás eredményét Rubi Gergely. Később azonban azt mondta, 18 rendőrt és a belügyminisztert is feljelentik, mert az ő utasításaik alapján jártak el az egyesülettel szemben.

A történteket a Belügyminisztérium közleményben kommentálta. Azt írja, a szaktárca fenntartja álláspontját, nem ért egyet a bíróság döntésével és fellebezni fog. „A magyar államnak fel kellene lépnie velük szemben, mert félelmet és megbotránkoztatást keltenek

Roma jogvédők azt mondják a kialakult helyzetet csak a kormány tudja megoldani. "Ebben a kérdésben igenis le kell ülni és egy nagy társadalmi összefogásra van szükség, mert egyébként ez a rákos daganat el fogja uralni az ország testét" – állítja Horváth Aladár, a Roma Polgárjogi Alapítvány elnöke.

Jogvédők azt várják, hogy a kormány még a tavaszi ülésszak idején lépni fog a kérdésben

atv.hu

"„A magyar államnak fel kellene lépnie velük szemben, mert félelmet és megbotránkoztatást keltenek"

Van akiben Pintér van akiben Orbán és bizonyára sokakban a Fidesz, MSZP, LMP, SZDSZ, JOBBIK és természetesen a polgárőrök, stb..
Olyat is ismerek akiben roma hagyományőrző csoportok keltenek megbotránkozást. Egy idő óta Schmitt Pál helyesírása sokakban....

Akkor most mindenkit oszlatunk?

Nem lenne egyszerűbb csak Pintért?
pampa 2011. 04. 16. 17:37
Előzmény: #3724  pampa
#3725
Lassan gondolkodhat Pintér a lemondásán, ha nem teszi lehet meneszteni. Nem tudja megoldani a közbiztonság javulását. Volt elég ideje.

"BM: garázdaságot követtek el a feketeruhás járőrök Hajdúhadházon
A Belügyminisztérium (BM) fenntartja álláspontját, amely szerint a Hajdúhadházon "járőröző" szervezet tagjai garázdaságot követtek el. A fekete egyenruhában, provokatívan fellépő emberek félelmet keltenek a helyi cigányságban, amely egy jogállamban elfogadhatatlan. A rendőrség benyújtotta fellebbezését, mert nem ért egyet a bíróság döntésével - olvasható a Belügyminisztérium szombat délután kiadott rövid közleményében.
Twitter Facebook Tumblr Startlap Betű kicsinyítése Betű nagyítása E-mail küldése Nyomtatás

Gyorsított eljárásban azonnali hatállyal szabadlábra helyezte a Hajdúhadházon őrizetbe vett öt férfit a Debreceni Városi Bíróság szombaton. A bíró megszüntette az ellenük garázdaság miatt indított eljárást. A Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület 100 tagja kísérte figyelemmel a bírósági eseményt. A végzést az öt érintett és védőik tudomásul vették, a rendőrség képviselője viszont fellebbezett, ezért az ügyben a végső szót a Hajdú-Bihar Megyei Bíróságon mondják ki.

Rubi Gergely jobbikos országgyűlési képviselő az ítélethirdetés után azt mondta a Független Hírügynökségnek: az az ítélet született, amire számítottak. A politikus közölte azt is: "feljelentést teszünk 18 rendőr és Pintér Sándor belügyminiszter ellen, mivel az ő személyes utasítása alapján jártak el az egyesületünkkel szemben".

A Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület öt tagját Hajdúhadházon vették őrizetbe pénteken, amikor szórólapot osztottak a városban és aláírást gyűjtöttek azért, hogy folytassák a járőrözést a feketeruhások.

FH
pampa 2011. 04. 15. 11:04
Előzmény: #3721  exley
#3724
Megfordult már a fejedben valaha, hogy ennek a rétegnek nem azon kellene gondolkodnia miként lehet életben maradni segélyből ,szociális juttatásból hanem azon, hogyan tudok megélni a saját erőmből?
Szerinted tesznek lépést ebbe az irányba?

A többségi társadalom eljutott a tűrőképessége határára, nem véletlen ,hogy egyre több helyen robban ki a konfliktus a többség és kisebbség között. Szerintem ebből csak ők kerülhetnek ki vesztesként. Nekik kellene megérteniük, hogy tovább már képtelen a társadalom finanszírozni az életvitelüket. És a meggondolatlan gyermekvállalásukkal csak növelik a társadalmi feszültséget.

szvsz
exley 2011. 04. 15. 10:56
Előzmény: #3721  exley
#3723
Egy nagyon okos írás tudó megkérdezhetné a macsakjancsiktól, hogy a szolidaritási járulékkal mi van , Azt is lenyúlják? A manyupnál kellet volna őket "pofán"(pofátlan végkielégítés) verni, mert elszemtelenetek.
exley 2011. 04. 15. 10:55
Előzmény: #3721  exley
#3722
Egy nagyon okos írás tudó megkérdezhetné a macsakjancsiktól, hogy a szolidaritási járulékkal mi van , Azt is lenyúlják? A manyupnál kellet volna őket "pofán"(pofátlan végkielégítés) verni, mert elszemtelenetek.
exley 2011. 04. 15. 10:50
Előzmény: #3720  pampa
#3721
200 milliárdot csak úgy elvesznek, ahogy a manyupot, a cigányoktól a magyar munkanélküliektől, yomorultaktól, hajléktalonktól, na ez volt várható a nyálas szájú fidesztől, szvsz Magyarország.

Topik gazda

saru
4 3 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek