Topiknyitó: saru 2006. 10. 16. 22:55

az olaszliszkai eset  

a pár évvel korábbi fejér megyei eset után, most ismét meglincseltek a cigányok egy embert, ráadásul két gyermekének szeme láttára
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2009. 02. 08. 21:19
Előzmény: #1318  Törölt felhasználó
#1320
link

azok
Törölt felhasználó 2009. 02. 08. 21:18
Előzmény: #1313  Törölt felhasználó
#1319
4o vagyok....
van benne igazsag...
de nem az normalis,hogy embernek maradni bekeben is,kerdem
Itt a balkanon annyi bolond nepseg keveredik,hogy eggyel tobb vagy kevesebb nem szamit..
Olvasom itt valakitol>
mit varok en toled
..en vagyok a kenyerkeresod,tiszteletet,stb..
az egeszbol kierzodik egyfajta felsobrendusegi tudat,nem tetszik ez igy.
a politika,a politikusaink es a rosszabbnal rosszabb dontesiknek koszonhetoen jutottak el a ciganyok es nem ciganyok erre a napi,faji konfliktus szintre...
a politikusaitokat kellene lecserelni szerintem
Törölt felhasználó 2009. 02. 08. 21:18
Előzmény: #1316  Törölt felhasználó
#1318
"A világhálón keringő információk szerint a bűnösök cigány származású személyek voltak. "

link
TrendMan 2009. 02. 08. 21:15
Előzmény: #1316  Törölt felhasználó
#1317
TV2-n nem rég láttam a miskolci cigány vajdát, le a kalappal előtte is, meg a miskolci rendőrkapitány előtt is az őszinte szavakért.
Törölt felhasználó 2009. 02. 08. 21:10
Előzmény: #1312  Törölt felhasználó
#1316
Már keződik a Néphazigság sikamika, leszámolásba keveredtek, nem is olyan rosszak ők, csak egy kis leszámolás.Hát istenem, közben leszúrtak, leütöttek, megkéseltek három ebert, nem is olyan rosszak ezek a romák. Gusztustalan vagy NOL, mindig is az voltál.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom megdöbbenéssel értesült a vasárnap hajnali veszprémi gyilkosságról, amelynek áldozata Marian Cozma válogatott kézilabdázó volt. A világhálón keringő információk szerint a bűnösök cigány származású személyek voltak.

Elvárjuk a rendőrségtől az elkövetők mielőbbi letartóztatását és a nyomozás eredményeinek nyilvánosságra hozását!

Az utóbbi időszakban elszabaduló agresszív bűncselekmények azt bizonyítják, hogy a kormány a közbiztonság területén is teljes csődöt mondott. A rendőrség képtelen az emberek biztonságának garantálására, képtelen a tettesek kézrekerítésére, a nyilvánosság elől elhallgatja a nyomozási eredményeket, és amennyiben nagy ritkán mégis sikerülne az elkövetők elfogása, a magyar igazságszolgáltatás évekig ül az egyértelmű ügyeken, hogy aztán felkavarva a társadalom nyugalmát, megfelelő szankciók nélkül küldje vissza az emberek közé a gyilkosokat. A kialakult helyzet a jelenlegi parlamenti pártok bűne, amelyek húsz éve tehetetlenek.

A Jobbik felállítaná a csendőrséget és visszahozná a halábüntetést

A Jobbik az Országgyűlésben elsőrendű feladatának tekinti majd a közbiztonság megteremtését. Az országban erős rendőrséget, vidéken csendőrséget kell felállítani. Az igazságszolgáltatásban a büntetési tételek szigorítására és az eljárások gyorsítására van szükség. A Jobbik véget vet a "welness" börtönök világának, ahol a szabadságvesztésüket töltők konditermekben és tévészobákban lógatják a lábukat két bűncselekmény elkövetése között. Amennyiben szükségessé válik, mindent meg fogunk tenni hazánkat a halálbüntetés visszaállításában megakadályozó jogi kötelezettségek eltörléséért. Elég volt!

Vona Gábor, a Jobbik elnöke

tényleg nagyon érdekelne,ki hogy vélekedik erről az írásról....
mármint természetesen arra lennék kíváncsi,hogy éreztek-e bármit a nyilvánvaló tartalom mögött,és ha igen,akkor mit
Törölt felhasználó 2009. 02. 08. 21:08
Előzmény: #1307  Törölt felhasználó
#1315
Tudod nagyon jól, hogy én roma vagyok, soha nem csináltam belőle titkot.
Az efféle büncselekményt én is elítélem, mélyen együttérzek az áldozatok családjával.
De a gáz, meg a golyó kicsit hitlerinek hat, és szerintem még viccnek is elég silány.
Aki ezen nevetni tud, inkább nem minősíteném.
TrendMan 2009. 02. 08. 21:08
Előzmény: #1310  Törölt felhasználó
#1314
Sajnos az emberi kapcsolatok tekintetében a magyar helyzet kapcsán igazad van.
De nem vagyok meggyőződve, hogy Szerbiában jobb lenne a helyzet.

Egyébként ez a bűneset inkább maffia leszámolás, mint tipikus roma bűnözés.
Az olaszliszkai eset tipikus volt, ez nem az.
Törölt felhasználó 2009. 02. 08. 21:07
Előzmény: #1310  Törölt felhasználó
#1313
egyet azért ne feledj háborún vagytok túl és ez ilyenkor természetes emberi tulajdonság,hogy összefogtok.csak egy példa:jugoszlávia idején ezt így nem hiszem,hogy kijelenthetted volna.
Törölt felhasználó 2009. 02. 08. 21:06
Előzmény: #1305  Törölt felhasználó
#1312
a másik 50% -nak töredéke magyar
Törölt felhasználó 2009. 02. 08. 21:05
Előzmény: #1309  Törölt felhasználó
#1311
Ez sem semmi:

"A roma családnak van 6 gyereke. Beadták intézetbe őket. Majd jelentkezett a család rokonsága és egy pár nap múlva kihozták őket, mint nevelőszülők. Az állam megszabadul a gyerekektől és fizet. Nem is keveset.
Gyerekenként 80.000 (!!!), azaz összesen 480.000 forintot havonta.
Az apa és az anya nem válnak el, de külön lakcímre jelentkeznek be, így mindkettőjük megkapja a szociális segélyt az önkormányzattól, 39.100 forintot. Így további 78.200 forinthoz jutnak.
Lakásfenntartási támogatásként további 9.800 Forintot kap a család.
Erre jön még a családi pótlék, 12.600 gyerekenként, további 75.600 Forint.
Természetesen ingyen tankönyvek és ingyenes iskolai étkeztetés is jár.
Ezen kívül minden hónapban átmeneti segélyért is sorban állnak, ami havi 30.000 Forint az önkormányzattól. (Ha nem kapnak, ott hagyják a gyerekeket a jegyzőnél, ezzel “zsarolva” a hatóságot.)
Így a család havonta cirka 673.600 Forint bevételhez jut!!!
Telik máris plazma TV-re, meg lízinges Suzukira is a papának…
Ha dolgozni menne és keresne 100.000 Forintot havonta, akkor a bevétel lecsökkenne 175.600 Forintra.
498.000 havi mínuszért én sem mennék dolgozni..."
Törölt felhasználó 2009. 02. 08. 21:03
Előzmény: #1303  Törölt felhasználó
#1310
majd amikor a 2 part szamara a cigany is valos hus ver ember lesz es nemcsak a kielezett valasztasi kuzdelem resze 3oo/3oo ezer szavazatert,akkor lesz a fordulat....
szamomra az is elgondolkodtato,hogy itt szerbiaban a ciganyokat miert fogadjak el,miert veszik emberszamba,stb..,es a cigany miert szeret buszken szerbnek lenni
es nem ciganynak..
magyarorszagon az emberi kapcsolatok alapbol el vannak romolva,deformalodva..,nem kell ehhez meg cigany sem.magyar a magyarral szegyen,
ez itt elkepzelhetetlen a szerbek kozott....
Törölt felhasználó 2009. 02. 08. 21:02
Előzmény: #1292  Törölt felhasználó
#1309
Akárki írta nagyon ott van:

"Kedves Cigány !

Levelem azért íródik, mert a köztünk lévő ellentét már-már mérhetetlenné válik. Nem azért írok, hogy ezt tovább fokozzam. Azért írok, hogy értsük egymást végre. A nyílt beszéd szükségszerűen fog olyan mondatokat tartalmazni, melyekre ráfoghatjuk, hogy rasszista. De ne feledjük, te is rasszista vagy (ilyen alapon), ha magyarnak nevezel engem.

Most az egyszer lássuk be, hogy komoly különbségek vannak közöttünk.
Most az egyszer tartsuk ezt evidenciában, és ne a szavakon lovagoljunk.
Nem szeretlek téged.

Miért? Talán mert mások vagyunk ? Részben igen. Én törekszem a másságunkat a magam oldaláról kezelni. Segítelek. Milliárdokban mérhető az az összeg, amit havonta a számládra utalok. Te ebből annyit érzékelsz, hogy "rajta vammá a családi a kártyán". Ezért a pénzért nekem keményen meg kell dolgoznom. Hogy ne menjen ez így a végtelenségig, gyermekeidet csekély műveltsége és szellemi képességei ellenére beerőltetem iskolákba, hogy tanulhasson, szakmája legyen, és képessé váljon az önellátásra. Tanárt verni nem épp a hála megfelelő formája.

Óriási különbségek vannak köztünk. Neked az ideálod a mérhetetlen gazdagság. Persze az ehhez vezető tisztességes út megtételére képtelen vagy. Engem pedig ezért irritál, amikor a gazdagság külső jegyeit magadon hordod. Meg vagy rakva arannyal, szép autód, krokodilbőr csizmád van. Palotában élsz. Te ezt úgy hívod, sukár. Én úgy, cifra nyomor.

Nem vagyok irigy. Csak tudom, hogy az ehhez szükséges összegre hogyan tettél szert. Bűncselekményekkel (elveszed, amiért más megdolgozott), és a törvény által számodra nyitva hagyott kiskapukon (elveszed a közös asztalról anélkül, hogy bármit is tennél oda). Nem csak téged hibáztatlak ezért. Ezt neked valakik megengedik. Az én rovásomra. Törvényesen, vagy törvénytelenül, de elveszed azt, ami az enyém . Cserébe utálatot, fenyegetést, bántalmazást, erőszakot, halált kapok érte.

Félnem kell tőled.

Miért ? Munka... igen, ez gyakori magyarázat a szádból... Hogy a cigány nem kap munkát sehol. Igazad van. Nem adok neked munkát.
Miért ? Nem azért, mert cigány vagy. Azért nem, mert nem értesz semmihez. Nem tanultál szakmát, vagy ha tanultál is, az elvégzett munkádban nincs köszönet. Gyakori kifejezés egy összecsapott, szakszerűtlen munkára a "cigánymunka" .
Szerinted ennek miért pont ez a neve? Ha téged alkalmazlak esetenként, a végeredmény mindig ugyanaz. Bevételkiesés, sokszoros időbeni csúszás, elégtelen kivitelezés, munkaeszközök, alapanyagok eltűnése. Tehát nekem, munkáltatónak jobb, ha csak eltartalak az adómmal. Akkor legalább nem hátráltatsz. Az a szörnyű, hogy nem is törekszel rá, hogy változtass ezen. Acsarkodsz, rasszistázol, hisztizel, hogy milyen rossz neked.
De nem akarsz kilépni a saját árnyékodból, pedig mindkettőnknek jobb lenne.

Mind a ketten tudjuk nagyon jól, mi lenne a vége, ha magadra hagynálak. Nem lenne kit lehúzni szociális alapon, vagy bicskával. Rövid időn belül éhen halnál, vagy a saját mocskodba fulladnál bele. És barátom, nem sok időd van már. Lassan az összes cérnám elszakad. Minden nap elkövetsz valamit ellenem, még ha nincs is benne a híradóban.

Rövidesen eljön az idő, amikor hirtelen megvonok tőled minden kedvezményt. Akkor aztán "romázhatsz", ahogyan jólesik.

Szerintem ne akard ezt elérni. Jobb, ha megvagyunk békességben egymással. Mit várok tőled?

1. Feltétlen tiszteletet, mert én vagyok a kenyérkeresőd.
2. Erőszakmentességet, mert ha egyszer én visszacsapok a tesóimmal, az neked nagyon fájni fog... tudod, még mi vagyunk többen (már bocs, de úgy tudom, ezt a nyelvet beszéled).
3. Törekvést az önellátásra. Tanulást, tanulni akarást, pontos munkavégzést . Ez a sikeredhez szükséges 20%. A maradék 80% legyen az én gondom, meg fogom oldani. Minden segítséget megkapsz.
4. És végre fejezzük be ezt a rasszizmusról szóló ökörködést, hisz mind a ketten tudjuk jól, hogy nem a barna bőröd zavar engem.
Baráti tisztelettel: A MAGYAR"
TrendMan 2009. 02. 08. 21:02
Előzmény: #1301  Törölt felhasználó
#1308
A Kuruc info híre lehet egy egyszerű bulváros túlzás.
Nem adnék az igazságtartalmáért egy petákot, de hátha ?!

Az általánosításoktól, meg a túlkapásoktól mindenkit visszatartanék, könnyen érhet ilyenkor az önbíráskodás olyat, akit nem illet.

Ugyanúgy hiba, ha nem mondhatjuk ki, hogy romák voltak, mintha minden romát bűnösnek kiáltunk ki.
Törölt felhasználó 2009. 02. 08. 21:01
Előzmény: #1302  Törölt felhasználó
#1307
Csak te nem tudod értékelni a viccet !
Szerintem rajtad kívül senki nem vette komolyan...
De hát akinek nem inge ne vegye magára.......
Törölt felhasználó 2009. 02. 08. 21:00
Előzmény: #1303  Törölt felhasználó
#1306
Idelye lenne felfegyverezni a gárdát.
Sok sikert kívánok a szerb komandós csapatnak, ha már a magyar rendőrség keze meg van kötve.
Törölt felhasználó 2009. 02. 08. 21:00
Előzmény: törölt hozzászólás
#1305
Szomorú hallani az ilyen történeteket.
És itt látszik igazán hová tart az ország. Aki teheti, akinek van egy kis esze elmegy innen. Bevallom én is játszok a gondolattal hogy ha befejezem a főiskolát azonnal külföldön próbálkozom. Elkeseredettségem közepette egyre inkább azt érzem fölösleges itt bármilyen jellegű karrier építésbe kezdeni... Kacsintgatok Ausztrália, Újzéland felé , jó lenne kimenni vagy 2-3 évre dolgozni, világot látni, aztán hazajönni jó pénzzel hogy lehessen min megállni itthon. Csak hát félek hogy nem akarnék hazajönni.....
Szóval a lényeg az, a fiatalság menekül külfüldre, egyre többen haza se jönnek ( most is több ismerősöm telepedik ki Kanadába stb ), mi lesz akkor itt 10-20 év múlva ha csak a tetű aljanép szaporodik ? MI ??
Nem tudom tisztában vagytok-e vele de ma az országban már 100 újszülöttnek majdnem a fele cigány....
Törölt felhasználó 2009. 02. 08. 20:59
Előzmény: #1303  Törölt felhasználó
#1304
Veszprém: Rafael Sándor és Sztojka Iván ellen nemzetközi elfogatóparancs
Bencze József épp ebben a pillanatban jelentette be a HírTV-n, hogy Rafael Sándor 29 éves sárbogárdi és Sztojka Iván 22 éves enyingi lakosok ellen nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki.

Kicsi a világ, nem? Miheztartás végett: a Rafael-klán az egyik legismertebb cigánymaffiózó família. Állítólag már tipegős kisgyerekkorától cérnán súlyokat kötnek minden egyes ujjukra, hogy azok minél hosszabbra nőhessenek, és így minél jobban használhatóak legyenek zsebtolvajlásra.

A Sztojka is igen sűrűn előforduló, szintén roma név. Hadd emlékeztessünk arra, hogy a kiskunlacházi gyilkosság is igencsak feltételezhetően az ottani Sztojka-famíliával kapcsolatos.

Most, hogy a két főkolompos 100%-ban cigány családnevét ismerjük, van még bárkinek bármilyen kétsége afelől, hogy romák az elkövetők?
Törölt felhasználó 2009. 02. 08. 20:56
Előzmény: #1301  Törölt felhasználó
#1303
Olvasó: bármelyikünkkel megtörténhet

Tegnap este olyan dolog történt, ami bármelyikünkkel megtörténhetett volna. Egy fiatal, egészséges, sportoló elment szórakozni, ünnepelni és meghalt. Régóta tudjuk, nem lehet elmenni úgy szórakozni, hogy ne kössenek belénk, ne vegyék el a pénzünket, ne zsaroljanak és ne fenyegessenek késsel. Kik?
A cigányok. Nem ez nem náci eszme, hanem a mai magyar valóság. "Kedves" Draskovics és "tisztelt" Gusztos Úr: be kell látni, hogy nem megy és hogy nem a cigányok élnek megfélemlítve, hanem mi, magyarok. Mert mi vagyunk azok, akik nem mernek kilépni az utcára, mi vagyunk azok akik nem szórakozhatnak, mert talán már soha nem megyünk haza.
Ami Veszprémben történt, megtörténhetett volna bárhol, most éppen ott csapott le a cigányság, de lehet, holnap már nálunk fog, szüleinknél, nagyszüleinknél. Vigyáznunk kell magunkra és embertársainkra, oda kell figyelni az idős szomszédokra, és ha kell, meg kell védeni őket. A kézilabdázók is ezt tették, megvédtek egy magyar pultos lányt. Kötelező lett volna nekik? Nem, de ők megtették emberségből jelesre vizsgáztak és sok magyar vehetne példát róluk.
Szeretném részvétemet nyilvánítani családjának, barátainak és a szurkolóinak. Mielőbbi jobbulást kívánok a másik két kézilabdázónak, és remélem, hamarosan újra a pályán láthatjuk őket, hogy magyar csapatért küzdjenek.
Én szégyellem magam, mert a magyar parlamentben ülő emberek nem tudnak mit kezdeni ezzel a problémával, és még beszélni sem mernek róla. Nem tudom hány embernek kell még meghalnia ahhoz, hogy rájöjjenek a politikusok is, hogy a probléma valós, és egyre nagyobb méreteket ölt.
Üdvözlettel: Szűcs Tamás
Törölt felhasználó 2009. 02. 08. 20:55
Előzmény: #1300  Törölt felhasználó
#1302
Elötte el kell gondolkodni azon, hogy jöttök ki jobban.........
válság van, spórolni kell.
gáz, vagy golyó............?
az sem elhanygolható szempont, hogy a turistákat melyik látvány vonzza jobban........

úristen, és ezt ti komolyan is gondoljátok?
Gratulálok.................
Törölt felhasználó 2009. 02. 08. 20:50
#1301
aki erõszakért "csücsül" BOTOZÁS napi 50-en

Topik gazda

saru
4 3 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek